Yusuf B. isimli üyenin son içerikleri

1. Yusuf B.

F/P Monitör Önerir Misiniz

şuan 23.8 inç monitör kullanıyorum ama kenarları çok kalın, sizce yeni monitör mü almalıyım yoksa pc masasına dekor vb. mi ? monitör 60hz ama 1050Ti ile zaten 60ın çok üstüne çıkmadığı için yüksek hz i gereksiz buluyorum lol cs2 minecraft gta 5 online gibi oyunlar oynuyorum. Ve ya G432...
  2. Yusuf B.

I5-4460s Oyun Önerisi - 3 Kişilik

parasıyla motor alcak :D o yüzden pc upgrade di daha sonra
  3. Yusuf B.

I5-4460s Oyun Önerisi - 3 Kişilik

İşlemci: Intel Core i5-4460S Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4600 (entegre) RAM: 4 GB İşletim Sistemi: 64-bit Windows arkadaşın sistemi böyle, 3 kişi ne oynayabiliriz. Şuan da sadece lol oynuyoz. Önerisi olanları bekliyorum
  4. Yusuf B.

Ekran Kaydedici Önerileri

Selamlar, pc de hem oyunu hem masaüstünü ve sesleri kaydedebilecek bir ekran kaydı uygulaması öneriniz var mı ? bunu m2 ye kurucam hızlık çalışsın diye ama videoları HDD ye depolamak istiyorum. 2 saat uğraşmak istemiyor tık diye basınca direk kayıt dursun açılsın vb.
  5. Yusuf B.

Sıfır Fiyatına AMD Ryzen 7 9800x3d Alınır mı ?

sıfır fiyatına 2. eli alınır mı demeliydin başlıkta
  6. Yusuf B.

Çözüldü✓ Windowsu Nasıl Etkinleştiricem

valla bilmiyorum anakart modelim a520m a pro, win 10 pro ya da düz win 10 1785425936...
  7. Yusuf B.

anakartıda değiştim :D 1785425487 güvenilir mi hocam sorun yaşarsam falan ? bir de MAK lar geçici olmuyor mu
  8. Yusuf B.

normalde bu pc yi aldığımızda etkin bir biçimde gelmişti, abimden bana geçti 2 yıl önce falan. Şuanda formatladım ve yeni ssd taktım ama windows etkinleştir diyor, temayı bile değiştirtmiyor. Sorun gider diyince de bu hesaba ait bir windows lisansı bulunamamıştır diyor
  9. Yusuf B.

Lisansız Uygulama Kullanımı Yüzünden Gelen Mail

af kodunu sansürleseydin keşke, şimdi senle aynı durumda olan biri gidip kendini aflatabilir
  10. Yusuf B.

M-Atx Anakart Önerisi ( Yardım Cahilim )

msi a320 den asus a320 ye geçmekte bi garip geliyor, mümkünse sıfır almayı daha güvenli buluyorum
  11. Yusuf B.

M-Atx Anakart Önerisi ( Yardım Cahilim )

Merhaba, pc ile ilgili bazı şeyleri bilsemde anakartları hiç bilmiyorum. Şuan da elimde olan anakart a320 pro vh plus msi , bu anakartı başka bir anakartla değiştiriceğim m2 slotu olmadığı için amd 5 3600 nvidia 1050Ti 8+8 ram HDD ASSASIN KING 120SE kule tipi soğutucum var bütçem 3 bin tl...
  12. Yusuf B.

AMD Ryzen 5 3600 + Hangi Ekran Kartı

okul kapanana kadar her ay 3 4k biriktirebiliyorum, okul kapandıktan sonra fazla işçiye gerek olmadığı için gitmiyoruz böyle kantin gibi bir yer zaten öğrenciler geliyor genelde sadece dükkanda oturuyorum
  13. Yusuf B.

hocam aylık 4k falan biriktirirm en fazla ama ssd de lazım o yüzden emin değilim 1784828585 cycles alıyom renderi işlemciyi kullanıyorum daha çok ama eyw
  14. Yusuf B.

12gb pahalı değil mi ? daha anakart vb. de alacağım.
  15. Yusuf B.

Amd 3 1200 den amd 5 3600 aldım 16 GB ram var 1050Ti 4GB ekran kartım var 7200RPM HDD Var Şimdi şöyle, eğer Ssd alırsam M2 için ana kart değişmem gerekiyor, a320 anakartım destellemiyor m2 yi, ve ya sata alıcağım. Ekran kartı önerir misiniz F/P ( Not: 3D Render aldığım için ekran kartının...
Geri