YUSUF.00 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Yardım Pacific Drive da güvenli çapa nasıl kullanılır?

Oyun bayağı eğlenceli ancak bir görevde takıldım. Güvenli çapayı geçit açmam için nasıl kullanmam lazım. Kullanamayınca bölümü geçemiyorum çünkü çapayı kullanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. Y

Yardım Apple Watch telefona bağlanmıyor

Arkadaşıma hediye olarak Apple watch verdiler. Ama telefona bağlanırken adımlardan sonlara doğru iCloud’u dolu olduğu için senkronize edilemiyor dedi ve bağlanmıyor. Ama bende Apple Watch se var ve benim de iCloud’um dolu ama bende böyle bir sorun olmadı. Bunun bir çözümü var mı yardımcı...
  3. Y

Yardım Bilgisayarda bu değerler normal mi

Öncelikle merhaba HP victus 16 kullanıyorum ve yakın zamanda çoğu kişinin başına gelen hall sensör arızası benim de başıma geldi. Cihazı servise gönderdim bugün geldi ancak şöyle bir şüphem var o sensörü iptal etmiş olabilirler mi diye? O sensörün iptal edilmesi sıcaklık değerlerini de baya...
  4. Y

Yardım HP victus 16 hall sensör sorunu

Servisten gelsin bakıcaz artık o zaman
  5. Y

Ben Amazon’dan almıştım
  6. Y

Benimki 6 ayı geçti o zaman değişim olmaz yani
  7. Y

Bugün gönderdim artık bakacağız
  8. Y

Yardım Beyaz Led far takmak yasak mı?

Ceza şimdilik yeni diye olabilir ama ilerde sıkıntı olur
  9. Y

Yardım Beyaz Led far takmak yasak mı?

Benim bildiğim kadarıyla da yasaklandı çevirmelerde ceza yeni olduğu için uyarıyorlar söktür diye. Ayrıca muamelen de geçemiyor diye biliyorum ben de tabi fabrika çıkışlı değilse
  10. Y

Garanti var daha 2026 şubata kadar. Serviste de o sensörün fişini çekiyorlarmış ya da anakart değişim yapılıyormuş ama uzun vadeli bir çözüm orda da yok anladığım kadarıyla.
  11. Y

Peki ben bunun sonuçlanıp sonuçlanmadığını nereden takip edebilirim? Bi de anladığım kadarıyla bu konuda benden daha bilgilisiniz sizce ne yapmam gerek?
  12. Y

Hall sensör sorunu çözümü

Bu videodaki yöntemin uygularsak performans düşmüyor mu? Yani ne kadar mantıklı bir çözüm bu?
  13. Y

İşte benim korkumda bu watt sınırlaması. Performansın düşmesine rağmen sıcaklık artıyor. Bu olay ayıplı mal olmasına sebep olmaz mı ?
  14. Y

Öncelikle merhaba Bundan yaklaşık 1 sene önce HP victus 16 aldım. Ne yazık ki çoğu kişinin başına gelen hall sensör arızası benim de başıma geldi. İnternetten araştırdığıma göre kesin bir çözümü yok. Ben bilgisayarımı garantiye gönderme kararı aldım. Servisin çözümleri uzun vadeli değil ve...
  15. Y

Bu tablete root atmak mantıklı mı

Öncelikle merhabalar cihazım 8 senelik oldu. Yani baya eskidi öğrenciyim işimi görüyor ama biraz kasıyor. Root atmayı düşünüyorum bu cihaz için sıkıntı olur mu bazıları bilmiyorsan girme diyorlar bu işlere meraklıyım ama doğrusu çok bir bildiğim yok ilk defa böyle bir işe gireceğim. Bu cihaza...
Geri