öncelikle kaynamış suya fazla çay dökmemek gerekir çünkü kalitesiz çay genelde acı olur. ortalama bir dem renginin bir tık altını yapın.
daha sonra bir büyük çaydanlığa bir yemek kaşığı bal ekleyin.
bal yoksa bardağa dolduracağınız çaya azıcık limon suyu ekleyin
15 dakikadan fazla...
2 aydır neredeyse her gün tavuk eti kuzu eti tüketiyorum sebze yemekleride güzel geliyor ama çok beğenemiyorum. et dışında hiç bir şey damak tadıma tam tamına hitap etmiyor bu alışkanlıktan nasıl kurtulurum
Zihnimde uzun zamandır bir yorgunluk var..
Sebeplerin arasında uykusuzluğu birinci sıraya ikinci sıraya da melankonik huzura Koyabilirim.
Melankonik huzurda Hafif sisli ve puslu hissedersiniz. Ama mutluda Hissedebilirsiniz aynı zamanda.. Geçmişin sırlarını düşünürken canlı ve siyah beyaz...
evin internetinde kopma yaşanmamasına rağmen bilgisayarımda internet kesiliyor sebebi nedir?
sorun gidericiyle kurtarsam da yarım saat geçmeden yine kesiliyor internet
Merhabalar önceki konumda oyuncu laptopu istiyordum. Fakat aynı fiyatlarda oyuncu bilgisayarı olduğunu görünce durmadım, oyun bilgisayarı daha mantıklı diyerek bu işin içine girdim önceki konumda bütçem 22 bindi. Sınırları zorlayarak bütçemi 27 bine kadar çıkarttım ve bu bütçede sizden en iyi...
Merhaba dostlarım pubg yi en düşük ayarlarda 40-45 fps arası oynayabilmemi sağlayacak kötünün iyisi bir laptop arıyorum. Bu performansı bu fiyatta sağlayan laptop varsa önerir misiniz?