YusuF.68 isimli üyenin son içerikleri

1. YusuF.68

Çözüldü✓ Dolandırıldım Galiba

Acil bağlımolduğun adliyeye gidip muracat savcılığına suç duyurusunda bulun vakit kaybetme
  2. YusuF.68

Bilgisayar Oyun Masası Önerisi

Hangisini ikea dakinimi
  3. YusuF.68

Bilgisayar Oyun Masası Önerisi

Bilgisayar masası almak istiyorum önerisi olan varmı
  4. YusuF.68

Ram Yükseltmesi Sorun olurmu

Aldım yeni aldığımda h-die çıktı
  5. YusuF.68

Hava Temizleyici Önerisi Bütce 10 Bin Tl ?

Mevsimsel olarak aletjim var iyi bir hava temizleme almak istiyorum öneriniz varmı bütçe 10 bin
  6. YusuF.68

Amazondan aldım ürün elime geldi kutusunda herhangi bir koruma bandı yoktu ramde bez tüğleri vardı üstünde leke vardı ve pinlerde izler vardı büyük ihtimal kullanılmış olabilir
  7. YusuF.68

Öneri 2k Oled Monitör Tier List

Asus rog strixlerden uzak dur ips ekranlardan oled leri bilmiyorum asus xg27acs var bende monitörde yok yok iadede almıyorlar
  8. YusuF.68

Bendeki resimde olan alacağımda bu ben çok anlamam sen bakıp söylermisin https://amzn.eu/d/048BCHpi
  9. YusuF.68

başkan şimdi ben amazondan sipariş vereceğim ama senin dediğin şumu oluyor bendeki A-die yeni aldığım M-die gelirse şimdi anakartın biosundan ayar yapıp remi 6000 mhz yapıyorum yaa şimdi yeni gelende M-die olursa dahamı düşük hızlarda kullanacağım onumu demek istiyorsun
  10. YusuF.68

Öneri Bilgisayar Hoparlör Bu İyimi

Bu benim için çok fazla bu gösterdiğim iyiyse önerirlerse almayı düşünüyorum
  11. YusuF.68

Öneri Bilgisayar Hoparlör Bu İyimi

Benim razer blackshark v2 x var ama ben kulaklık pek takamıyorum o yüzden böyle bir hoperlör buldum sizce bu iyi mi?? https://www.hepsiburada.com/logitech-980-000815-z150-3w-beyaz-1-1-rms-multimedya-stereo-hoparlor-p-BD500821-yorumlari
  12. YusuF.68

Yardım Cl30 ve Cl32 Hangisini Almalıyım

A-die ne oluyor bende partoid kullanıyom bendeli A-die bir tane daha alsam şimdi bana başka gelse sıkıntımı olur
  13. YusuF.68

Yardım ASUS ROG STRIX XG27ACS de bu kadar ışıl süzmesi normal mi?

Geçmedi ama maazadan aldığım için iade kabul olmuyormuş servis karar verecekmiş
  14. YusuF.68

Tabi tüketici piksel hatası dahi olsa seni haklı buluyor bakalım ne olcak sonunda
  15. YusuF.68

Malesef birkere bulaştık kurtulamıyorum şimdi 1778263264 Tüketici hakem heyetine başvuru yaptım bakalım be olacak
Geri