Yusoo isimli üyenin son içerikleri

1. Yusoo

Yardım Bluetooth kulaklik ici silikonu konusunda yardim

elimde jbl wave beam bir bluetooth kulaklık var silikonları kaybettim kutusunuda bulamıyorum alalı 2 yili geçti büyük olasılık garantisi de bitti şuan kulaklığı kullanamıyorum bu yüzden bir sürü telefoncuya felan gittim silikon için bulamadım internette 2 tane farklı silikon buldum biri 190 tl +...
  2. Yusoo

Yardım Asus rog x570 f ye uyumlu ram

hocam her ram sorusnuz çalışıyor şuan yeni aldığım d35g rgb ramler takılı şakır şakır çalışıyor bunları çıkarıp 2. ve 4. slota bu dediğim eski ramleri takıyorum aynı sorun tekli taktım 2. slota gene aynı sorun şahi düşüncem anakartın bu rame desteği yok fakat genede saçma geliyor
  3. Yusoo

hocam zaten 2x8 elimde vardı hazır yeni anakart 4 slot olduğu için 2 tane daha alayım dedim aslında modeller bile birbirine benzesede nedense uyumsuzluk oluyo en kötü eski ramleri satıp şuankı d35g rgblerden 2 tane daha alırım yapacak bişey yok
  4. Yusoo

hocam yeni anakart ram vb aldım eskiden elimde kalan 2x8 xpg gammix d35 var yeni ramlerde 2x8 xpg gammix d35g rgb yani çok büyük model farkı olmayacağı için ramleri birlikte taktim ilk 2 ve 4 e rgb olanları diğer 1 3 slotlara normal d35 ramleri taktım bilgisayarı açınca sürekli reset attı ekran...
  5. Yusoo

Yardım Asus rog x570f ışık kapanmıyor

sağolun hocam iyi akşamlar
  6. Yusoo

yani çözülebilecek diyorsunuz değilmi hocam ?
  7. Yusoo

kuzenimden anakart aldım kendiside sebebini bilmediği şekilde bilgisayarı kapattığında anakartın rgbleri yanıyor her bilgisayarı kapattığında güç kaynağının şalterinide indiriyoruz bunun bir çözümü varmı sizce ?
  8. Yusoo

Yardım 2 el anakart alma konusunda emin degilim

dogrudur hocam ama bilmiyorum ya zaten ailevi olarak 2 ele cok on yargililar ve ekran kartinida ileride 2 el alacagim icin olasi kotu durumda ekran kartida alamam beni cok zora sokabilir
  9. Yusoo

hocam teknoloji sans isi biliyorum ama yani anakartta tamir tarzi bisey oolsa bunu farketmekte zor (heatsink sahip modellerden alacagim) 1741187461 ayrica test edecegim fakat anakartin 1 ay sonra bozulmayacagi ne malum
  10. Yusoo

asrock b450 kullaniyorum ve gerek bellek yukseltmesi gerekte gelecekteki islemci icin vb anakart degistirmeyi dusunuyorum ve b550 alacagim ama hem 0 piyasasi cok pahali ve aradigim butceye gore anakart bulamadim 2 el anakart almakta riskli diye duydum diger parcalara gore sizce ne yapmaliyim...
  11. Yusoo

Ekran kartı ne almalıyım?

6600 almani oneririm suan kullaniyorum temiz bulursan bu fiyata en iyi secenek o
  12. Yusoo

Yardım Format sonrasi ses gelmiyor

yeni cihaz geldi dell vostro 3520 linux yuklu geldiği icin format atip windows 10 yukledim wifi felan guncellemelerden sonra geldi ama ses gelmiyordu ne denesemde olmadi sonra sitesinden driverleri guncellestirdim galiba daha beter oldu suan direk okumuyo hoparloru napacam yardim edin son halin...
  13. Yusoo

Yardım 1500 tl altı yüz ve vicud için tıraş makinesi

hocam one blade almayi dusunuyorum sizce powertec ile ne farki var?
  14. Yusoo

Yardım 1500 tl altı yüz ve vicud için tıraş makinesi

belirttigim bütçede hem sakal hemde vicud icin kullanmak icin bir makine arıyorum öneriniz icin şimdiden sağolun
  15. Yusoo

Arkadaşlar termal macun alıcam 3 tane arasında kaldım

şahsen mx-06 kullandığım için size onu önerebilirim
Geri