Yusoli isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Cs Güven Faktörü Düzeltme

Cs2 premier sistemi tamamen sacmalik faceit oynamani oneririm hilesiz bi iyi oyuncusun macta cok vuruyorsun~>raporlaniyorsun daha sonra cok zeki sistem senin guven faktorun dusuk hile olabilirsin diyip seni dusuk guven faktorlu adamlarla rakip yapiyor onlarda hile oluyor ~>senin skorun cok kotu...
  2. Y

Sistemde Değişikler Yapacağım Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Ekran kartını guncelliyebilirsin tasarim uygulamalari daha hizli calisir arayuzde kasmaz video montaj programlarida efektler eklediginde kasmaz ve disa daha hizli cikarirsin islemcinin besliyebilcegi yani goruntu uretmesi icin ekran kartina yollayibilcegi bi sinir var senin durumunda 3060ti rx...
  3. Y

Birçok Videodaki %40 Diye Bahsedilen Zamlar Ram ve Ekran Kartlarınımı Etkileyecek !

Şuan tam param yetmiyor işte bende biraz korktum paranoyak ediyorlar insani borc isteyip yarin alsammi diye
  4. Y

Birçok Videodaki %40 Diye Bahsedilen Zamlar Ram ve Ekran Kartlarınımı Etkileyecek !

Youtubede bircok icerin ureticisi zam gelecegine dair videolar yapiyorlar tum sistem bilesenlerimi etkilenecek yoksa sadece ram ve ekran kartimi ayrica bu buyuk zam ne zaman gelir 1 hafta sonra pc alicam 1 hafta sonra gelebilir mi durum nedir
  5. Y

Ryzen 5 5600 5060 Ti Cs2 İcin İyi mi?

Hocam bir kac parca onerirmisiniz dedigim ayar ve oyunlar icin
  6. Y

8 bine 16 gb ddr5 ram satiyorlar 2. Elde ekran kartindan kisip guzel bir am5 sistem toplanabilir ama ikinci elde biraz oluculuk yapio fiyat kovalamak lazim hic basarili degilim bu islerde bide benim laptobun var suan parcalari birlestirene kadar cogu calisiyormu anlamam bile
  7. Y

Evet testlere baktım aynı fiyata(40-50)daha yüksek fps alacağım sistem öneriniz var mıdır?
  8. Y

görseldeki sistemi r5 5600 e yukseltip almayi dusunuyorum 43.212tl oluyor cs2 pubg valorant oynamak icin alicam ve 1280x960 veya 1440x1080 4xmsaa 4x doku filtreleme acık golgeler tumu olcak diger ayarlar dusuk daha iyi bi sifir sistem onerisi olan varmi am5 sistemlerdede ramler hep 16 oldugu...
Geri