yusufman isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Gpon Cihazı Alma. Fiber Baglantı.

türknet modemını red etsem bile turktelkom mu takacak gpon u yani
  2. Y

Gpon Cihazı Alma. Fiber Baglantı.

İyi forumlar arkadaşlar. aktif olarak vdsl kullanıyorum ve 1 hafta içinde mahallemdeki fiber kablo döşeme işi bitiyor. fiber kullanmak için almam gerekn gpon cihazını nasıl temin edebilrim ve türktelekom hattı üzerinden turknet 1gbs fiber kullanımında kendi modem ve gpon u benmı kurmam gerek...
  3. Y

Djı Avata 2 Çinden Getirmek

Fena fark değil gibi. Deymezmi riske.
  4. Y

Cihaz dron ve 430 euro sınırını aşıyor. Riske değermi bi anda %80 e yakın vergi çıkmasın.
  5. Y

Arkadaşlar yakın zamanda bir tanıdığım çine gidecek. Djı avata 2 almak istiyorum paketini vs açıp ticari olarak değil kişisel kullanım olarak getirdiği durumda herhangi bir vergi ödeme durumu vargi gümrükte?
  6. Y

Yardım Kasa Kurulumu. Vento Neptune Vg0f7

Ön fanlar dönüyor gücü satadan alan, dönmeyen tek fan oda analsrttan güç alan arka fan.
  7. Y

burdaki led cpu dan kontrol edebilirmiyim. Hemde sys fan çalışmıyor
  8. Y

VENTO Neptune VG07F TEMPERED GLASS Adreslenebilir RGB 3ad120mm Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Kasa aldım B450 sh2 v2 anakart var System fanı dönmüyor. Ayrıca kasanın dahili yönetim kartını anakarttan yönetme şansım varmı?
  9. Y

Çözüldü✓ F/P Kasa Önerisi. Ucuz Yollu Üzmeyecek...

https://amzn.eu/d/08iFMrQF Bu?
  10. Y

Eyw aga sağolasın. Sıcak fırsatta konuyu bulamadım ama bakıcam yüne
  11. Y

Kule tipi 155mm civarinda sıgarmı yer varmı okdr öyleyse direk geçicem siparişi 1784762502 Ekran kartıyla kule çok büyük gpu 3 fan
  12. Y

Harbi iyi duruyor 1 k için ideal. Kullananlar varsa bilgilendirirse iyi olur
  13. Y

Sistem Rayzen 5 5600 Rx 6700 M4-12x pro kule tipi sogutucu 650w power supply B450 m2 sh2 v2 anakart 8x2gb Kingston 3200mhz ram Şuanki kasanın kapağını kapatamıyorum ekran lartının kabloları yüzünden ve kule sogutucu sıfıra sıfır. Aşırı bi beklentim ışık vs gerekli değil önceliğim parçalar...
  14. Y

Çözüldü✓ Kule Tipi Sogutucu?? Rayzen 5 5600 İçin

M4 ü beklıyorum reis 1500e bencede iyiydi o ama yeterli gibi m4 malum bide rayzen 5 5600 a bi 5.5k ödedim yarı fiyatına sogutma m4 ondan iptal çektim diğerine
  15. Y

Çözüldü✓ Kule Tipi Sogutucu?? Rayzen 5 5600 İçin

M4 siparişini geçtim diğerini iptal edip. Üst öneri gelmezse çözüldü olur öğlene Yardımcı olan herkese teşekkürler
Geri