Yusuf.Karadağ isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Çözüldü✓ Format atarken sürekli mavi ekrana atıyor döngü tekrarlanıyor

Sorun Ram frekans çakışmasından dolayıymış ramlerden birini söküp format işlemine o şekilde devam ettim sorunsuz bir şekilde formatladı
  2. Y

Değişen bir durum olmadı attıgım %33 ekranında kalıyor pc sonra yeniden başlatıyor sürekli 1764364115 Şimdi birde senin dediğin değerleri silip deneyeceğim
  3. Y

Dün biosu sıfırlamıştım şuan baktım kapalı durumda Uefi only olarak değiştirdim şuan yeniden deneyeceğim şimdi
  4. Y

3 tane format USB si yaptım en son usb de tpm hatası vermişti ordan kendim tpm değerini bypass yaptım fakat sonuç hala aynı
  5. Y

Onu denediğim zaman bilgisayar beklenmedik şekilde yeniden başlatıldı veya beklenmeyen bir hatayla karşılaştı diyor hata verip
  6. Y

Mavi ekrandan kastım ilk attığım resim görünüşe göre bir yükseltme başlattınız ekranını kastediyorum
  7. Y

Şefim 1 tb ssd mevcut ben bunu 700 300 diye böldüm formattan önce birkaç dosya vardı silinmesini istemediğim
  8. Y

Reis denedim yine mavi ekrana atıyor beni aynı döngüde sürekli 1764361104 mavi ekrana evet diyip ssd den başlatıyorum pc yi bu hatayı veriyor bu sefer
  9. Y

Ssd kullanıyorum bölünmüş şekilde 2 ayrı disk var 1 ini biçimlendirmiyorum içinde dosyalar olduğu için bu problem yaratır mı 1764261127 Şuan yanımda başka bilgisayar yok gece arkadaştan deneyeceğim dediğinizi win10 mu kurup atsam yükseltirim sonra en kötü
  10. Y

Widowsun kendi sitesinden iso dosyası indirip Rufus ile oluşturdum
  11. Y

Win 11 yüklemeye çalışıyorum fakat yükseltme yapıyormuşum gibi algılıyor sistem
  12. Y

Denemediğim şey kalmadı 2 tane usb ye mbr ve Gpt olarak iso hazırladım yine olmadı
  13. Y

🔥İndirim Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 Ms (Mprt) 320Hz IPS Gaming Monitor 6199 TL

kullananlar memnun mu acaba cs2 için almayı düşünüyorum
Geri