yusufman isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Çözüldü✓ Matkap Önerisi /Raf - Dolap Birleştirme İçin

Hazir elinde var kesinlikle bi şarj et dene. Çalışıyorsa ufak bi tahta vidasi ile torkunu Dene tm dir
  2. Y

Çözüldü✓ Arkadaslar Bios Ayarlarim Biraz Degisik

Usb gözükmüyor mu neden alamıyorsun 1 e
  3. Y

Çözüldü✓ Arkadaslar Bios Ayarlarim Biraz Degisik

Boot option 1 I flash bellek yap. Açılışı format ekranını acmak icin. Sorunu tam olarak anlayamadim bu arada.
  4. Y

Sadece montaja https://app.hb.biz/NNw6yyvamb09 Uçlarına var yorumlarda iyi gibi.
  5. Y

Benim attigim 4k civarına geliyor ama ben senin ihtiyacinin cok üstünde bi set önerdim bilgin olsun. Attigim matkap 48 Nm torklu ve darbeli yani attigim setle duvarda delersin demirde tahtada. Uzun vida vs de atarsın. Ama sadece mobilya takacagin, suntaya atacagin 3 5 vida için fazla olur bütçe...
  6. Y

Bütçe vermedigin için genel ev kullanımı icin beraber aldığım 3 lemeyi paylaşıyorum. Bahsettiğin montajdan fazlasını yapabilecek bir 3 lü set Orijinal Einhell 18 V 2.5 Ah PXC... https://www.amazon.com.tr/dp/B082TD4R4L?ref=ppx_pop_mob_ap_share Bosch Professional Accessories...
  7. Y

Ryzen 5 5600 Yükseltmesi ve Soğutma Seçenekleri

Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply var yeterli değilmi. 1784326463 Biri daha bunu önerdi hepsiburada da 1499 tl ye a gelıyor.
  8. Y

Elimde termal macun var. Pullsar Ice Dragon Pullwark 20 W/m·K Cooler Master CryoFuze 14W/m.K Kule tipide f/p olsun yeter almışken eğer indirme varsa bu aralar iyi bitane oda olabilir
  9. Y

Teşekkürler kule tipi lazim anlaşılan. Peki 2. El fl ucuza çözsem olurmu, duz mantik bakır veya aliminyum kasa ve fan var üstünde sonuçta. Sıfır onerileriniz nelerdir?
  10. Y

Bu geceki indirimden aldım tray olarak hali hazırda r5 1600 kullanıyorum hali hazırdaki stok fanı kullansam yetermi 1600af deki yoksa ayrı sogutucu almam gereklimi işlemci için. Ayrıca 5500 tl ye tray rayzen 5 5600 yükseltmesi mantıklı olmuşmumu sisteme. Sistem Gigabyte b450 sh2 v2 Rayzen...
  11. Y

Yardım edin bi uygulama interneti emiyor

evet indiridm oynadım ama sadece hikayesini oynadım 120gb fl indirme yapmıştı zaten oynunu kendısı 1737920356 indirdim hızlı tarama çalışıyor 1737920862 hızlı tarama sorun yok dıyo ama bende 3 tane disk var ayrı ayrı taratmamam gerek varmı
  12. Y

indirıyorum ölücekmıyım doktor.... not_ uzun süredir pc den uzaktım ama kapalıydı pc gelince çok falza güncelleme yeni oyun vs yükleidm ve bazılarınıda sildim sonradan o isimsiz uygulama belki o tarz bişey olabilir diye düşünmüştüm...
  13. Y

eklerde belirttigim uygulamalar internetimi aşiri şekilde kullanıyo ne olduklarını bilmıyorum *yüklenmeyen işlemler ile 38985CA0.COREBASE....*
  14. Y

16 yaşında spor yaparken ne yediğimize ne içtiğimizs çok dikkat etmelimiyiz

Peki ben hiç takviye almadim ve vitamin ve mineral degerlrim hep olmasi gereken deger aralığındaydı takviye alan ( olmasi gereken degerin ustundeki degerlde olan) birine kiyasla daha vayif bir gelisim sergilemis oluyorum. Surekli takviye ve degeleri olmasi gerekenin ustunde tutmak bedene OC...
  15. Y

16 yaşında spor yaparken ne yediğimize ne içtiğimizs çok dikkat etmelimiyiz

nacizene fikrim 16 yaşında oldugun için fazla kasma kendını daha fiziksel peek atma noktana gelmemişsindir büyük ihtimalle ö yüzden sporla paraler yediklerine dikkat et saglıklı besınler yemeye çalış spor sana kılo verrdirmesin yeter zaten saglıklı yaglar tükeritsen kılo alırsın güzel vakitte...
Geri