Xbox 8.nesil orjinal kol garantisi 2gun bittikten sonra bozuldu hiçbir şekilde tepki vermiyor kol typc e kablo ile de tepki vermiyor pil ile de vermiyor bozulmadan önceki gün bağlantı sorunları olmuştu Xbox konsolunu arıyordu ama bir türlü bulamıyordu lütfen yardım edin tek eglencem Xbox bir kol...
Hocam Türkçe klavye bakıyorum da ABD düzeni fln anlamam ben
1691967847
Hocam internette gördüğüm youtuberler gayet güzel diyor mavi tikli 2 kanalın da videosunda gayet önerdiği bir model
IKG-441 İyi midir alınır mı 710tl alınmaz ise alternatif söyler misiniz max 700 800 lira olsun
1691966447
https://www.amazon.com.tr/dp/B07813LWMJ?tag=akakceprime-21
ürün bu
1691966839
bide her yerde 1.2k 1k fln amzonda 700 dolanırıcılık var mıdır
Sabah xboxu açtığımda gayet güzel sorunsuz açıldı ama kolu açmaya caliştigimda kolun Xbox ışığı yanmadı kablo ile bağlantı kurmak istedim kolda yine Xbox ışığı yanmadı bilen varsa yardım edebilir mi lütfen
Xbox one s bir konsolum var sorunsuz bir şekilde çalışıyor ama gamepad tamir istiyor gamepadin sağ anologu sağ üst tarafa gitmiyor ama sola, üste,alta her yöne gidiyor ama sağ tarafa gitmiyor gamepadin yazılımı ile ilgili bir sorun değil fiziki olarak sağa gitmiyor tamiri nerede yaptırabilirim...