Yusufakahs isimli üyenin son içerikleri

1. Y

RTX 5070 Ti Ryzen 9 9955hx Sistemde Valorant Oynarken FPS Düşüp Kitlenmesi

soğutucum var zaten yüksek ihtimal turbo modda kullanmadığımdan dolayı yaşıyorum sorunu uzun saatler oynadığımda
  2. Y

Fanların yönü doğru mu derken hocam nasıl anlıyacağım laptopta bunu.
  3. Y

Hocam şöyle bir sorun var benim bilgisayarımda yazılımsal bir sorun var amd tarafında ekranımda flicker olmaya baslıyor dgpu kullanmazsam bu sebepten dolayı dgpu kullanıyorum bilgisayarı 1785768166 GameGaraj Slayer R9T 5070Ti modeli bilgisayarımın
  4. Y

Hocam ben oyun oynarken normal modda kullanıyorum bilgisayarımı turbo modda kullanmıyorum fanlar tam hızda dönmüyor o yüzden bu sekilde turbo modda kullanırsam sorun çözülür mü? zaten bir soğutucuya sahibim onu da en üst hızda calıstırıyorum. Bilgisayarı da DGPU modunda kullanıyorum DGPU...
  5. Y

Öncelikle bilgisayarı yeni aldım sayılır 1 ay oldu olmadı belki de. Uzun süreler de Valorant oynamışımdır bilgisayarda fakat son 2 gündür 2 kez yasadım bu sorunu, oyun sırasında 400-500 olan FPS'im bi anda 20-30'lara düsüp takılı kalıyor hatta direkt tüm bilgisayarda bu performans düsüklüğü...
  6. Y

Hyperx Cloud Iıı S Wireless mı Yoksa Razer Barracuda X Chroma mı ?

Yeni bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum fakat iki kulaklık arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim. kulaklıklar bunlar: HyperX Cloud III S Wireless Razer Barracuda X Chroma
  7. Y

5-6k Bütçeye Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

Kendim için bir kablosuz oyuncu kulaklığı bakınıyorum yakın bi zamandan beri, başta Steelseries Arctiss Nova 5 almayı planlıyodum ama fiyatı baya arttı 7500 TL olmuş ona alternatif kaliteli kulaklık ne önerirsiniz ?
  8. Y

Game Garaj'dan Laptop Alınır mı ?

teşekkürler hocam 2 TB'lık versiyonunu almayı düşünüyorum zaten soğutucu da alacağım altına 1782682051 2 TB'lık versiyonunu almayı düşünüyorum bende
  9. Y

Game Garaj'dan Laptop Alınır mı ?

Yakın bir zamanda kendime gaming bir laptop almayı düşünüyorum bu yüzden bilgisayar bakınmaya başladım ve dikkatimi bu laptop çekti ( LAPTOP ) sizce alınır mı veya daha iyi bir öneriniz var mı ? GameGaraj olunca markası bi acabaya düştüm. Linke giremezsiniz belki diye ismini de bırakıyorum...
Geri