Başlıkta gördüğünüz gibi rtx 3060 8gb modeli ekran kartım var 3 sene oldu bakım zamanıda geldi artık termal pad olarak önerileriniz nelerdir fiyatı ne cok yüksek olsun nede dandik mal olsun orta segment iyidir hepsiburada üzerinden satışı varsada daha iyi olur macun olarakta arctic mx-6...
https://wraithesports.com/products/atk-n9-wireless-kulaklik bu kulaklığa bakabilirsin şu sıralar bi popüler oldu fiyatına göre özellikleride iyi youtubedan incelemelerine bak sonrası sana kalmış zaten
hocam arkadaşlar yardımcı olmuş anladığım kadarıyla başka işlerle uğraşıyodum görmedim kusura bakmayın ugreen iyidir
1769126625
ve yanılmıyosam oled monitörün var onun güç kablosunu nasıl halletmeyi planlıyon satılan bişey değildir yüksek ihtimalle 3lü priz kullanmak gibi bir imkanın varmı yada...
Furmark Testi son göreselde mevcuttur Dediğim gibi İhtiyaç fazlası olduğundan satılıktır Neredeyse hiç kullanılmadı kutusu mevcuttur herhangi bir problemi yok içi hiç açılmadı güvenlik etiketi üzerindedir pazarlık yok teklifler değerlendirilir lakin değişik tekliflerle gelmeyin Hayırlı günler