Yusuf11 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

BİOS MENÜSÜNE GİREMİYORUM

Jumper nasıl bir şey hocam bilmediğim şeylere bulasmaktan çekiniyorum
  2. Y

Hocam kabloda mi sıkıntı var nasıl bir etkileri var
  3. Y

Hocam bu yöntemle de giremedim sizin dediğiniz ekran geldi uefi donanim arayuzu icin yeniden baslattim ama Windows başlangıç ekranı geldi tekrar 1683183750 Hocam elimde DP kablosu yok maalesef Televizyona da baglayabilecegimden şüpheliyim 1683183803 Denedim baya olmuyo hızlı bir açılış oluyo...
  4. Y

Hocam deniyim geri dönüş sağlayacağım anakart markası gelmiyo ama PC açılırken o nedendir sizce
  5. Y

M2
  6. Y

Selam dostlar, Geçen sene pc hocası gg6 yı satın almıştım yks dolayısıyla eylülden itibaren bilgisayarı nerdeyse hiç açamadım sorunum şu: Bilgisayarın power tuşuna basıp açtığımda hani anakart markasının adı çıkar önce önizleme gibi orda bende hiç öyle bir şey olmadı direkt windows ekranına...
  7. Y

Oyun oynarken ekranda görüntü gidiyor ama kasa çalışıyor

Wattman olayı nasıl bir şey hocam
  8. Y

Oyun oynarken No Signal Hatası

1 kişide cevap yazmamis aga aynı sorun bende de var oyuna giriyorum 10 15 dk geçiyo ekran gidiyo no signal hatası diyo ama kasa calismaya devam ediyo oyunun sesleri falan da geliyo hdmi kablosu ile bağladım ben sorun kabloda veya psuda değil tahminimce sorun yüksek ihtimal ekran kartı çipleriyle...
  9. Y

Oyun oynarken ekranda görüntü gidiyor ama kasa çalışıyor

Merhaba dostlar, Yaklaşık 1 hafta önce pc hocası gg6 intel işlemcili olan pcyi satın aldım. Windowsu güncelleyip anakart driverlarini ses ve ekran karti driverini kurup oyunlarimi yuklemeye basladim the forest ve valorant oyunlarında iken 20, 30 dk sonra monitörümün ekranı kapanıp no signal...
Geri