yusuf01 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

❌İndirim Bitti! Coca Cola 450 Ml 11 TL

Çok abarttın sanki he bu kadar umrundaysa gerçekten hiç bir malını kullanma yok gerekli falan deme insanların ne yaptığı seni ilgilendirmez ilgilendirmemeli zaten bro
  2. Y

Çözüldü✓ İtopya g24f2 değişim iade hk.

Hocam süreç nasıl ilerledi servis bana degisim raporu çıktı demesine rağmen itopya beklememi soyluyor 20 iş günü
  3. Y

İtopya Garanti Süreci Hk.

İtopya rezalet bir firma monıtorumu yolladım yazdığımda hep serviste dediler dedim gonderdikleri servisi arıyım servis bana 1 hafta once degisim raporu çıktığını itopyaya gönderdiklerini soyledi itopya ise bana 20 iş günü beklememi söylüyor hiç bir bilgi yok rezalet bir firma baştan savma...
  4. Y

Çözüldü✓ Gigabyte ve İtopya GARANTİ SÜRECİ!

Hocam ben gonderdikleri servisi aradım dediler degisim raporu cıkmış itopyaya ulaşın itopyaya yazıyorum bahane falan buluyorlar 6 gün once rapor onlara ulaşmış bugunde arayacam bakalım bidahada itopyadan hayatta bir şey almam
  5. Y

Hocam gigabyte g24f-2 monıtorumu 1.5 hafta once itopyaya gonderdim bugun rma servisi aradım doa raporu çıktığını ve itopyaya iletildiğini söylediler itopya ise sıra sıra maillere bakıldığını falan söyledi 5 gün once servis doa raporunu iletmiş itopyaya napabilirim sizce
  6. Y

İTOPYA + RMA SERVİS REZİLLİĞİ

Neden üst modeli tercih etmediniz hocam banada rapor çıktı ust modeli seçmeyi dusunuyorum
  7. Y

İTOPYA + RMA SERVİS REZİLLİĞİ

Hocam şuan gigabyte g24f-2 monıtorum orda bir sorunmu yaşadınız bilgilendirirmisiniz ışık sızması mevcuttu gonderdim itopyaya onlarda rma servise vermiş napabilirim
  8. Y

Gym De Nasıl Daha Fazla Gelişebilirim

Sorun yokki devam ettir ağırlıkları arttırmaya bak kendini sınırlama 1787651947 Bide sevdiğin hareketleri yap sevmediğin hareketi yapmanı onermem bi hareket sana hissettirmiyorsa başka bir varyasyon dene hangisi sana uygunsa onu yapmaya çalış bir de şu gymi çok kafaya takma kendi fikrim
  9. Y

Kablosuz Kulaklık Önerisi

https://app.hb.biz/rMMqcxrRhJ7j Bu bi ara 1900 e falan inmişti baya beğenilen kulaklık fiyatına gore araştırmanı oneririm butce el verirse
  10. Y

Çözüldü✓ F/P 2k Monitör Önerisi

https://ty.gl/wbofuhie1hvyd İndirime ara ara giren bir model arkadaşımda var kendisi memnun kullananda çok göz atabilirsin
  11. Y

Hocam ürün 3 gün oldu ellerine ulaşalı wpden yazdığımda yetkili servisinde olup işlemler bittiğinde sms atacaklarını belirtti aramalı mıyım sizce
  12. Y

GIGABYTE G24F-2 2 Tarafında oluşan Çizgi

Süreçten bahsedermisin hocam size zahmet
  13. Y

Anladım teşekkürler umarım aynı şeyler yaşanır
  14. Y

Umarım banada değişim yaparlar size gonderdikleri monıtorden memnunmusunuz
  15. Y

Yardım İtopya Monitör Değişim Süreci

Garantiye gönderdinizmi hocam
Geri