Yusuf Öztürk isimli üyenin son içerikleri

1. Y

❌İndirim Bitti! Amazon Prıme Day Başladı!

hangi kanallarda knka
  2. Y

❌İndirim Bitti! Amazon Prıme Day Başladı!

şuan kupon var mı bildiğiniz alacağım ürün 6k
  3. Y

8-9 K Civarı Kablosuz Kulaklık

12k çok aşıyor knka beni. Cloud 3s iyi ama şikayet edeni de çok.
  4. Y

dışarı kullanımı benim için çok önemli değil. basslı müzikler seviyorum..
  5. Y

aklıma yatan model bu. farklı önerileriniz varsa dinlerim. oyun müzik için https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_razer-blackshark-v3-oyuncu-kulak-ustu-kulaklik-siyah-1249155.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.81.5
  6. Y

2. El Arctis 5 Rgb Alınır mı?

Alırken zaten deneyeceğim kulaklığı. Yorumun için teşekkür ederim.
  7. Y

İnternette pad 500 tl civarı. Kulaklık 1500 toplam bana maliyeti 2k civarı oluyor. 3k cebimde para var. Sıfır başka bir kulaklık mı alayım?
  8. Y

Max 4k Gaming Kulaklık Önerisi

Bende bu bütçede kulaklık arıyorum senin bir tercihin oldu mu? Başka öneriler varsa da dinlerim.
  9. Y

1500 tl ye 2. el sitesinde gördüm elden alıcam o yüzden deneme şansım var. Adam kulaklık pedlerini çıkarmış sorduğumda ise yıpranmıştı dedi. Sizce almak mantıklı mı . pedler ile bana maliyeti 2000 tl civarında oluyor. Oyun için ihtiyacım. yeni kulaklık alasıya kadar hiç yoktan iş görmesi için...
  10. Y

Mouse Önerisi Alabilir Miyim ?

teşekkür ederim önerin için , knka şuan zaten kablolu asusun var ama eski modellerinden. beni 3-4 yıl götürsün kafi başka beklentim yok.
  11. Y

https://pckolik.com.tr/urun/hawk-gaming-hm220-1k-hz-12000-dpi-tri-mode-kablosuzbluetooth-kirmizi-gaming-mouse:HM220K bu ürün hakkında düşünceleriniz nedir @talhabkr @jombo
  12. Y

heralde 500 daha koyup a9 plus alıcam bu bütçelerde o iyi anladığım kadarıyla.
  13. Y

okeyy resi ben biraz pasaklıyım ekipmanları aydan aya temizliyorum bana gelmez beyaz o zaman. 1778794239 olabilir reiste şuan o parayı veremiyorum ondan ama zorlayayım bütçeyi
  14. Y

reis sence beyaz mouse çok kir tutar mı ? 1778794099 a9 un da şekli vs daha iyi geldi ama bilmiyorum kararsız kaldım
  15. Y

reis sence beyaz mouse çok kir tutar mı ?
Geri