Merhabalar,
Geçenlerde Anker Soundcore Motion Boom Plus aldım fakat tiz seslerde gariplik var gibi. Bana mı öyle geliyor yada 80W klasmanında normal mi acaba bilmediğimden bilen olursa aydınlatırsa çok makbule geçer.
Teşekkürler şimdiden.
Ek: Aşağıda telefon mikrofonuyla kaydettiğim bir video...
Sitenin tasarımı ve amacı güzel. Biraz zaman ve reklamla iyi yerlere gelebilir. Ve de konu içeriği sade ve amaca yönelik. Bu tarzınızı korumanızı tavsiye ederim. Zamanında konulara bakmak için sitelere baktığımda 10 kere ayni seyi yazarlardi. "Iste bu senenin konulari, bu konuda sunu...
Bende en son alcamseni satıcısından aldım. Kutu biraz deforme olmustu ama içindeki parçalar sağlam ve orijinal geldi.
@CptSpork 1430 TL ye aldım ve orijinal di. 50 -100 fazla olsun sağlam olsun daha mantıklı.
Ayrıca h100 ile F80 modelinin hareket kabiliyeti aynıdır bence. 360 derece donebiliyor...
Evet, ettim ama halen yolda. Ben ambalajını dahi açmamıştım .
DÜZENLEME:
Alacak olan olursa satıcı sonradan iletişime geçti. Baya bir açıklama yaptı. Bu ürünler parti şeklinde geldiği için son gelen ürünler inç değeri büyük olarak gelmiş North Bayou tarafından. Benim sipariş Başka site üzerinden...
Iade talebi oluşturdum satıcıyada yazdım, bu gönderdiğiniz model kendi sitesinde bile yok diye. Geri dönüş yaparsa burdan bilgilendiririm.
Ayrıca amazon candır, müşteri memnuniyeti gayet iyi. Gecen sene 1170 e aldığım kulaklık (kargo+ ithalat ile 1400 e gelmisti ama ithalati iade yapan hiçbir...
Arkadaşlar merhaba,
SON GÜNCELLEME:
Alacak olan olursa satıcı sonradan iletişime geçti. Baya bir açıklama yaptı. Bu ürünler parti şeklinde geldiği için son gelen ürünler inç değeri büyük olarak gelmiş North Bayou tarafından. Benim sipariş Başka site üzerinden sipariş ettiğim için ürün iade...
Silikon çok rahatsız ediyor mu yoksa tolerans edilebilir mi? Silikonlu deneyimlemistim ama kaliteli kulaklık degildi ama bunun kalitesi daha iyidir, yağlanma falan çok yapiyor mu?
Merhabalar,
Bluetooth kulaklık alacağım.Samsung Galaxy Buds3 ve Anker Soundcore Liberty 4 Pro arasında kaldım. Benim için müzik dinleme ve bass lar daha önemli, direkt Ankeri çekerdim ama telefonum Samsung Galaxy S23 olduğu için arada kaldım. Diğer taraftan Ankerin piyasa fiyatı 7k civari...
@Canberk86 Sağol bro.
Araştırmalar sonucu Philips Evnia 27M2N5500/00 modelini almaya karar verdim. Hem fiyat olarak hemde AOC Q27G4X ile hemen hemen aynı özelliklere sahip.
Fikir veren herkese teşekkürler.