Hocam bu yöntemle de giremedim sizin dediğiniz ekran geldi uefi donanim arayuzu icin yeniden baslattim ama Windows başlangıç ekranı geldi tekrar
1683183750
Hocam elimde DP kablosu yok maalesef Televizyona da baglayabilecegimden şüpheliyim
1683183803
Denedim baya olmuyo hızlı bir açılış oluyo...
Selam dostlar,
Geçen sene pc hocası gg6 yı satın almıştım yks dolayısıyla eylülden itibaren bilgisayarı nerdeyse hiç açamadım sorunum şu:
Bilgisayarın power tuşuna basıp açtığımda hani anakart markasının adı çıkar önce önizleme gibi orda bende hiç öyle bir şey olmadı direkt windows ekranına...
1 kişide cevap yazmamis aga aynı sorun bende de var oyuna giriyorum 10 15 dk geçiyo ekran gidiyo no signal hatası diyo ama kasa calismaya devam ediyo oyunun sesleri falan da geliyo hdmi kablosu ile bağladım ben sorun kabloda veya psuda değil tahminimce sorun yüksek ihtimal ekran kartı çipleriyle...
Merhaba dostlar,
Yaklaşık 1 hafta önce pc hocası gg6 intel işlemcili olan pcyi satın aldım. Windowsu güncelleyip anakart driverlarini ses ve ekran karti driverini kurup oyunlarimi yuklemeye basladim the forest ve valorant oyunlarında iken 20, 30 dk sonra monitörümün ekranı kapanıp no signal...