Yusii isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Çözüldü✓ Am4 Sistemden Am5 Sisteme Geçiş İçin Tavsiye

teşekkürler fikir için 1779790875 tamamdır bitane kule tipi soğutucu alırım tabii ki sağolun yardım için r5 5600 alıp devam edeceğim
  2. Y

Anladım bütçe toplayıp almak daha mantıklı o halde bu durumda r5 5600 geçsem bu setup ile devam edebilirmiyim çünkü halihazırda sistemde droplanmalar yaşıyorum valorant csgo 2 oyunlarında bi yönden değiştirme amacım bu
  3. Y

hocam satmadan 25 var şuan 1779784544 anakart ve ram olarak beyaza takıntılı değilim ekran kartı ve soğutmam beyaz olsa yeterli olmazmı hocam
  4. Y

İyi Forumlar Beyaz kasa toplamak istiyorum kasa almışken sistemide değiştireyim dedim ancak sistemi yükseltmek ile am5 setup geçmek arasında kararsızım güncel fiyatlardan dolayı kafam karışık şuanda sistemim a520m anakart r5 3600 işlemci ddr4 3200mhz 16gb ram rx580 8gb ve 650w güç kaynağı...
  5. Y

Am4 toplama sistem tavsiye

Evet farkındayım hızı icin değil de 1tb olduğu icin tercih edicem 1738082223 Daha uygun ama kaliteli 500gb m2 varmıdır tek seferlik alıcam senelik götürsün beni 1tb sanırım gereksiz olur 1738082324 Anakarta gelince msi a520m pro aldım Argb soketinden dolayı zaten oc işimde olmaz yan sistem...
  6. Y

Teşekkürler
  7. Y

Tamamdır bu ssd modeli güzelmidir pcı4 sanırım bu
  8. Y

Bu hocam https://ty.gl/8msvxwzmdkn2g
  9. Y

Teşekkürler herkese bi bakayım 1738075259 Bu anakartta m2 soğutucu yok ya alıcağım m2 saniyede 6gb okuma vaad ediyor ısınmaz mı acaba
  10. Y

Öneriniz varmı acaba b450 anakart ve uygun yollu psu 1738073776 Evet araştırdım bende onu aslında demontajlı olarak alsak kapalı kutu olmazmı her şey
  11. Y

Evet o yönteme de baktım fakat parçalar oem oluyor genelde ve biraz takıntım var Kendim seçtim parçalar ile daha uyguna geliyor sistem şimdi ortalama 18bin tl bi sistem alsam bunun monitörü ve aksesuarları ile 23bin tl tutar sanırım 1738069954 Kendim topladığım sistemle ise monitör ve diğer...
  12. Y

Herkese iyi forumlar arkadaşlar kısıtlı bütçem var şuanlık ve yan sistem topluyorum aklımda am4 sistem toplamak var ilerde güncelleştirme açısından ve f/p açısından ana sistemim yeteri kadar güçlü Bu sistemi kardeşimle veya eve gelen arkadaşlarla oynamak için toplayacağım öneriniz şu şöyle olsa...
  13. Y

Öneri Ultrawide Monitör önerisi

Almadım kimse bir şey demeyince zaten hemen zamlandı ürün 3bin küsür kadar :)
  14. Y

Öneri Msi mystic light için anakart değiştirmeye değer mi?

Signal rgb ve open rgb denedim fakat çok karışık programlar yapacak bir şey yok msi ile devam
  15. Y

Öneri Msi mystic light için anakart değiştirmeye değer mi?

Yanmış olabilir mi
Geri