125 dolar bütçem var bıçak almayı düşünüyorum aynı zamanda benim ilk bıçağımda olcak. Nomad Knife | Stained (ft veya ww)almayı düşünüyorum altarnetif önerirseniz sevinirim
aga ben bıçaktada kararsız kaldım hunstman gama dopplermı karambit night well worn kelebek ultraviolet well worn mu alsam yada başka bir bıçak öneriniz varmı yada 35kya eldiven bıçakmı setmi yapsam onda da kararsızım
35k Bütcem sadece karambit night well worn mu alim yoksa tamamen envantermi dizim dizmememi öneriyorsanız da desen önerir misiniz? tüm silahlara önermenize gerek yok ak47 m4a4 yada m4a1s bide awp bıçak eldiven önerseniz yeter şuan awpde renk sapmaları var glock ve usp deagle da önerseniz yeter...
CS2 de özellikle ölüm maçında oyunun donmasından oynıyamıyorum bazen 40 fpslerde bazende 150 fpsden 60 fpslere drop yiyorum aşırı kasıyor İşlemcim 12400F ekran kartım arc b580 16gb ram var anakartım h610m-k ddr5 sistemim diğer girdiğim oyunlarda da hafif droplar yiyorum teknik sevise verdim ram...
aslında bi tane sistem buldum https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5500-gigabyte-radeon-rx-6600-eagle-8g-a520m-k-xpg-16gb-kioxia-500gb/ uğraşmadan bunu almakta mantıklı geliyor