yusoxdxd isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Unity sonsuz nesne nasıl yapılır.

Yardımcı olabilecek kimse yok mu la
  2. Y

Unity sonsuz nesne nasıl yapılır.

Merhabalar, bir sonsuz koşu oyunum var yolu sonsuz yaptım. atmosfer olarak sağ ve solda bulutlar var. Yol uzayınca bulutlar bitiyor bitmemesi lazım farklı farklı yöntemler denedim. Ya bulutları biraz boşluk olunca koyuyor ya da pat diye koyuyor. Yardımcı olur musunuz
  3. Y

KALİTELİ IPTV ÖNERİSİ.

Maçlar için IPTV arıyorum. Tabi yanında dizi, filim de olsun. Piyasada çok var karar vermedim şuan alfa İPTVye yakın gibiyim
  4. Y

EVDE İNTERNET ÖNERİSİ.

Kendi alyapim zaten 1000mbps
  5. Y

EVDE İNTERNET ÖNERİSİ.

Hocam, TurkNet şuan eski yalın İnternet altyapısında. Ama fiber altyapı geldi. Fiber altyapıya Max 100mpbs veriyor TurkNet. Belki evdeki başkasının üzerine 100mbps alırım hem yeni müşterilere fatura daha kolay geliyor 1755358353 Başkasının altyapısına çök derken?
  6. Y

EVDE İNTERNET ÖNERİSİ.

Evde kullandığım TürkNet'i değiştireceğim eski altyapı da 50 MBPS şu 1 aydır çok kötü ne dizi ne oyun donuyor. TürkNet'in iptalini ne zaman yapayım kaç günde iptal oluyor. Yeni alacağım İnternet kaç günde bağlanır ve hangisini önerirsiniz. Altyapı 1000 Mbps TürkTelekom fiber altyapısı var.
  7. Y

KALİTELİ İPTV ÖNERİSİ VERİR MİSİNİZ

Merhabalar, Lig maçları için IPTV arıyorum piyasada çok var. Daha önce 1 defa kullandım o firmayı bulamıyorum. Başka kaliteli önerileriniz var mı Lig maçları ama dizi, filimleri de iyi ve çok olsun. İnternet hızım 50mbps ama yakın tarihte fibere geçiş yapılacak.
  8. Y

ARKADAŞLAR FİKİR VERİN

Beni de ikilemde bırakan bu 1000 MBPS alamam zaten ne gerek vardı diyom kendi kendime nfc ile kimlik doğrulaması henüz yapılmadı şuan iptal etsem ücret çıkar mı
  9. Y

ARKADAŞLAR FİKİR VERİN

Hangi aşamada vazgeçtin ben şuan Vazgeçsem ücret öder miyim
  10. Y

ARKADAŞLAR FİKİR VERİN

Türk Telekom ilk 6 ay 500 küsur sonraki 12 ay 1070 küsur 1000 Mbps evde internet için aradılar kabul ettim. Mevcutta Türk Net var 500 küsur ödüyorum 50 MBPS. altyapıya fiber yeni geldi biz eski altyapıdayız. Faturada sapma olur mu, Kurulum ücreti olur mu flan diye şüphe duyuyorum şimdi Türk...
  11. Y

LENOVO LOQ FAN SESİ NORMAL Mİ

Merhabalar, Lenovo LOQ 4060, ryzen7 743hs cihaz aldım kurulumunu yaptım fan sesi var ilk defa oyuncu leptopu aldım bu fan sesi normal mi? Testlerini nasıl yapabilirim oyun için almadım iş için. Ayarlarını nasıl optimize edebilirim. P
  12. Y

WİNDOWS 11 PRO YÜKLEME

Eyvallah hocam iso dosyası hazırlamayı biliyorum. Sağolasın.
  13. Y

WİNDOWS 11 PRO YÜKLEME

Merhabalar, freedos cihaz aldım. gelince Windows 11 pro yüklemek lazım. Trendyol, Hepsiburada ve benzeri yerlerde Windows satılıyor 250-300 bandında. Windows'u en temiz nasıl yüklerim. Diğer etkinleştirme yollarını da biliyorum.
  14. Y

Çözüldü✓ 4060 lı laptop önerisi

https://ty.gl/5v69mzsk7v7xz En mantıklısı
  15. Y

Lenovo LOQ serisinde öneri

Amd işlemcili alınmalı yani
Geri