Yusuf Bey21 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Ekran kartım bozuldu değiştirdim bilgisayar açılmıyor

5dk bekkedim 1774284308 ramı 0 aldım ekran kartına bakım yaparken kapasitörleri kırmısım
  2. Y

onları formu yazmadan önce denedim 1774282912 son çare belki psu etkilenmiştir veya anakart
  3. Y

denedim 2 sinide olmadı
  4. Y

fan sesi çok arttı bide
  5. Y

önceki konumda ekran kartım bozuldu diğer parcalarada zarar gelirmi demiştim gelmez demişlerdi ekran kartımı değiştirdim hala anakart dram ışığında kalıyor acil bilgi verebilirmisiniz lütfen
  6. Y

Ekran kartım bozuldu diğer parçalara zarar gelirmi

bi kenara koydum ama yeni ekran kartı almaya düşünüyorum 1774037207 tamamdır eyw
  7. Y

ama neden açtığım da cpu da kalıyor sonra kapatıp açtığımda dram de kalıyor
  8. Y

rx 480 ekran kartıma bakım yaparken kartta ufak bir parça kırıldı bakım yaptıktan sonra ekran kartını bilgisayara taktığımda anakartta arada cpu arada dram ışığı yanıyor her kapatıp açtığımda değişiyor ekran kartı bozulduğu zaman vga da kalması gerekmiyormuydu ?
  9. Y

Bir m2 ssd almak istiyorum ama boyu küçük kalıyor ne yapabilirim

kısa kaldığı için dedim
  10. Y

anakartım 2442 destekliyormuş nasıl yani anlamadım ?,ve nasıl sabitlerim 1772970966 aparat almak istemiyorum
  11. Y

2230 boyutunda bir ssd almak istiyorum ama anakartım 2242 destekliyormuş ne yapabilirim anakartım msi a520m a pro
  12. Y

500 serisi anakartlar r5 2600 le çalışırmı

dediğim gibi ileride değiştiriceğim işlemcimi öğrenci oldugum icin bi sefer de alamam hepsini
  13. Y

500 serisi anakartlar r5 2600 le çalışırmı

a520 oc desteklemiyor die pek istemiyorum daha güncel bi anakart almak isterim şuanda 3 bakır borulu hava soğutucusu kullanıyorum
Geri