Yusuf B. isimli üyenin son içerikleri

1. Yusuf B.

🔥İndirim Adidas Ayakkabılarda %30 İndirim

Bunların hepsi sağa bakarken niye diğeri sola bakıyo ** sinirim bozuldu la
  2. Yusuf B.

Yardım Cs2 Deki İtemi Almalı Mıyım?

csfloatta satsanız zarar eder, steamde satsanız 120 tl için uğraşmaya değmez hocam :D
  3. Yusuf B.

🔥İndirim Lcw 2 Al 1 Öde Kampanyası +Kargo Ücreti 80 TL

akpli arkadaslar zengin fiyatı ne olursa olsun yerli alıyorlar
  4. Yusuf B.

G432 7.1 Derin Ses Sorunu

G432 Kulaklığında 7.1 ses özelliğini açınca bir anda sesler mağara da gibi derinden gelmeye başlıyor, ayrıca bazı sesler sadece sağdan bazıları sadece soldan geliyor nasıl çözerim
  5. Yusuf B.

🔥İndirim Philips Evnia 24m2n3200s Yılın En Düşük Fiyatı 🔥3999tl🔥

bu zaten 4 bin civarı bir şey ki, itopya yı iyi bakın indirimlerde sahte fiyat koyup gerçek fiyatın ya 100 200 tl falan altına inip indirim falan dediler şuana kadar bir tek 1 ürünü gerçek indirimli gördüm o da 500 tl indirimdi
  6. Yusuf B.

Msi A520 Alınır mı ?

şuanda önceliğim m2, ondan sonra psu ve ekran kartı. google da ki sekmeler bile yavaş çalışıyor o yüzden ssd lazım yoksa oyun başlarında beklemek baymıyor beni çokta
  7. Yusuf B.

Msi A520 Alınır mı ?

Terbiyeni sen bil asıl, a320 de oc yapabiliyorum a520 de yapılıyor mu diye sordum ukala ukala cevao verdin. Uğraşamam senle diyorum hala kendini üste çıkarmaya çalışıyorsun. Senin kadar velet görmedim illa kendi dediğin olacak değil soru sormama ***** saçma cevaplar veren sizsiniz. Eüer hala...
  8. Yusuf B.

Msi A520 Alınır mı ?

ona da bakmıştım zaten 2400 2500 e bulunuyor itopya çok fazla yalan indirim yapıyor 1779792669 Dönüştürücüler tam performans veriyor mu 1779792814 Oc nin ne olduğunu emin ol biliyorum, yapıp farkını da gördüm öyle azıcık fark ettirmedi. Daha fazla oyalamayın uğraşamam
  9. Yusuf B.

Msi A520 Alınır mı ?

3.6 GHz den 4.1GHz e çıkması seni niye bu kadar rahatsız etti, ben düzgünce sordum oc yapılıyor mu diye, yardımcı olmayacaksan hiç yazma
  10. Yusuf B.

Msi A520 Alınır mı ?

sonuçta daha hızlı çalışıyor
  11. Yusuf B.

Msi A520 Alınır mı ?

overclock yapılamaz deniyo, doğru mu
  12. Yusuf B.

Msi A520 Alınır mı ?

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-a520m-a-pro-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,810706860.html Alım sebebi: Abimde kullanmadığı m2 ssd var, bende de A320 pro vh plus var ama m2 si yoktur. Aynı fiyata 500gb sata yerine anakart alıp abimdeki m2 ssd yi bana takıcaz, bunun için max 3 bin tl...
  13. Yusuf B.

🔥İndirim Claw’S Banza 24000 Dpi Tri-Mode Paw3311 Kablosuz Gaming Mouse 849₺

kargoya verilmeden mouse garantiye gider ilk
  14. Yusuf B.

🔥İndirim Claw’S Banza 24000 Dpi Tri-Mode Paw3311 Kablosuz Gaming Mouse 849₺

bana bu gün akşama da yokum der gibi bir tipi var gibime geldi
Geri