Selam, MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi almıştım Hepsiburada'dan ama RAM slotlarında sorun var iade edeceğim. Bu sefer adam gibi yerden güzel bir şey almak istiyorum. Şu an İncehesap'taki ASUS B650E-WI-Fi 9400TL fiyatla iyi bir seçim gibi. Sorun belki hatalı montajdam oldu bilmiyorum ama 4 slottan...
Selam. Bu güç kaynağını 9070XT Red Devil ve 7800X3D sistemim için düşünüyorum. Kendimce nedenlerden dolayı Ankara'da oturuyorum ve fiziksel almak istiyorum. Daha önceden FSP vita GM 850W almıştım sistemi açar açmaz bozuldu ve iadeye gönderdim. Bozulunca hesap sorabileceğim gidebileceğim bir yer...
Selam. Dün sistemimi topladım fakat aldığım FSP vita GM 850W güç kaynağı bozuk çıktı ve iade ettim. Enermax istemiyorum ve bu sefer uzun süre kullanmak için birkaç koşul var alacağım PSU'nun sahip olması gereken. 1-Ankara'da oturuyorum fiziksel olarak gidip alabileceğim ve özellikle vatan...
Enermax alacağım gibi.Akım koruması bilgisi bulamadım akakçede. var mıdır ve fsp ekstra 500 tl değer mi?Düzgün ya da yanlış seri gelme olasılığı kaça kaç tahmini?Çok soru sorduysam pardon 😅
Hocam en ucuz gamegaraj diye bir yerde Fiyatin düşük olması nedense şüphelendirdi. Onun dışındaen ucuz 5800TL. Özellikler falan da aynı çözemedim yani.Akakçede düşecek diye gözüküyor biraz beklemeyi düşünüyorum.Link şu...
Kendin toplamaya ne dersin?Trinity yerine peerless asassin alırız,enermax revolution 1200w alırız sonra.İndirim takip etmiş olursun hem.Ben 32bin TL'ye red devil 9070xt ve daha 3 gün önce 13,300 tl ye 7800x3d tray aldık ikisi de gaming gecesi.
Selam, bir sıvı soğutucu arıyorum ve LCD kazık ama olsun isterim. Hele 7800X3D işlemcim için çok kazık ama güzel olur. Ne kadar az, o kadar iyi benim için. RGB fana ihtiyaç yok hatta fanları TL-M12-S fanlarla değişeceğim uyumlu olmasını istiyorum. Sizce LCD değer mi? Ne önerirsiniz? Warframe...
Selam dostlarım, bu aralar çok sık konu açar oldum çünkü tek konuda cevaplanamayacak kadar sorum var. Bugün bitmeden RAM'imi almayı düşünüyorum ve en cazip bu iki seçenek gibi geldi. XPG caster 5249 TL, XPG Lancer ise 5460 gibi bir şey. Hangisini almalıyım? İşlemcim 7800X3D ve anakartım B650...
Arkadaşları merhaba,yavaştan sistemi topluyorum ve sırada ram var.Xpg lancer cl30 6000mhz 32gb almayı düşünüyorum nasıldır?Xpg caster alacaktım ama expo yokmuş galiba hem eski bir model diye tercih etmedim.Ayrıca en ucuz gamegarajda 5460 tl gibi bir fiyata buldum daha ucuzu var mı ve game garaj...