bende size bir şey sormak istiyorum macbook yazılım için mi kullanıyorsunuz sıkıntı çıkarıyor mu keşke windows alsaydım dedinizmi eğer üniversitede okuyarsanız üniversitese sıkıntı çıkardımı
bende başta iş/ofis bilgisayarı tarzı arıyordum ama artık ekran kartlı laptopta olabilir sadece sarjı bir tık iyi giden model olursa iyi olur( normalde oyuncu laptopları ne kadar sajı gider bilmiyorum ama) 45 bin civarına başka bir öneri varmı
Arkadaşlar ben yazılım mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim. 45.000 e kadar bir laptop olabilir gaming laptopa sıcak bakmıyorum çünkü benim bildiğim kadarıyla (tabi en değilim)şarjı hızlı bitiyor.Macbook almak istiyorum ama ilerde yazılım alanında sıkıntı yaşarmıyım bilmiyorum.Siz ne önerirsiniz?
peki telofonu bilgisayara bağlamamda sorun olur mu başka bir konuda biri bende de vardı virüs çıkmış öyle yazıyordu telofonunda ondan endişelendim bilgisayara bağlayıp bağlamama konusunda
Telofon ile bilgisayardan whatsaapa giriceğim.Telofonumdaki bir dosyayı indiricem.Eğer telofonda virüs bu mesaj konusu yüzüden varsa bilgisayara bağlamıyacaktım ama sorun olmaz dimi