yusufman isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Yardım edin bi uygulama interneti emiyor

evet indiridm oynadım ama sadece hikayesini oynadım 120gb fl indirme yapmıştı zaten oynunu kendısı 1737920356 indirdim hızlı tarama çalışıyor 1737920862 hızlı tarama sorun yok dıyo ama bende 3 tane disk var ayrı ayrı taratmamam gerek varmı
  2. Y

indirıyorum ölücekmıyım doktor.... not_ uzun süredir pc den uzaktım ama kapalıydı pc gelince çok falza güncelleme yeni oyun vs yükleidm ve bazılarınıda sildim sonradan o isimsiz uygulama belki o tarz bişey olabilir diye düşünmüştüm...
  3. Y

eklerde belirttigim uygulamalar internetimi aşiri şekilde kullanıyo ne olduklarını bilmıyorum *yüklenmeyen işlemler ile 38985CA0.COREBASE....*
  4. Y

16 yaşında spor yaparken ne yediğimize ne içtiğimizs çok dikkat etmelimiyiz

Peki ben hiç takviye almadim ve vitamin ve mineral degerlrim hep olmasi gereken deger aralığındaydı takviye alan ( olmasi gereken degerin ustundeki degerlde olan) birine kiyasla daha vayif bir gelisim sergilemis oluyorum. Surekli takviye ve degeleri olmasi gerekenin ustunde tutmak bedene OC...
  5. Y

16 yaşında spor yaparken ne yediğimize ne içtiğimizs çok dikkat etmelimiyiz

nacizene fikrim 16 yaşında oldugun için fazla kasma kendını daha fiziksel peek atma noktana gelmemişsindir büyük ihtimalle ö yüzden sporla paraler yediklerine dikkat et saglıklı besınler yemeye çalış spor sana kılo verrdirmesin yeter zaten saglıklı yaglar tükeritsen kılo alırsın güzel vakitte...
  6. Y

Rayzen 5 1600af OC Easy Tune üzerinden

Rayzen 5 1600af ye sahibim ve son dönemde ekran kartı aldım (amd rx6700) ve bu ekran kartını beslemekte zorluk çektıgını farkettim işmecimin yazın zamanda işlemci alacak durumum yok elimdeki işlemciyi riske etmeden max verim almak istiyorum anakart gıgabyt b540m sh2 ram kıngston oc 3200 c16...
  7. Y

Yardım ACİL YARDIM KEDİM KULAKLIK KABLOMU KOPARDI

kaba iş yapan adam mahvedebilir parazite neden olabilir lehimi temiz yapmassa düz kulaklık olsa sırıtmaz ama biraz üst seviye kulaklıklarda sorun olabilir. 3 5 yer gez mümkünse adamların çalışma masalarına bi göz at elektrikten çok elektronik le ilgilenen daha temiz yapar diye düşünüyorum
  8. Y

sor soruştur ufak bi elektronıkçi bul kablosunu sen sipariş ver adamda da lehime götürürsün olmadı garanti gitmeden ucuza halletmen zor gibi
  9. Y

garanti gitmesin demişsin sonradan gördüm servis ücretini araştırmaya çalış ama ucuzu olcagını sanmam bilgisayarcı güvenebilirsen ver ama bilgisayarcıdan ziyade elektronıkle ugraşan bi yer bulursan daha saglma yapar max 100 tl alır işcilik diye tahmin edıyoerum
  10. Y

dostum lehim kapacak kabiliyete sahipmisin
  11. Y

Bios ekranından çıkamıyorum

free dos windowsn yükleme yaz tonla kaynak bulursun
  12. Y

Bios ekranından çıkamıyorum

freedos mu sistem
  13. Y

Sunucular çöktü. bilgisi olan varmı

an itiariyle çoğu oyuna erişim saglanmıyo. bilgisi olan varmı ref:https://downdetector.com/?_gl=1*13fk5od*_up*MQ..*_ga*OTkzNjk1MTU2LjE3MzE1MzM0NTk.*_ga_0PZM58H213*MTczMTUzMzQ1OC4xLjAuMTczMTUzMzQ1OC4wLjAuMA..
  14. Y

Hikvision ESSD T100I 1024 GB düşük yazma hızı

yaklaşık 1 ay önce amazondan Hikvision ESSD T100I 1024 GB harici ssd yi aldım ancak bugun test etme şansım oldu. ilk başlarda crystaldiskmark ile yaptıgım testlerde güzel sonuçlar veren disk şuan %50 si dolu şekilde yazma hızı düştü okuma hızında sorun olmamasına rağmen. neden olmuş olabilir
  15. Y

Yardım paket loss problemi saha dolabından olur mu ?

temiz duruyo ama U0 daki negatif degerler ne anlayamadım bilen biri baksa buna açıklşar muhtemelen bendeki xdslf farklı buna göre
Top Bottom