yusufcelegen27 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

XDrive 15'li Plus Mı ? XDrive Anka Mı ?

Anka sipariş verdim bakalım İnşallah bir sorun yaşamam
  2. Y

Sizin boyunuz kaça acaba anka için boyum iyi midir 1.84
  3. Y

Bende anka alacağım ve kuyruk sokumu ağrısı var bende zaten minder kullanıyorum boyum dışarda kalmaması lazım sizin boyunuz kaç acaba
  4. Y

Oturma yeri nasıl uzun saatler kullanımında ve tekerden çok şikayet var diyorlar
  5. Y

Merhaba arkadaşlar bütçem Max 8000 TL kendime göre rahat güzel sağlam bir koltuk arıyorum öneriniz var mı boy 184 kg 74
  6. Y

Max 8 Bin TL Civarı Oyuncu Koltuğu Önerir Misiniz ?

Arkadaşlar merhaba 1.84 boyunda 72 kg ağırlığındayım sadece hafta sonu ve akşamları PC başına geçiyorum kuyruk sokumu ağrım var hafiften bu yüzden Oyuncu Koltuğu alacağım kaliteli ve bütçemi açmayacak şekilde öneriniz var mıdır herkes birşeyler söylüyor kafam karışıyor boyuma uygun rahat...
  7. Y

MSI MAG 274QRF QD E2 - ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS

Arkadaşlar 2k monitör alacağım hem grafik tasarım hem oyun için kullanacağım iyi bir monitör arıyorum başlıkta yazdıklarımda kararsız kaldım sizce hangisi iyidir?
  8. Y

VATAN BİLGİSAYAR HAZIR SİSTEM KARGO

Genelde parçalar ayrı şehirden geliyor bende öyle oldu
  9. Y

❌İndirim Bitti! Modern Warfare 1-2-3 ve Cold War Alınır MI?

Cold War oynuyorum şuanda hikayesi güzel tavsiye ederim
  10. Y

🔥İndirim Ubisoft Tüm oyunlarda %85 e varan indirim 🔥🔥

Far cry 6 alınır mı hiç oynamadım hikayeli oyun oynarım genelde god of war last of us rdr2 cod tarzı
  11. Y

4070 windforce 2k oynatır mı

Ben kullanıyorum memnunum
  12. Y

İ5 12400F vs Ryzen 5 5600 1080p ultra grafik hikayeli oyunlar için

Bende gigabyte 4070 windforce ve 13400F kullanıyorum monitör 1080p 165hz gayet akıcı bir sorun yaşamadım 2 ay oldu alalı hazır sistem almıştım
  13. Y

GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti Windforce OC 12GB

Hocam her soylenenlere inanırsak hic bir şey alamayız bütçemiz buna yetti bunu aldık memnunum ben umarım sizde memnun olursunuz
  14. Y

Gigabyte 4070 windforce a işlemci

Aldınız mı ustam bu karti
Geri