arkadaşlar selam ben evimde türk net kullanıcısıyım ve aşağıda kullandığım çift bant modem sayesinde sayesinde telefondan da 100mps hız alabiliyorum ama üst katta oturduğum için üst katta 5ghz çekmiyor (çekim alanı düşük 5ghz wifi ağının ) bundan dolayı xioami sinyal güçlendirici aldım ama o da...
ustam ddr5 sistem şuan toplamak akıl mantık işi değil zaten sen bu bilgisyarı yatırım amaçlı mı topladın keyfe keder mi topladın oyun oynamak için mi topladın
1681489492
cl 40 yazmışsın bu arada ram için umarım doğru değildir
Hepinize selam öncelikle
Bir abimiz için PC toplamayı düşünüyoruz bütçemiz 20k
Sistem oyun ve yazılıma yönelik olucak + olarak ileri zamanlarda yükseltmeye el verişli olması bizim için çok iyi olur
Monitör istemiyoruz monitörü peşin alacak elden
Fikirlerinizi bekliyorum dostlar
hepiniz merhaba arkadaşlar ben tiktok da bir şey görerek cmd de bir komut çalıştırdım sfc /scannow bunu yazdıktan sonra nvdia geforce olsun steam olsun windows tarafından bulunamıyor hatası almaya başladım bu durumda benim ne yapmam gerek allah aşkın kafayı yiycem birisi yardımcı olsun
Merhaba arkadaşlar uzun süredir xioami cloduma gitmemiştim ve bugun girmeyi denediğim de böyle bir hata aldım bunun çözümü var mıdır 3 4 GB galeri verim var ve bunları almam lazım şimdiden teşekürler
https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-anker-soundcore-life-q10i-kablosuz-siyah-fiyati,2073293483.html
şöyle bir şey var normal modelin bi altı istersen bak dostum