yusuf_sahin34 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Gtx 1660 ti ile gitcek iyi bir işlemci önerisi

Valla net bir bütçe belirlemedim ama 5 6 bin civarı olabilir
  2. Y

Gtx 1660 ti ile gitcek iyi bir işlemci önerisi

Şuanlık işlemcim i3-10105f Satıp kendime yeni bir işlemci almak istiyorum önerileriniz var mıdır?
  3. Y

Kulaküstü Kulaklık Önerisi

KMüzik dinlemek için kulaküstü kulaklık önerisi alabilir miyim bütçe: 800 civarı
  4. Y

Kulaküstü Bluetooth kulaklık önerisi

Bütçe: 800 Müzik dinlemek için bluetooth kulaküstü bir kulaklık almayı düşünüyorum öneriniz var mıdır
  5. Y

Bluestack bilgisayarımı yavaşlatırmı

Sistemim: gtx 1660 ti, i3 10010f, 2x8 16gb ram Bazıları bluestacksin bilgisayarın yavaşlattığını söylüyor. Bilgisi olan önerebilir mi acaba?
  6. Y

Metro Exodus Gold Edition Alınır mı

Metro serisine hayran birisiyim ilk oyunlarını defalarca oynadım şimdi de hazır indirime girmişken exodus'u almayı düşünüyorum. steamde şuan normal exodus 56 lira fakat 2 dlc dahil olan gold edition 70 lira. Sizce 70 lira vererek gold edition almak daha mı mantıklı yoksa direk exodus mu alıyım?
  7. Y

VOK yeni sistem gtx 1660 ti

Bugün bakırköy itopya mağazasından aldım 180hz monitör klavye ve adaptörle 11900 tuttu. çok sıra yoktu şükür stokta kaldı akşam kasayı alicaz deneyecegim inşallah
  8. Y

3k civari monitor önerisi

Aynısını aldım orada hocam adamda bunu önerdi çok güzel duruyor akşam kasa da gelince deneyecegim inşallah
  9. Y

ben yarım gidip almayı düşünüyorum bakırköy mağazasından
  10. Y

VOK yeni sistemde taksit imkanı var mıdır

Valla fiyatına göre çok iyi pc ama tamda ekonomik olarak kötü olduğum bir ana denk geldi. Taksit imkanı var mıdır sizce ürünün?
  11. Y

VOK yeni sistemini yayınladı. Valla bu fiyata bu sistem bulunmaz bir daha
  12. Y

9-10 k arasi pc tavsiyesi

Saolun hocam da ne zaman yayınlar biraz acelem varda
  13. Y

İtopya rx 6500 xt sistem alınır mı

https://www.itopya.com/swaggybark-gobz_h19859 Bir arkadaş önerdi bu sistemi. ssd 480 yapınca 10400 oluyor. Fiyatına göre iyi midir?
  14. Y

9-10 k arasi pc tavsiyesi

9 10k arası bir sistem onerebilir misiniz? Bütçeyi arttıramam maalesef en fazla 10k olabilir.
  15. Y

İnventus fire flux pc alınır mı

Niye ki? 9 10k civarı pc öneriniz varsa söyleyin şu aralar piyasaya çok hakim değilim
Geri