yusuf024 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

SSD M2 Fiyat Bilgisi

1783284350 satıcı kendisi de öyle söyledi. 1 yıl kullanıldı dedi ama çalışma ve çalıştırma süreleri kendisinede absürt geldiğini belirtti. 1783284422 bu şekilde
  2. Y

SSD M2 Fiyat Bilgisi

sağlık 99. okunan 15597 GB yazılan 13063
  3. Y

SSD M2 Fiyat Bilgisi

[H3 id='WD+500GB+Blue+SN570+Nvme+M.2+2280+SSD+Okuma+3500MBYazma+2300MBMarka+SSDyi+2.el+olarak+nakit+ekilde+1.900+TL'ye+alcam+yarn+arkada+ile+anlatk+testlerini+yapt+yeni+gnderdi.altrma+says+2900.++alma+sresi+8800+saat.++Sizce+ideal+midir+almalmym+bilgi+verir+misiniz.']WD 500GB Blue SN570 Nvme M.2...
  4. Y

Aerox 3 sorunu kendi kendine tıklıyor

Aerox 3 kablolu mouse kullanıyorum mouse'nin hiçbir sorunu yok fiziksel bişeyi yok. kendi kendine sayfaları geriye falan atıyor yan tuşları kendisi tıklıyor. mouse takıyorum bir süre sonra Windows donup kalıyor. ctrl + alt +del yapınca windows düzeliyor bir süre sonra tekrar kitleniyor...
  5. Y

Sıvı soğutma tercihi

Merhaba arkadaşlar şuan elimde Sıvı soğutma olarak Cooler Master master liquid ml240 v2 modeli var, bunun yerine hava soğutma mı almalıydım sizce fikirlerinizi paylaşır mısınız.
  6. Y

RX 6650XT farkları neler

saaphire 6650xt nitro+ var asus falan almadım bu daha iyi dediler
  7. Y

RX 6650XT farkları neler

AMD Rx 6650xt Asus veya herhangi bir markanın kartı ile Saaphire Rx 6650xt Nitro+ Arasında fark varmı bilen yazabilirmi. NİTRO+ dahamı iyi öbür markalara göre?
  8. Y

ryzen5 5600 overclock

ryzen5 5600 işlemcim var, ASUS b450m K II anakartım var, Coolermaster masterliquid ml240 v2 sıvı sogutmam var. BIOSdan nasıl overclock yapabilirim işlemcime yardımcı olabilecek varmıdır rica etsem
  9. Y

Ryzen5 5600 Overclock

Ryzen5 5600 işlemcim var, Asus b450m k II anakartım var, Sıvı soğutma, Cooler master master liquid V2 Overclock yapmak istiyorum BIOS dan yardımcı olabilecek varmı? Tüm çekirdekleri boostlamak istiyorum Lütfen gerçek bilgi sahibi kişiler yazabilirmi.
  10. Y

Sapphire RX 6650XT nitro+ Ekran kartı BIOS Farkları

FPS etkilicek bişey olmucaksa sorun degil ya
  11. Y

ozaman bendeki şuan yanlış, performans 1 numara en sağ gösteriyor bende görüntü çıkışı portlarına yakın solda
  12. Y

işte hangi tarafa almalıyım İşaret yok bunda Görüntü çıkış Portlarına yakın tarafda şuanda
  13. Y

Kısaltmalarda mevcut değil
  14. Y

Sapphire RX 6650XT nitro+ Ekran kartım mevcut Arka plakasında 2 adet Bios tuşu mevcut Ancak üzerinde Hangisi performans hangisi Sessizlik odaklı bios olduğu yazmıyor bunu nasıl anlayabilirim bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi ?
  15. Y

Sıvı soğutma montaj yardımm

Arkadaşlar Coloor master master liquid V2 sıvı soğutmasını aldım, Kasam biraz küçük ön panel portları üst kısımda olduğu için kontrolcüsü soğutmanın radyatörü üste sığmadı, bende kasanın önündeki fanları söküp radyatörü ön panele monte ettim, bu sebepten dolayı performansdan kayıp yaşarmıyım...
Geri