Yusuf5555 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Çözüldü✓ Dayım eski sistemini bana verdi, neleri değişmeliyim?

Lan harbili aynısını yaptı ince hesaptan 9800x3D ve 5070 ti 64 ramli sistem kurdu
  2. Y

Çözüldü✓ Dayım eski sistemini bana verdi, neleri değişmeliyim?

Dayım eski bilgisayarını bana verdi, neler dursun neleri yükselteyim öneride bulunursanız sevinirim •i7 5960x •Asus Rampage V Extreme •Geforce GTX 770 •G. skill Trident Z 64Gb(8×8) RAM •Samsung 850 Pro SSD •High Power HP850-G14C •Tuniq Tower 120 Extreme •Thermaltake Level 10 GT •Asus...
  3. Y

Logitech G413 SE Tactile Switch Türkçe Mekanik Gaming Klavye 1999₺

İndirim iyi ama bu fiyata bile daha iyileri var
  4. Y

❌İndirim Bitti! Evercool CS-120 Rainbow ARGB 120mm Kule Tipi- 554 TL (tekrar)

Ryzen 5 5600'ü 4.6GHz boost yapıcam yeter mi gemini yetersiz dedi gitti 360mm sıvı soğutma önerdi
  5. Y

Gamepower Warcry Prism kasasındaki fanların ARGB'leri titrek ve sönük yanıyor

Kasayı alalı sanırım 1 ay oldu ama GPU olmadığı için sistemi hiç çalıştırmıyordum bugün ışıklarına bakıcaktım ama kırmızı renkte çok sönük yanıyor fanların dönmesinde sıkıntı yok ama ne yapabilirim
  6. Y

Rx 6700 XT mi Intel Arc B580 mi

Tamam teşekkürler
  7. Y

9000
  8. Y

İkisi de 2. El ve aynı fiyat B580 Limited edition ve Gigabyte Aorus 6700 XT hangisi mantıklı 850W güç kaynağım var
  9. Y

Çözüldü✓ 1500₺'ye Bu psu alınır mı

Model: "Versatile VR-PSU600WFM-PG" 1500₺'ye bir tanıdığım satıyor tam modüler olması çok iyi benim için ama marka güvenilir mi bilmiyorum geminiye sordum versatile genellikle büyük firmaların(FSP vb.) malzemelerini kullanıyormuşmuş ama inanmalı mıyım bilmiyorum o yüzden buraya sormaya karar verdim
  10. Y

GamePower Warcry Prism kasa fanları

Evde değilim o yüzden internetten aldım ama fanlar aynı şwkil takılı
  11. Y

GamePower Warcry Prism kasa fanları

Kasada 4xArgb fan var 1 tanesi arka egzoz fanı ama diğer üçüde egzoz gibi sanki napayım yönünü mü değiştirsem ama arka tarafıda çirkin duruyor napacağımı bilmiyorum
  12. Y

Power Supply'dan ses geliyor

PSU tek başına çalışırken ses çıkarmıyo ancak kasayı açınca Kablo sürtünüyormuş gibi ses yapıyo nasıl çözebilirim
  13. Y

Tuniq Tower 120 Extreme ile uyumlu braket

Yorumun için teşekkürler❤️ bende çok şık buldum üstelik bedava geldi sadece soket braket bulamıyorum o kadar
  14. Y

Tuniq Tower 120 Extreme ile uyumlu braket

Elimde Tuniq Tower 120 Extreme modeli var biraz eski de olsa stok soğutucudan iyidir dedim zaten hediye geldi ama AM4 uyumlu braket bir türlü bılamadım yardım edebilirseniz edin lütfen
  15. Y

MMD Matcha V3 Ice Cream ile akko fun60 pro uyumlu mu?

Temudan uygun fiyata 10 adet MMD Matcha Ice Cream Switchleri aldım ancak klavyeye olur mu emin değilim?
Geri