Senin attığın hata olur kesinlikle alma bu şekil thermalight çoğu sıvı soğutucuya kafa tutuyor diye söyleniyor en azından 120mm bir fanlı kule tipi almanızı tavsiye ederim.
Arkadaşlar anakartım AMD uyumlu kule tipi soğutucum geldiğinde direk kıskaçla yani anakartın kendi tırnağına taktım ama biraz sert oldu gibi kule tipi soğutucunun içindeki çıkan aparatlarla mı taksam diye düşündüm. Sizce hangisi daha verimli ?
Arkadaşlar yeni steam ve epic games hesapları açtım daha önce kullanmadım.
Bu platformlarda ücretsiz oyunlar ve indirimli oyunlar veriliyor kullanan arkadaşlara bir iki sorum olacak
1. Aldığımız oyunu indirmek zorunda mıyız.
2. indirdiğimiz oyunu sildiğimiz zaman tekrar indire bilir miyiz.
Söylenene göre yapılmadı açılmadı güvenlik yapışkanları falan duruyor açılmamış.
1733925874
Hocam en güzeli oyunda denemek yeni epic ve Steam hesabı açtım indireyim bir tane onda deneyim en güzel bu şekil çıkar ortaya dediğiniz gibi.
Arkadaşlar bu ekran kartını yeni aldım 2. El 1 yıl garantisi var elime yeni ulaştı test yaptım sonuçlara bakar mısınız nasıl. Yada başka bir test yapmamı istiyorsanız yazarsanız yaparım.
Sapphire pulse Radeon Rx6700 xt
Hocam denedim çalıştı bir sorun yok bence arızalı kart çıkabiliyor yada ortada dolaşan arızalı anakart var muhtemelen iadeleri tutup başkasına yolluyorlar ama sistemleri hızlı çalışıyor gamegaraj ın gönderirsen çabuk sonuç alıp geliyor hemen.
Hocam denemediğim bir şey kalmadı en son servisi aradım gönderin dediler bakıldı ertesi gün değişim yapıldı bugün yeni aldım yarına deneyeceğim sonucu yazarım. Ama yukarıdaki adımları uygulayın belki size bir çare olur servis 20 li pini çıkarıp tekrar tak dedi onuda yapın inşallah olur.