yusufcelikk0 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Çözüldü✓ PSU KAYNAKLI SORUN MU YAŞIYORUM?

Evet onu da yaptım ama olmuyor. 1764682439 Hocam psu ekran kartına verdiği gücü kesiyor fanlar duruyor fakat ekran kartının ışıkları vs. yanıyor. Voltajla alakalı bir durum mu anlamıyorum
  2. Y

Hocam 1080p denedim yine oyundan attı. Ekran kartı fanları falan duruyor. Anlamıyorum neden böyle? 1764623444 Hocam 1080p denedim yine oyundan attı. Ekran kartı fanları falan duruyor. Anlamıyorum neden böyle?
  3. Y

1080p deneyeceğim şimdi daha önce ddu ile silip tekrar yükledim ama aynı hatayı oyundayken yine verdi. Occt indirdim test edip atarım sağolasın kral
  4. Y

Merhaba, Valorant oynarken bir anda ekran gitti ve sinyal yok hatası aldım. Pc kapatıp tekrar açınca driver güncel sürüm olmasına rağmen windows görmedi ve driver uyumsuz dedi. Valoda 1 saat oynuyorum maçın ortasında ekran gidiyor. 2k çözünürlüğünde oynuyorum ve psu 650w ekran kartı da...
  5. Y

Yardım 6 k ya klavye mouse kulaklık önerisi

Mouse konusunda uyguna yardımcı olabilirim hocam ilanıma bakabilirsin
  6. Y

Trendyol Go Aylık 100.000 TL Hesabı

Hocam bi tanıdık sadece pazar günü Yemeksepetinde çalışarak akşam 5 ten 10 a kadar cıktıgı işte 30 paket atmış (1500 tl ) + benzin parasını da yemeksepeti veriyormuş istersen bir de onu düşün. Yemeksepeti paket bası 50 tl veriyormus ekstra neler var bilmiyorum.
  7. Y

ASUS GERİ ÖDEME KAMPANYASI BAŞVURULARI BAŞLADI!!

https://promotion.asus.com/tr/tr/boost-your-performance Ben ASUS ROG Strix Scope II satın aldım ve geri ödemeye başvuracağım. 1033 TL geri ödeme olacak. Kaçırmayın derim arkadaşlar... Kampanyaya Nasıl Katılabilirim? 3 Haziran - 26 Temmuz 2024 tarihleri arasında kampanyaya dahil olan ürünlerden...
Geri