Yusuf B. isimli üyenin son içerikleri

1. Yusuf B.

CS2 için sistem önerisi

eğer 55 yapamam diyosan alınabilir ama arkadaşın attığı sistemdkei işlemci daha iyi gibi, sadece oyun oynayacağın için amd 5 7500f de yeter ama intel bu konuda belki biraz daha uzun ömürlü yaşatabilir. birde arkadaşın sistemi m2 1TB, psu da aynı derecelerde
  2. Yusuf B.

CS2 konsol hileleri neler

arkadaşlarla 5v5 atıcaz ama her tur birine bir hile vericez. bu görüş ve ya otomatik aim olmasını düşünüyorduk. tabi bunlar cs konsollarında varmı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  3. Yusuf B.

FM21 nereden bulabilirim

itemsatış olabilir mi hesap satıyorlar genelde
  4. Yusuf B.

2k-3k arası manyetik klavye önerisi

mekaniklerin 1100 olma sebebi ajazz ın çin merkezli olması çin deki ürünler devlet çoğu şeyi nakliye vb. karşıladığı için ortalama kaliteyle daha ucuza gelebiliyor artık önceden kalitesizdi fakat artık iyi ürünler bende ajaz dan mekanik klavye aldım :D hemen hemen düzgün çalışıyor. malzeme...
  5. Yusuf B.

2k-3k arası manyetik klavye önerisi

bi ara bakıyodum ajazz ak680 max he var dı istersen bi bak 3.300 olmuştu en son diğer renkleri 2 binde
  6. Yusuf B.

Yardım TELEFONA SU GİRDİ ?

telefon çalışır durumda, tamiri daha ucuz tutar telefonun 2. eli bile 10 bin tl paramız yok ki ilk tamir etmeye çalışıyoruz hocam.
  7. Yusuf B.

peki napmam lazım çünkü telefon eski diye çoğu servis elimizde parça yoktur diyor
  8. Yusuf B.

Galaxy Note 10 plus telefona musluksuyu girdi, ilk başta telefon şarja takınca yabancı madde uyarısı verdi, sonraki güne kadar teleofnu dikey biçimde beklettim. şimdi o uyarıyı vermiyor fakat telefonun şarjı 14 saniyede 1 gidiyor. naptırmam lazım telefonu, ayrıca içine girmediyse neden bataryada...
  9. Yusuf B.

Youtube 720p üzeri vermiyor neden

Brave kullanıcısıyım, normalde hep 1080 üstünü biel gösterirdi fakat tüm videolarda yeni eski olsun 720p, dedimki reklam engelleyiciden falanmı sonra gittim reklam engelleyiciyi yt için kapattım fakat 1 2 gün geçti ve hala aynı bunu nasıl çözerim
  10. Yusuf B.

Sistem Performans Sorunları ve Çözüm Önerileri

bütçen varsa yeni soğutucu alman iyi olur. Abimde 5600 var ama soğutucusunu değişti bende kötü bir soğutucuyla kullanıyorum ama keşke alsayıdm soğutucu :/
  11. Yusuf B.

Sistem Performans Sorunları ve Çözüm Önerileri

pek yardımcı olamayabilirim ama amd 5 3600 ile 1050Ti kullanıyorum 16 ram en az 70 fps alıyorum, win 10 kullanıcısıyım.
  12. Yusuf B.

SİSTEM YÜKSELTME TAVSİYESİ

amd 5 3600 kullanıyorum, yinede varsa bütçen en az 5600 e yükseltmeni öneririm monitör olarakda eğer cs2 gibi lol falan oynuyosan 1080p ama hikayeli vb. şeylerse 2k olabilir belki 1771684344 bu ram krizinde ram almakta biraz sıkıntı gibi, ben şahsen 2. elden bulmuştum ramin 1ini
  13. Yusuf B.

Yardım Yayıncılık için kaliteli pro kamera arıyorum

kamera öneremem ama 4k biraz abartı gibi çünkü izleyen kitlede zaten en fazla 2k monitör olucak bence 2k 3k al daha ucuza gelir
  14. Yusuf B.

BUZDOLABI AKIM KORUMALI PRİZ ÖNERİSİ

tuncmatik markasından ben...
  15. Yusuf B.

45k ps5 pro mu 75k PC mi?

ps5 in tek avantajları oyunları daha önce oynuyorsun fakat eğer işin ''SADECE'' oyun değilse pc iş görür video edit film vb. gündelik kullanımı, veya daha fazla oyun çeşitliliği ile daha iyi gibi geliyor iyi fiyatlı 75k ya bir sistem dizilir.
Geri