Merhaba, yakın zamanda ikinci elden satın aldığım Wraith Cosmic glass v2 hybrid modelini Razer DeathAdder V3 pro için kullandığımda farede kısa süreli takılmalar olduğunu fark ettim. Gündelik kullanımlarda pek rahatsızlık vermezken özellikle hızlı hareket isteyen rekabetçi oyunlarda ani...
Evet, Logitech g305 ile denedim ve sorunsuz bir şekilde 800DPI ayarında çalıştı. Yapay zekaya sordum. Dedi farenin sensörünün bazı yüzeylere karşı doğru tepki veremeyebilir diye bir cevap verdi. Ben cam mouse pad kullanıyorum ama dediğim gibi g305 ile denediğimde bir sorun yoktu. Tozlanma desen...
Power bölümünde Power saving 0 olmuyor. Low power 0 oluyor ama ikisini de low power 0 ve power saving 1 olunca takılmalar aşırı arttı. Power savingi nasıl 0 yapıcaz anlamış değilim.
Öncelikle merhaba. Şu yaz tatilinde güzel bir laptop almak istiyorum. Şu an elimde Monster Tulpar T7 V20.2 laptop var ve onu satıp üzerine koyup bir laptop almak istiyorum. Biraz araştırdıktan sonra MSI ve ASUS ROG serisi laptoplar bana daha mantıklı ve uzun vadede sıkıntı çıkarmayacak bir...