Yusuf_68 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Çözüldü✓ Sapphire Radeon RX6700 XT test

8 bin hocam 1734149792 8 bin hocam
  2. Y

Çözüldü✓ Kule Tipi İşlemci Soğutucu Önerileri

Senin attığın hata olur kesinlikle alma bu şekil thermalight çoğu sıvı soğutucuya kafa tutuyor diye söyleniyor en azından 120mm bir fanlı kule tipi almanızı tavsiye ederim.
  3. Y

Çözüldü✓ Kule Tipi İşlemci Soğutucu Önerileri

Bir çok değişken var kasa ölçün hangisi olur bilmiyorum. YouTube den bak bence ölçülerini de öğrenmelisin.
  4. Y

AMD Anakart İçin Kule Tipi Soğutucu Montajı

Arkadaşlar anakartım AMD uyumlu kule tipi soğutucum geldiğinde direk kıskaçla yani anakartın kendi tırnağına taktım ama biraz sert oldu gibi kule tipi soğutucunun içindeki çıkan aparatlarla mı taksam diye düşündüm. Sizce hangisi daha verimli ?
  5. Y

2. El ekran kartı durumu?

94 sıcaklık görünce bir korkmadım değil yani bakalım oyunda ne diyecek.
  6. Y

Steam ve epic games kütüphane ve indirme

Arkadaşlar yeni steam ve epic games hesapları açtım daha önce kullanmadım. Bu platformlarda ücretsiz oyunlar ve indirimli oyunlar veriliyor kullanan arkadaşlara bir iki sorum olacak 1. Aldığımız oyunu indirmek zorunda mıyız. 2. indirdiğimiz oyunu sildiğimiz zaman tekrar indire bilir miyiz.
  7. Y

Hocam nasıl bir sorun aramam gerekiyor bir anda FPS düşüşü mü 100 den 20-30'a gibi mi aşırı ısınma nereye kadar olması gerekiyor.
  8. Y

Söylenene göre yapılmadı açılmadı güvenlik yapışkanları falan duruyor açılmamış. 1733925874 Hocam en güzeli oyunda denemek yeni epic ve Steam hesabı açtım indireyim bir tane onda deneyim en güzel bu şekil çıkar ortaya dediğiniz gibi.
  9. Y

Şuan fırsatım olmadı örnek olarak çabuk ve zorlu bir oyun önerir misiniz
  10. Y

Arkadaşlar bu ekran kartını yeni aldım 2. El 1 yıl garantisi var elime yeni ulaştı test yaptım sonuçlara bakar mısınız nasıl. Yada başka bir test yapmamı istiyorsanız yazarsanız yaparım. Sapphire pulse Radeon Rx6700 xt
  11. Y

Çözüldü✓ Sapphire Radeon RX6700 XT test

Arkadaşlar bu ekran kartını yeni aldım 2. El 1 yıl garantisi var elime yeni ulaştı test yaptım sonuçlara bakar mısınız nasıl.
  12. Y

Çözüldü✓ VGA ve BOOT hatası acil yardım lütfen.

Hocam denedim çalıştı bir sorun yok bence arızalı kart çıkabiliyor yada ortada dolaşan arızalı anakart var muhtemelen iadeleri tutup başkasına yolluyorlar ama sistemleri hızlı çalışıyor gamegaraj ın gönderirsen çabuk sonuç alıp geliyor hemen.
  13. Y

Çözüldü✓ VGA ve BOOT hatası acil yardım lütfen.

Hocam denemediğim bir şey kalmadı en son servisi aradım gönderin dediler bakıldı ertesi gün değişim yapıldı bugün yeni aldım yarına deneyeceğim sonucu yazarım. Ama yukarıdaki adımları uygulayın belki size bir çare olur servis 20 li pini çıkarıp tekrar tak dedi onuda yapın inşallah olur.
  14. Y

Çözüldü✓ Displayport vs hdmi ?

O zaman gerek yok benim monitör 144 hz zaten :D
Geri