yusufbey_1905 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Çözüldü✓ RASTGELE GERÇEKLEŞEN KERNEL 41 (63) HATASI

Hocam aynı şekil ya bendede her şey çalışıyor bitek ekran kartı gidiyor 2 monitör kullanıyorum 1 i işlemciye bağlı mecvuren vga girişli çünkü işlemciye bağlınolan çalışmaya devam ediyor ekran kartına bağlı olan kapanıyor ama şuan baya uzun bi üsredir yaşamadım sorunu bios güncellemesi yapıp ayar...
  2. Y

Dediğiniz minidumb klasöründe 3 dosya var ve 3 ü içinde bu dosyayı açmak içşn yetkiniz yok diyor
  3. Y

Yok hocam sorunu çözdüm sanıp yapmadım şimdi okuyup yapıcam
  4. Y

Bİraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın bazı videolardan görüp windovs üzerinden ayar yapmıştım bide kassyı temizledim bayadır bir yaşanmadı şimdi tekrar yaşandı Bugcheck koduna 0 diyor ve ramim 6000mhz pariot viper 16gb
  5. Y

Hocam bahsettiğiniz hata bu dimi bende aynısını yaşıyorum ve sizle aynı anakartı B650M-K kullanıyorum sorun kesin anakarttamıdır yoksa başka bileşen parçalarında olabilirmi
  6. Y

RTX 5070 VE AMD RYZEN 5 7500F Lİ YENİ SİSTEM TOPLAMAYA BAŞLADIM NASIL?

Gravix 5a sistemini alıcaktım başta ama anakart seçeneklerine çok zam geldi bende teker teker toplamaya karar verdim Şuan sadece ekran kartı ve işlemciyi sipariş ettim sistem fotoğraftakı gibi aklımda bir kaç soru var onları danışmak istedim Ürün linkleri : İşlemci...
  7. Y

SINIRSIZ STOK F/P ODAKLI RTX5070 Hazır Sistem DONANIM ARŞİVİ

Arkadaşlar bu sistemi alıcamda bu şekil almak istiyorum anakart için 2 seçenek var diyerleri çok pahalı kalıyor Biostar B850MT2-E DJ DDR5 8000MHz AM5 mATX Anakart (normalde teker teker toplasan bu50mp-e pro alırım ve bira baktığımdan b650mp-e prodan daha boş bir anakart gibi gözüktü gözüme...
  8. Y

Çözüldü✓ 50K 65K arası kasa önerisi (ekipman monitör dahil)

haziranda toplicağım sistem için50 65k arası bir bütçem var ama sistemler 70k ya dayanmassa daha iyi olur ama eğer büyük bir değişiklik olucaksa 70k yı da zorlaya bilirim benim aklımda...
Geri