yusufman isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Yardım Kasa Kurulumu. Vento Neptune Vg0f7

Ön fanlar dönüyor gücü satadan alan, dönmeyen tek fan oda analsrttan güç alan arka fan.
  2. Y

burdaki led cpu dan kontrol edebilirmiyim. Hemde sys fan çalışmıyor
  3. Y

VENTO Neptune VG07F TEMPERED GLASS Adreslenebilir RGB 3ad120mm Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Kasa aldım B450 sh2 v2 anakart var System fanı dönmüyor. Ayrıca kasanın dahili yönetim kartını anakarttan yönetme şansım varmı?
  4. Y

Çözüldü✓ F/P Kasa Önerisi. Ucuz Yollu Üzmeyecek...

https://amzn.eu/d/08iFMrQF Bu?
  5. Y

Eyw aga sağolasın. Sıcak fırsatta konuyu bulamadım ama bakıcam yüne
  6. Y

Kule tipi 155mm civarinda sıgarmı yer varmı okdr öyleyse direk geçicem siparişi 1784762502 Ekran kartıyla kule çok büyük gpu 3 fan
  7. Y

Harbi iyi duruyor 1 k için ideal. Kullananlar varsa bilgilendirirse iyi olur
  8. Y

Sistem Rayzen 5 5600 Rx 6700 M4-12x pro kule tipi sogutucu 650w power supply B450 m2 sh2 v2 anakart 8x2gb Kingston 3200mhz ram Şuanki kasanın kapağını kapatamıyorum ekran lartının kabloları yüzünden ve kule sogutucu sıfıra sıfır. Aşırı bi beklentim ışık vs gerekli değil önceliğim parçalar...
  9. Y

Çözüldü✓ Kule Tipi Sogutucu?? Rayzen 5 5600 İçin

M4 ü beklıyorum reis 1500e bencede iyiydi o ama yeterli gibi m4 malum bide rayzen 5 5600 a bi 5.5k ödedim yarı fiyatına sogutma m4 ondan iptal çektim diğerine
  10. Y

M4 siparişini geçtim diğerini iptal edip. Üst öneri gelmezse çözüldü olur öğlene Yardımcı olan herkese teşekkürler
  11. Y

Sağolun beyler Baya estetik fl göstergeli. M4 de baya uygunmuş yetermi o
  12. Y

1. işlemciyle aynı anda kargo twslimi yetişsin diye sordum 2. zatem bu konuyu açtım ama konu saptığı için daha özel olarak tekrar konu açtım. 3. Güzel bi ürün olduğunun farkındayım ama daha ucuza amacını yerine getirebilen ürün önerisi varsa diye konu açtım. 4. Ürünün alım öncesi veya sonrası...
  13. Y

Segotep Fz6 Pro Beyaz Kule Tipi Bunu 1500tl ye sipariş geçtim ama çok fazla model var ucuza sanki gereksiz fazla para vermiş gibi hissettim... Örneğin https://app.hb.biz/4om9eIIk452s Aldığım model nasıl dahs ucuza çözülürmü? Öneriler nedir?
  14. Y

Çözüldü✓ Matkap Önerisi /Raf - Dolap Birleştirme İçin

Hazir elinde var kesinlikle bi şarj et dene. Çalışıyorsa ufak bi tahta vidasi ile torkunu Dene tm dir
  15. Y

Çözüldü✓ Arkadaslar Bios Ayarlarim Biraz Degisik

Usb gözükmüyor mu neden alamıyorsun 1 e
Geri