yusufefeee isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Marvel Spiderman fps sabitlenmeli mi

droptan ziyade 60 olsa bile şehir içi 40 a düşünce ister istemez gözlerim yoruluyor
  2. Y

Marvel Spiderman fps sabitlenmeli mi

oyunu oynarken fpsim sürekli dalgalanıyor 40 tan aşağı düşmüyor ama rahatsız edici yine medium ayarlarda bu arada high ayarlarda 30 fps sabit oynamak mı daha mantıklı yoksa aynı şekil mi?
  3. Y

Nasıl Ucuza Fifa 23 Bulabilirim?

fifa23 oynamak istiyorum ve sadece offline oynayacağım ve offline bir oyun için 700 tl çok absürt geliyor daha ucuza alabileceğim bir yer var mı?
  4. Y

Bu PC Adam Etmek İçin Ne Lazım?

bence ekran kartı ve ssd ile gayet oyun oynayabilirsin
  5. Y

Minecraft Oynarken Ekran gidiyor

sadece minecraft oynarken oluyor oyun tam ekrandayken 3-5 dakika oynayınca siyah ekran oluyor geri geliyor ekran hareket falan edince sonra tekrar siyah oluyor oyunu küçültünce geri düzeliyor neden olabilir fikri olan var mı?
  6. Y

Amazon vs VatanPC KARGO Karşılaştırması

f710 gamepad alıcam vatan yada amazondan almayı düşünüyorum hangisinden daha hızlı gelir amazon prime kullanıyorum bu arada
  7. Y

MAX 750 TL GAMEPAD ÖNERİSİ

2. el almak pek içime sinmiyor f710 a baktım eski duruyor ama yorumları baya olumlu sorun çıkmaz sanırım
  8. Y

MAX 750 TL GAMEPAD ÖNERİSİ

fps oyunu oynamayacagım genellikle fifa ve hikayeli rdr2 spiderman tarzı oyunlar oynayacağım önerilerinizi bekliyorum
  9. Y

Ev internetimi nasıl hızlandırabilirim?

türknete bakabilirsin altyapını sorgula adresinden
  10. Y

nerede yaşıyorsun
  11. Y

350 W PSU 10550 Tİ YETER Mİ

tamamdır teşekkürler başlığı da yanlış yazmışım :D
  12. Y

Windows 11 geçmeli miyim ?

sistemin biraz yetersiz duruyor bence windows 11 için kalman daha doğru olur şuanlık
  13. Y

bence o zaman en iyisi öyle yapmak büyük ihtimalle öğrenemeyeceksiniz gibi duruyor
  14. Y

abonelik bitmesini bekleyin bence ne kadar kaldıysa bilmiyorum çünkü çoğunda abonelik iptalinde bir de ekstra ücret kesiyor
  15. Y

350 W PSU 10550 Tİ YETER Mİ

yani kendimce ben çalışabileceğini düşünüyordum zaten en azından 2 ay beni götürse yeterli yazın değişeceğim için işlemciyle psuyu yine de sağolun umarım sıkıntı çıkmaz
Geri