Yusuf Serhat Özkan isimli üyenin son içerikleri

1. Yusuf Serhat Özkan

laptop için yeni ssd aldım, kurulum nasıl yapmalıyım?

bir şey sorabilir miyim? sizin laptopunuzda bios ekranına gitmek için hangi tuşa basıyorsunuz bilgisayar açılırken? (delete,f3,f12 vb.)
  2. Yusuf Serhat Özkan

bende biri sata ssd slotunun üzerinde diğeri de anakartta . ana kartdaki 2242 olan diğeri normal boyuta.
  3. Yusuf Serhat Özkan

1 adet normal boyutta m2 ssd bölümü var. bir adet de kısa m2ssd slotu var ancak o bölüme tam olarak hangi boyutta ssd alacağımı bulamadığım için normal boyuttadkini değiştiriyorum. sizin de öyle mi?
  4. Yusuf Serhat Özkan

merhaba, yeni bir nvm2 ssd aldım, laptopumda hali hazırda 1 adet nvm 2 ssd var ancak 512GB. Onu çıkartıp onun yerine yeni aldığım 1 tb ssd yi takacağım ancak öncesinde yapmam gereken bir şey var mı? win 11 i flash disk e yükleyip, yeni aldığım ssd yi taktıktan sonra aynı format atılmış gibi mi...
  5. Yusuf Serhat Özkan

Laptop umun Hertz değiştirme Özelliği yok.

evet işemcim amd ryzen 5 5600h, ekran kartım 3050ti ama güç tasarufu modunda işlemcideki dahili ekran kartını kullanıyor. İnternette hala bir çözüm bulamadım. Bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim
  6. Yusuf Serhat Özkan

60 hertz e düşürmek istiyorum. Oyun oynamıyorum, zaten oynarken şarjda oluyor laptop.
  7. Yusuf Serhat Özkan

Lenovo IdeaPad Gaming 3 (82K200K2TX) laptopa sahibim ve üniversitede kullanırken şarjı uzun gitsin diye bir takım ayarlar yaptım. Ancak hertz i 165 hertz ve fazla enerji harcadığı için hertz i düşürmek istiyorum. ayarlardaki hertz düşürme ekranından 165 hertz seçeneğinden başka bir seçenek...
  8. Yusuf Serhat Özkan

windows 11 screenshot yana kaymış gözüküyor

aşağıya görselini de bıraktım. Göründüğü gibi koyu olan yerlerin normalde bilgisayar ve monitörün sınırlarında olması lazımdı ama çok garip bir şekilde duruyor ve bana o açık yerlerin ss inini aldırmıyor. birkaç kez yeniden başlattım ama çözülmedi. Sizce ne yapmam lazım. Yardımcı olabilirseniz...
  9. Yusuf Serhat Özkan

Yan Ekrandaki yayın/video kasıyor

Merhabalar , ben ana ekrandan Oyun oynarken (Yüksek güç isteyen oyunlar değil) yan ekrandan da bi yandan yayın/video izliyorum ancak son 2 haftadır yan ekranımdaki video kasıyor ancak üstüne tıkladığım anda düzeliyor. Sorunun internetten olduğunu sanmıyorum. Nvidia ekran kartım güncel. Sistemim...
  10. Yusuf Serhat Özkan

Laptopmum hdmi çıkışlı ama monitör dp nasıl yaparım

Monitörümde bulunan hdmi girişi bozuldu o yüzden dp kullanmam lazım ama hdmi to dp kablolar yok . Bütün kablolar sadece dp dan hdmi a görüntü aktarımı sağlıyor. ancak benim hdmi ı bilgisayarımı displayport u monitöre takmam lazım. Önerebileceğiniz 200 tl altı bir kablo ve ya dönüştürücü var mı...
  11. Yusuf Serhat Özkan

Termal macun kararsızlığı

https://www.amazon.com.tr/Termal-Grizzly-TG-K-001-RS-Kryonaut-iletken/dp/B011F7W3LU?th=1 bunu alıyorum o zaman
  12. Yusuf Serhat Özkan

Termal macun kararsızlığı

Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K200K2TX model Laptopa sahibim ve alalı nerdeyse 1 yıl olacak . Termal macun değişimi yapmak istiyorum ama gerçekten çok kararsız kaldım. Almayı düşündüğüm modelleri linkleri ile yazıyorum . Başka termal macunlar da önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim Noxeen NX9...
  13. Yusuf Serhat Özkan

Amazon tr üzerinden yurt dışından ürün alacağım fiyat en son ne hale gelir ?

biraz daha araştırma yaptıktan sonra ben de dün F80 modelini trendyoldan 680 tl ye satın aldım zaten :D . Ancak iyiki almışım çünkü şu an trendyolda aynı satıcıda fiyatı 849 tl olmuş ?? Cevabınız için teşekkür ederim
Geri