Çok abarttın sanki he bu kadar umrundaysa gerçekten hiç bir malını kullanma yok gerekli falan deme insanların ne yaptığı seni ilgilendirmez ilgilendirmemeli zaten bro
İtopya rezalet bir firma monıtorumu yolladım yazdığımda hep serviste dediler dedim gonderdikleri servisi arıyım servis bana 1 hafta once degisim raporu çıktığını itopyaya gönderdiklerini soyledi itopya ise bana 20 iş günü beklememi söylüyor hiç bir bilgi yok rezalet bir firma baştan savma...
Hocam ben gonderdikleri servisi aradım dediler degisim raporu cıkmış itopyaya ulaşın itopyaya yazıyorum bahane falan buluyorlar 6 gün once rapor onlara ulaşmış bugunde arayacam bakalım bidahada itopyadan hayatta bir şey almam
Hocam gigabyte g24f-2 monıtorumu 1.5 hafta once itopyaya gonderdim bugun rma servisi aradım doa raporu çıktığını ve itopyaya iletildiğini söylediler itopya ise sıra sıra maillere bakıldığını falan söyledi 5 gün once servis doa raporunu iletmiş itopyaya napabilirim sizce
Sorun yokki devam ettir ağırlıkları arttırmaya bak kendini sınırlama
1787651947
Bide sevdiğin hareketleri yap sevmediğin hareketi yapmanı onermem bi hareket sana hissettirmiyorsa başka bir varyasyon dene hangisi sana uygunsa onu yapmaya çalış bir de şu gymi çok kafaya takma kendi fikrim