Yusuf Öztürk isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Mouse Önerisi Alabilir Miyim ?

teşekkür ederim önerin için , knka şuan zaten kablolu asusun var ama eski modellerinden. beni 3-4 yıl götürsün kafi başka beklentim yok.
  2. Y

https://pckolik.com.tr/urun/hawk-gaming-hm220-1k-hz-12000-dpi-tri-mode-kablosuzbluetooth-kirmizi-gaming-mouse:HM220K bu ürün hakkında düşünceleriniz nedir @talhabkr @jombo
  3. Y

heralde 500 daha koyup a9 plus alıcam bu bütçelerde o iyi anladığım kadarıyla.
  4. Y

okeyy resi ben biraz pasaklıyım ekipmanları aydan aya temizliyorum bana gelmez beyaz o zaman. 1778794239 olabilir reiste şuan o parayı veremiyorum ondan ama zorlayayım bütçeyi
  5. Y

reis sence beyaz mouse çok kir tutar mı ? 1778794099 a9 un da şekli vs daha iyi geldi ama bilmiyorum kararsız kaldım
  6. Y

reis sence beyaz mouse çok kir tutar mı ?
  7. Y

o da beni düşündürdü bu fiyat aralığında baya ismini duydum. ama siyah rengi kalmamış wrait te
  8. Y

tamamdır hocam teşekkür ederim araştırayım biraz bu mousu
  9. Y

kronik bir sorunu var mıdır ? atk a9 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam.
  10. Y

kablosuz 1500 civarı mouse arıyorum. cs ve hikayeli oyunlar oynuyorum. claw tutuşa sahibim önerilerinize açığım.
  11. Y

Laptopuma Monitör önerisi arıyorum

bende monitor arıyorum. 4060 var bende de . bulursan haberdar et reis
  12. Y

Öneri 100x50 Mouse Pad Önerir misiniz

100x50 yok knka orda da. klasse marka nasıl iyi mi?
  13. Y

Öneri 100x50 Mouse Pad Önerir misiniz

bütçem 500-600 civarı ne önerebilirsiniz. masayı boydan boya kaplayacak şekilde oluyor böyle. beyaz renk tercihen istemiyorum. Teşekkür ederim.
  14. Y

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

knka 1,5k civarı klavye önerin var mı ? tercihen kablosuz ama iyi bişi denk gelirse kabloluda olur.
Geri