Yusuf B. isimli üyenin son içerikleri

1. Yusuf B.

Hangi Ekran Kartını Kullanıyorsunuz?

geçmişte amd de çok hata geliyordu, günümüzde daha az diye biliyorum ama geçmişten nvidia da kalanlar olabiliyor. Mesala ben alsam yine nvidia alırım çünkü render da iyi
  2. Yusuf B.

Hangi Ekran Kartını Kullanıyorsunuz?

1050Ti , öyle düz gündelik oyunlar vb. yetiyor
  3. Yusuf B.

Öneri Monitör Önerisine İhtiyacım Var

2 sine denge kurmak yerine ekran kartını daha iyi alıp sonradan 2k ya geçmek bence mantıklı gariplik göremedim.
  4. Yusuf B.

İndirim Ayağına Normal Fiyata Ürün Geçirmeleri

Yokta önceden göze bu kadar batmıyodu sanki ya 300 arttırıp 400 indiriyorlardı gibi şimdi neredeyse hiç indirmeden arttırıyorlar
  5. Yusuf B.

biraz da öyle en fazla küçük orta esnaf olunur
  6. Yusuf B.

e valla ya yapcak bisi yok. Kendi markamı falan kursam para yok 1784141151 Akakçe gözünün yağını yiyim la
  7. Yusuf B.

kardeşim ciddi misin ? araştırdım baktım sahte indirim etiketi yasak. İstediği fiyattan satmalarına bir şey demedik zaten ekonomi sayeleride ve sayende böyle oldu ama sahte indirim direk yasaya aykırı. biraz beyin yani 1784141018 piyasa serbestte sahte indirim etiketi oluyo ( fiyatı sonradan...
  8. Yusuf B.

amazonda bunu daha az gördüm, ürün 5000 se 5300 yapıp 4600 e satıyorlar. İTOPYA bunu uçuk fiyatlara yapıyor. dediğin sitelerde hiç itopya kadar görmedim ama maalesef yine de yapıyorlar. Bunlar suç değil mi aw ya küçükken reklam izlemiştim Bindirim diye aynısı aw
  9. Yusuf B.

Bu sitede bu ilk değil, 1 yıl önce kulaklıkta, yine ssd ler de, ram lerde ekran kartlarında ve tüm ürünlerde gördüm. Şuana kadar gördüğüm TEK GERÇEK indirim 500 tl falan dı. Bu suç değil mi ya ?
  10. Yusuf B.

Iphone 16 Alınır mı ?

ne için alcan işte kamera vb. falan için mi yoksa gündelik kullanımmı, eğer oyn falan oynarsan 17 de ki 120hz ekran daha iyi
  11. Yusuf B.

Yardım Sahibinden Param Guvende Hakkında Yardım !

yok sorunsuz geliyor zatende ürünü alıp gönderebilirim ama yapmıyorum.
  12. Yusuf B.

Yardım Sahibinden Param Guvende Hakkında Yardım !

bu ne o **********ğu ya bende s param ile aldım hiç böyle bir piçlik yapmadım
  13. Yusuf B.

Mavi Ekran Cs 2 De Gelen Hatayı Nasıl Çözebilirim?

Arkada başka ne bilim çok fazla uygulama çalışıyor mu ?
  14. Yusuf B.

Mavi Ekran Cs 2 De Gelen Hatayı Nasıl Çözebilirim?

gereksiz programları kapat dicemde ilk önce sorayım, PC kaç ram ?
Geri