Samsung M34. Samsung'un kendi sitesinden aldığında öğrenci indiriminden yararlanabiliyorsun. Xiaomi Redmi Note 11S İşlemcisi M34'e göre daha yavaş ama kamera olarak daha iyi olduğu için ben Note 11S'i tercih ettim ama Trendyol dan olan telefonlar indirimde kabul edilcekmi bilmiyorum. Ben şansımı...
iPhone kullanıyosan sen hiç bi Android'le mutlu olmazsın derim ama bu benim kişisel görüş açım. Yani çoğu iPhone kullanıcısı o ekosisteme çok alışıyo. İlk farketceğin şey muhtemelen kamera ve video kalitesi olur. Snapchat, Instagram ve o tür uygulamalarda ekstra bi kamera kalitesi düşüyor ve...
Alınan telefonda ki hat telefonu alan kişinin üstüne olması lazım diyolar. Ne kadar sıkı kontrol ederler bilmiyorum ama abine aldırıp abinin adına bir hatla kullanabilirsin ama devlet farkederse indirimi iptal edip telefonun vergisi+ceza olarak para alabilir.
Samsung Exynos 1280 İşlemcisi var
120 Hz ekranı var
128GB Depolama var
8GB ram var çok teknik detaya girip sıkmayım ama sağlam ve güzel bi telefon alırsan muhtemelen uzun bir süre kullanırsın ama önceki telefonun ne olduğunu bilmiyorum oyuzden kesin memnun kalırsın felan diyemem
Ben son 1 saattir felan Trendyol müşteri hizmetleriyle konuşuyorum. Faturada telefon IMEI'si yazılıyo dediler ben de TC kimliği felan da ekleyin diye bin kere söyledim. Dediklerine göre fatura üstünüze kesilmese de oluyormuş ama GSB BİZ uygulamasındaki şartlarda fatura sizin adınıza kesilmek...
Redmi Note 11S'i öğrenci indirimi ile almak istiyorum. Telefona şuanda amazon indirim yapmış ama indirimsiz 9000TL. Bu telefonu alsam indirim uygulanırmı?