Rtx 3070 ekran kartında gta v :en fazla(70) ets 2: yüksek ayarlar(85-90) minecraft shader moduolmadan(65) shader varken (85-90) the forest yüksek ayarlar(85-90) boşta (50) normal midir termal macun artic marka sürdüm termal pedlerde fotodaki gibi
arkadaşlar pek önemli bi durum değil ama meditek dimesty 8200 ve 8400 ultra da pubg 120 fps var ken benimde telefonum olan poco da neden yok acaba bilgisi olan var mı
Arkadaşlar merhaba gta v dinput8dll dosyası yüzünden açılmıyor Türkçe yama yapmak istiyorum tekrar dosyayı indiriyor sonra da oyun açılırken resimdeki hatayı veriyor çözümü varmı acaba?
Arkadaşlar asetto corsa aldık arkadaşla beraber. youtube de videolar var nasıl arkadaşla oynanır diye ama hep hata kodları alanlar var sorunsuz ve ücretsiz bir şekilde nasıl arkadaşla beraber oynayabiliriz?
Arkadaşlar sistemimde;
Gtx 1650
İ5 9400f
16 gb ram
450 watt power
Anakart biostar h310mhp v7.0
Bu sistemin ekran kartını rtx 2060 yapsam destekler mi birde değiştirirsem pc format gerektirirmi?
arkadaşlar poco x6 pro aldım ınstagram da reels izlerken 120 hzde 6-7 dakika da %1 şarj gidiyor birde mobil veri veya wifi bağlıyken ara sıra bekleme modunda şarj düşüyor en çok mobil veride oluyor 2 si kapalıyken olmuyor sizce normalmi ?