evet indiridm oynadım ama sadece hikayesini oynadım 120gb fl indirme yapmıştı zaten oynunu kendısı
1737920356
indirdim hızlı tarama çalışıyor
1737920862
hızlı tarama sorun yok dıyo ama bende 3 tane disk var ayrı ayrı taratmamam gerek varmı
indirıyorum
ölücekmıyım doktor....
not_ uzun süredir pc den uzaktım ama kapalıydı pc gelince çok falza güncelleme yeni oyun vs yükleidm ve bazılarınıda sildim sonradan o isimsiz uygulama belki o tarz bişey olabilir diye düşünmüştüm...
Peki ben hiç takviye almadim ve vitamin ve mineral degerlrim hep olmasi gereken deger aralığındaydı takviye alan ( olmasi gereken degerin ustundeki degerlde olan) birine kiyasla daha vayif bir gelisim sergilemis oluyorum.
Surekli takviye ve degeleri olmasi gerekenin ustunde tutmak bedene OC...
nacizene fikrim 16 yaşında oldugun için fazla kasma kendını daha fiziksel peek atma noktana gelmemişsindir büyük ihtimalle ö yüzden sporla paraler yediklerine dikkat et saglıklı besınler yemeye çalış spor sana kılo verrdirmesin yeter zaten saglıklı yaglar tükeritsen kılo alırsın güzel vakitte...
Rayzen 5 1600af ye sahibim ve son dönemde ekran kartı aldım (amd rx6700) ve bu ekran kartını beslemekte zorluk çektıgını farkettim işmecimin yazın zamanda işlemci alacak durumum yok elimdeki işlemciyi riske etmeden max verim almak istiyorum
anakart gıgabyt b540m sh2
ram kıngston oc 3200 c16...
kaba iş yapan adam mahvedebilir parazite neden olabilir lehimi temiz yapmassa düz kulaklık olsa sırıtmaz ama biraz üst seviye kulaklıklarda sorun olabilir.
3 5 yer gez mümkünse adamların çalışma masalarına bi göz at elektrikten çok elektronik le ilgilenen daha temiz yapar diye düşünüyorum
garanti gitmesin demişsin sonradan gördüm
servis ücretini araştırmaya çalış ama ucuzu olcagını sanmam
bilgisayarcı güvenebilirsen ver ama bilgisayarcıdan ziyade elektronıkle ugraşan bi yer bulursan daha saglma yapar max 100 tl alır işcilik diye tahmin edıyoerum
an itiariyle çoğu oyuna erişim saglanmıyo. bilgisi olan varmı
ref:https://downdetector.com/?_gl=1*13fk5od*_up*MQ..*_ga*OTkzNjk1MTU2LjE3MzE1MzM0NTk.*_ga_0PZM58H213*MTczMTUzMzQ1OC4xLjAuMTczMTUzMzQ1OC4wLjAuMA..
yaklaşık 1 ay önce amazondan
Hikvision ESSD T100I 1024 GB
harici ssd yi aldım ancak bugun test etme şansım oldu. ilk başlarda crystaldiskmark ile yaptıgım testlerde güzel sonuçlar veren disk şuan %50 si dolu şekilde yazma hızı düştü okuma hızında sorun olmamasına rağmen.
neden olmuş olabilir