hocam açık açık kendi düşüncemi söyleyeyim ben şahsne 1050Ti kullanıyorum ama değişmeyeceğim, çünkü oynadığım çoğu oyunda 60 fps alıyorum. Eğer sizde oynadığınız oyunda size yetiyorsa boşuna masraf yapmış olursunuz. Ben sadece şuana kadar işlemci ram değiştim birde m2 taktım ekran kartı...
Darboğaz dediğimiz şey her zaman olur fakat bizim istediğimiz şey işlemcinin ekran kartından güçlü olması. Onun haricinde zaten kısa süre kullanacağın için sorun olmaz
hocam başta avusturyaydı, onu türkiye yaptım olmadı. başka ülkeler oluyordu ama en sonda 30 40 dk uğraşıpğ türkiye yaptım. sonra denedim yine 7 dolar gözüküyor
1788884522
PC Java
Fiyatı piyasa da karışık gibi 2 bin ve 6 bin arası çok değişiyor 6 binler genelde 0 olanlar. Ayrıca günümüz de iyi mi yani sadece whatsapp müğzik ve belli sağlık ölçümleri için kullanmayı hedefliyorum
hocam ürün 2. el değilse sıfırsa zaten alınabilir bence çünkü biz önceden bir elektrikli tornavida gibi bir şey almıştık ama pahalı ve çeşitliydi set gibi, ürün bize sırf kargoda gelmedi diye şirket yenisini gönderdi üstüne para da almadılar ve bu her sipariş sorununda böyle bizi hiç mağdur...
Amazon baba satıyorsa ve göndericisi amazonsa daha başka bir şeye ihtiyaç duymadım şuana kadar, alıpta çalıştıramadığım ürünü bozuk diyip iade bile alırlar
şuanda 60 hz 23.8 inç monitörüm var eski olan, işleri vb. halletmek için yetiyordu ama son zamanlarda yetmemeye başladı aynanda iş 3D vb. yapınca.
şuanki monitörü 2. monitör yapıp ana bi monitör alıcam sizce ne almalıyım ? Monitör standıda alıcam o yüzden toplam bütçe 7 - 8 bin civarı yapabilirim