note 10s in işlemci daha iyi diyolar ama note 11s inde ekranı daha güzel gibi birde daha hızlı sarj oluyo galiba sizce en mantıklı karar hangisi olur ben genelde pubg oynarım birde video dizi izlerim 2si arasından hangisini tavsiye edersiniz bu arada ikiside 8 128 gb lık model
bütçem max 7500 oda aşırı zorladığımda daha üstü olmaz hangi telefonu almalıyım ekran ve oyun odaklıyım bataryada önemli kamera fazla kullanmam dizi izlerim pubg oynarım batarya iyi gitsin sizce hangi telefon mantıklı olur tavsiye verirmisiniz
https://www.pttavm.com/xiaomi-redmi-note-10s-128-gb-6-gb-ram-gri-xiaomi-turkiye-garantili-p-330928639?utm_source=gelirortaklari&utm_medium=21&utm_campaign=cpc bu linkte 6500 e note 10s Türkiye garantili var ptt avmden alınır mı? sizce güvenemedim ben
3 telefon arasında kaldım
İphone SE 2020 2. el
Samsung Galaxy S10 2.el
Redmi Note 10S sıfır ürün
sizce hangisini almalıyım bu üçünü düşünüyorum bunların dışına çıkamam ama üçü arasında kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum
sağolasın iphone se 2020 ve redmi note 10s arasındayım ikisinden birini alacağım İnşaallah iphone düşünüyorum ama 10s in amoled ekranı falan beni etkiliyor ama ikisi arasındayım Allah hangisi daha hayırlıysa onu nasip etsin
1684601501
teşekkürler bende se 2020 ve note 10s arasında kaldım ama...
teşekkürler
1684597414
xs düşünüyorum birde param yeterse ama androidde alabilirim bilmiyorum 8 ide düşündüm bi ara ama batarya sıkıntıları var belki daha çok biriktirip daha üst model alabilirim bilmiyorum artık
işte daha çıkamıyom en fazla 8500 baya zorladığımda kurbandan önce almam lazım bide sonra memlekete gitçez falan
1684597007
bende iphne x xs ve se 2020 arasında kaldım ama bilemiyom
2.el iphone düşünüyorum sizce iphone 7 ile iphone x arası hangi telefonlar alınabilir iphone se 2020 ve iphone 8 ve 8 plus falan en mantıklısı hangisi olur