yusufgainzz isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Yardım Anker Soundcore Motion Boom Plus Sesi Normal mi?(Bluetooth Hoparlör)

Merhabalar, Geçenlerde Anker Soundcore Motion Boom Plus aldım fakat tiz seslerde gariplik var gibi. Bana mı öyle geliyor yada 80W klasmanında normal mi acaba bilmediğimden bilen olursa aydınlatırsa çok makbule geçer. Teşekkürler şimdiden. Ek: Aşağıda telefon mikrofonuyla kaydettiğim bir video...
  2. Y

YKS'ye çalışanlar için faydalı olabilecek bir site yaptım. Önerilerinizi bekliyorum

Sitenin tasarımı ve amacı güzel. Biraz zaman ve reklamla iyi yerlere gelebilir. Ve de konu içeriği sade ve amaca yönelik. Bu tarzınızı korumanızı tavsiye ederim. Zamanında konulara bakmak için sitelere baktığımda 10 kere ayni seyi yazarlardi. "Iste bu senenin konulari, bu konuda sunu...
  3. Y

🔥İndirim Monitör Tutucu Kol North Bayou F80 Sepette 1.387,28 TL

Bende en son alcamseni satıcısından aldım. Kutu biraz deforme olmustu ama içindeki parçalar sağlam ve orijinal geldi. @CptSpork 1430 TL ye aldım ve orijinal di. 50 -100 fazla olsun sağlam olsun daha mantıklı. Ayrıca h100 ile F80 modelinin hareket kabiliyeti aynıdır bence. 360 derece donebiliyor...
  4. Y

Yardım Monitör Kolu NB F80 Orijinal mi?

Evet, ettim ama halen yolda. Ben ambalajını dahi açmamıştım . DÜZENLEME: Alacak olan olursa satıcı sonradan iletişime geçti. Baya bir açıklama yaptı. Bu ürünler parti şeklinde geldiği için son gelen ürünler inç değeri büyük olarak gelmiş North Bayou tarafından. Benim sipariş Başka site üzerinden...
  5. Y

Iade talebi oluşturdum satıcıyada yazdım, bu gönderdiğiniz model kendi sitesinde bile yok diye. Geri dönüş yaparsa burdan bilgilendiririm. Ayrıca amazon candır, müşteri memnuniyeti gayet iyi. Gecen sene 1170 e aldığım kulaklık (kargo+ ithalat ile 1400 e gelmisti ama ithalati iade yapan hiçbir...
  6. Y

1300 TL idi.
  7. Y

Arkadaşlar merhaba, SON GÜNCELLEME: Alacak olan olursa satıcı sonradan iletişime geçti. Baya bir açıklama yaptı. Bu ürünler parti şeklinde geldiği için son gelen ürünler inç değeri büyük olarak gelmiş North Bayou tarafından. Benim sipariş Başka site üzerinden sipariş ettiğim için ürün iade...
  8. Y

Çözüldü✓ Samsung Galaxy Buds3 vs Anker Soundcore Liberty 4 Pro

Hocam yeni gördüm, 4 ten kastım konuda bahsi geçen 4 pro idi. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.
  9. Y

Konuyu ilk açtığım zaman liberty 4.4k idi. O yüzden liberty yi aldım çoktan. Teşekkürler yinede.
  10. Y

Eyvallah. Samsung Galaxy Buds 3 kullanan varsa samsung telefonla birlikte, ek özellikleri çok farkettiriuor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim
  11. Y

Silikon çok rahatsız ediyor mu yoksa tolerans edilebilir mi? Silikonlu deneyimlemistim ama kaliteli kulaklık degildi ama bunun kalitesi daha iyidir, yağlanma falan çok yapiyor mu?
  12. Y

Aynen ses konusunda anker önde ama samsung ekosistem çok farkettirir mi? Kafadaki soru o
  13. Y

Merhabalar, Bluetooth kulaklık alacağım.Samsung Galaxy Buds3 ve Anker Soundcore Liberty 4 Pro arasında kaldım. Benim için müzik dinleme ve bass lar daha önemli, direkt Ankeri çekerdim ama telefonum Samsung Galaxy S23 olduğu için arada kaldım. Diğer taraftan Ankerin piyasa fiyatı 7k civari...
  14. Y

Çözüldü✓ Dell G2724D vsASUS VG27AQ3A vs AOC Q27G4X vs AOC Q27G2S +1 Hangisi daha iyidir?

@Canberk86 Sağol bro. Araştırmalar sonucu Philips Evnia 27M2N5500/00 modelini almaya karar verdim. Hem fiyat olarak hemde AOC Q27G4X ile hemen hemen aynı özelliklere sahip. Fikir veren herkese teşekkürler.
Geri