Yusuf B. isimli üyenin son içerikleri

1. Yusuf B.

Bu Ps5 Ne Kadar Eder?

he slimdemi oluyor onu bilmiyordum bende düşündüm cd li ps nasıl gta açıcak diye teşekkürler
  2. Yusuf B.

Bu Ps5 Ne Kadar Eder?

iyi de cd li değil mi gta 6 nasıl inecek
  3. Yusuf B.

Valve'nin Vr Seti Satışa Çıktı!

ülkemizde yoktur bile :/
  4. Yusuf B.

Cs2 ve 3a Oyun İçin RTX 5050 Vs 4060

hocam açık açık kendi düşüncemi söyleyeyim ben şahsne 1050Ti kullanıyorum ama değişmeyeceğim, çünkü oynadığım çoğu oyunda 60 fps alıyorum. Eğer sizde oynadığınız oyunda size yetiyorsa boşuna masraf yapmış olursunuz. Ben sadece şuana kadar işlemci ram değiştim birde m2 taktım ekran kartı...
  5. Yusuf B.

Amazondan PC Toplicam Sizce Nasıl Güvenilir mi?

amazon direk güvenli zaten alabilirsin bence
  6. Yusuf B.

Cs2 ve 3a Oyun İçin RTX 5050 Vs 4060

eğer 3A oyunları oynarım diyorsan aslına 4060 alınabilir, ne sıklıkla neyi oynuyorsun o da önemli ve cs2 de dlss4 ü nasıl kullanacaksın ki
  7. Yusuf B.

Darboğazın Zararı Olur Mu Tavsiye Lazım.

Darboğaz dediğimiz şey her zaman olur fakat bizim istediğimiz şey işlemcinin ekran kartından güçlü olması. Onun haricinde zaten kısa süre kullanacağın için sorun olmaz
  8. Yusuf B.

Minecraft Realmse Zam mı Geldi ?

hocam başta avusturyaydı, onu türkiye yaptım olmadı. başka ülkeler oluyordu ama en sonda 30 40 dk uğraşıpğ türkiye yaptım. sonra denedim yine 7 dolar gözüküyor 1788884522 PC Java
  9. Yusuf B.

YA SABIR BENDE NİYE 7 DOLAR YA, reis yardım et Allah rızası için nereden nasıl alıyon.
  10. Yusuf B.

Selamlar, Minecraft Realms alıcaktım ama 7 dolar gözüküyor. Arkadaşlarımın hepsi 22 tl ye ödedi 1 ay önce. Zam mı geldi bende mi sorun var ?
  11. Yusuf B.

Galaxy Watch 5, 2.5 Bine Alınır mı ?

Fiyatı piyasa da karışık gibi 2 bin ve 6 bin arası çok değişiyor 6 binler genelde 0 olanlar. Ayrıca günümüz de iyi mi yani sadece whatsapp müğzik ve belli sağlık ölçümleri için kullanmayı hedefliyorum
  12. Yusuf B.

Şarj Aleti Önerisi

ben samsungun orjinal şarj aletini kullanıyorum, eğer bütçe sorunun yoksa direk orjinal alabilirsin.
  13. Yusuf B.

Ps5 Satıcısı Güvenilir mi ?

hocam ürün 2. el değilse sıfırsa zaten alınabilir bence çünkü biz önceden bir elektrikli tornavida gibi bir şey almıştık ama pahalı ve çeşitliydi set gibi, ürün bize sırf kargoda gelmedi diye şirket yenisini gönderdi üstüne para da almadılar ve bu her sipariş sorununda böyle bizi hiç mağdur...
  14. Yusuf B.

Ps5 Satıcısı Güvenilir mi ?

Amazon baba satıyorsa ve göndericisi amazonsa daha başka bir şeye ihtiyaç duymadım şuana kadar, alıpta çalıştıramadığım ürünü bozuk diyip iade bile alırlar
  15. Yusuf B.

1050 Ti Ekran Kartı İçin Hangi Monitör Alınır

şuanda 60 hz 23.8 inç monitörüm var eski olan, işleri vb. halletmek için yetiyordu ama son zamanlarda yetmemeye başladı aynanda iş 3D vb. yapınca. şuanki monitörü 2. monitör yapıp ana bi monitör alıcam sizce ne almalıyım ? Monitör standıda alıcam o yüzden toplam bütçe 7 - 8 bin civarı yapabilirim
Geri