Meizu note 8 telefonunumun camı kırıldı tamir ettirmek istiyorum garantsi kalmadı interneten tufan işetişim die bi yer var yt kanalalları siteleri var güvernilirmidir daha onceden kargo ile telefon gönderdinizmi nasıl yapıyorlar telefonuma zarar gelirmi kargo ile gönderim varmıs nasıldır iyi...
İyİ günler herkese tam tarihini bilmiyorum fakat 2019-2020 gibi dadg facebook grubundan ban yemistim anladığım kadarı ile hopi uygulaması furyası vardı steam cüzdan kodu veriyor idi neyse bende başta dadg olmak üzere bi kaç grupta paylaştım normalde reklamın yasak oldugunu biliyordum fakat o...
Adamlar yotudada tamir videoları var meizunun eskiseden beri satış yapan bi yer sanırım ucuzda deil ekran degisim 360 sadece cam 180 camı gönderiyorlar kargo ile kendin degisir isen ama cok zor ekran neyse samı sokmek zahmetli iş
Anlayan yok mu ya yardımcı olursanız sevinirim yok heryerinde 4 gb falan yazıyor ama orjinal sanırım herşeyi aynı o yüzden soruyorum berki anlarsınız @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
Selam arkadaşlar benim pc bakıma gönderdik neyse pc de zeplin ultra 4gb 1333 mhz ram vardı ben 4 daha takılmasını istedim ve kingston 4 gb 1333 mhz ram taktı sorun şu ben bilgisayardan dxdiaga girdim ram 6144 mb ram gözüküyor nedeni nedir ram 2 gb mı orjinal galiba yardımcı olurmusunuz acele...