Yusuf B. isimli üyenin son içerikleri

1. Yusuf B.

BUZDOLABI AKIM KORUMALI PRİZ ÖNERİSİ

tuncmatik markasından ben...
  2. Yusuf B.

45k ps5 pro mu 75k PC mi?

ps5 in tek avantajları oyunları daha önce oynuyorsun fakat eğer işin ''SADECE'' oyun değilse pc iş görür video edit film vb. gündelik kullanımı, veya daha fazla oyun çeşitliliği ile daha iyi gibi geliyor iyi fiyatlı 75k ya bir sistem dizilir.
  3. Yusuf B.

Cs2 de bıçak almak istiyorum

ban sebepli. saçma ***** bilgiler vermeyin.
  4. Yusuf B.

%65-68 klavye önerisi (1500TL)

Siyah olursa mutlu olurum, max bütçem 1600e çıkabilirim. Blue sw istemiyorum takatuka, grey veya red switch olabilir fakat klavyenin çoğu özelliklerinden anlamıyorum birde hot swap noluyor, alırken onu alın diyorlar
  5. Yusuf B.

YÜZDE 99 GPU KULLANIMI

gpu nun direk marka modelini söylerseniz daha iyi yardımcı olurlar fena değilden kastınız, bazıları 1060 a da fena değil diyor bazıları 4060 a da fena değil diyor. bu konuları anlamak için gpu cpu tamamen bilmek daha iyi olur hocam iyi forumlar
  6. Yusuf B.

%100 klavye - 3 bin tl bütçe

arkadaşa alcaz max bütçe 3 bin 3 üstü olmuyor maalesef, oyun oynuyor laptopa bağlayacak, kablosuz tercihimiz fakat kablolu olursa da iyi olur. Blue switch dahil hepsine açığız - yeşil ve mor switch gördük onları beğendi birde blue seviyor bu ikisini beğendi (onun zevki de garip) öneriniz olrusa...
  7. Yusuf B.

Ryzen 5 1600 Vs Ryzen 3 3100

kankam bazen en fazla o kadar birikir. bunu 2 side kötü demekle değil düzgünce anlatmak lazım adamın uslübu bile berbat zorbalamaya yer arıyor
  8. Yusuf B.

Ryzen 5 1600 Vs Ryzen 3 3100

adama para ver o zaman, adam alınır mı? demiyor bütçem bu hangisini alayım diyor. insanları paralarıyla zorbalamak yerine ya susun ya yardımcı olun. ikiside kötü diyerek senin paran az fakir der gibi zorbalamış oluyorsunuz. bazı yerlerde çenenizi kapalı tutmayı bilin. 13 yaşındaki kuzenim bile...
  9. Yusuf B.

%65-%70 Klavye önerisi (1400-1500TL)

Cs2 çok oynuyprum birde blender vb. Uğraşıyprum bu yüzden delete home tuşlarıda olsun diye %65 altı kkavye benim için zor olur. Öneriniz var mı kablolu/kablosuz
  10. Yusuf B.

Steam şifremi unuttum giremiyorum

support.steampowered.com buraya girebiliyormusunuz, hesap açmadan veya yan hesap açıp oradan ticket açsan ? Hesabında telefon numarası falan kayıtlıysa destek talebinde bunlarıda belirt 1770837995 hatta hesap açarsan o hesabıda aynı telefon numarasıyla kaydedersen daha ispatlı olur gibi
  11. Yusuf B.

Öneri BU ÜRÜN Alınır mı? İNDİRİMDE- ANAKARTA PSU YA UYGUNMU ?

Amazon harici alışveriş yapmıyorum hocam, orada varsa bakayım bi
  12. Yusuf B.

Öneri BU ÜRÜN Alınır mı? İNDİRİMDE- ANAKARTA PSU YA UYGUNMU ?

https://www.amazon.com.tr/DRAGOS-DIGITAL-G%C3%B6stergeli-3000RPM-So%C4%9Futucu/dp/B0G64Q7B7Y/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&sr=8-2 500tl indirimli, a320 pro vh plus ile amd 5 3600 kullanıyorum fakat, burada 220watt diyor ve bu çok fazla gibi benim psu bu kadar watt...
  13. Yusuf B.

Steam topluluk mağazasına giremiyorum 3 gündür

gergin değilim acelem yok steam desteğede yazdım fakat sorun sizde yoksa ve bu konuda ''bilgi'' yoksa susmak en iyisidir değil mi hocam
  14. Yusuf B.

Biliyormusun bazı ürünler hasarlı geliyor. ama bu demek olmuyorki tüm ürünler hasarlı. Sende olmaması beni yalancı yapmaz. benim gibi hata yaşayanlar var, uzatma artık
  15. Yusuf B.

masaüstü pc, mobil veri bağlanıyormu ki
Geri