yusufmc isimli üyenin son içerikleri

1. yusufmc

Hangi Kulaklığı Önerirsiniz?

Yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam 🙏🏻
  2. yusufmc

Hangi Kulaklığı Önerirsiniz?

Arkadaşlar başlıkta da yazdığı üzere kulaklık alcam ve aşağıda belirttiğim bu 3-4 kulaklık arasında kaldım siz olsanız hangisini tercih ederdiniz veya kulaklıklardan herhangi birini kullanan öneren tavsiye eden olumlu veya olumsuz yorumları olan varsa duymayı çok isterim ona göre hazır Kasım...
  3. yusufmc

Bisiklet Dönüşüm Kiti mi, Scooter mı?

Haklısın kanka işte bu bütçe ile alınacak scooterlar belli kaliteside orta yani çok iyi değil Onvo mesela kronik sorunları çok oluyor diyorlar servisi var burdada ama sorun olcaksa bir o kadarda masrafı çıkacak değmez diyorum Dediğin gibi Albaya gidip kitlere bakcam test bike ları varmış...
  4. yusufmc

Anladim kanka teşekkür ederim yani hızı iyi 13 e 5-6 lira fazladan vermeye gerek yok gibi bide bununda 2025 modeli çıkmış zaten benim tek endişem servis sorunu bide şu lastik patlama olayı
  5. yusufmc

Hmm anladım yani sıkıntı büyük ise o zaman vazgeçebilirim Kanka ben ayağımı yerden kessin ara sıra hız yapmak için birşeyler bakıyorum o yüzden scooter baktım ama Onvo ya bakıyorum hızı gücü iyi fakat insanların çoğu sorun yaşamış serviside çok iyi değil diyorlar bende Bursa'da yaşıyorum burda...
  6. yusufmc

Evet V fren neden öyle dediniz? 21 Vites V frenli bir Carraro Flexi 121 model bisiklet.
  7. yusufmc

Bilen birisi yoksa konu silinebilir
  8. yusufmc

Merhaba arkadaşlar bende şuan Carraro Flexi 121 model bisiklet var hafif bir bisiklet 12-13 kg. Normal sürüş yapmayı seviyorum ama birde dönüşüm kiti alıp takayım diyorum internette böyle bir şey buldum fiyatı da şuan için iyi gibi ön sipariş olduğu için...
  9. yusufmc

Laptop Termal Macun Değişimi

eyvallah hocam mesajı yeni gördüm ama henüz yaptirmadim kendim alıp uygun yapan bir yere götürürüm teşekkürler
  10. yusufmc

Tamamdır hocam önerinizi dikkate alıp denicem yakın zamanda. Tekrardan çok teşekkür ederim.
  11. yusufmc

haklısınız hocam fakat bu işlemi hiç yapmadım artık videolar izleyerek yapmaya çalışıcam zarar verecek bir şey yapmak istemiyorum laptopa
  12. yusufmc

teşekkürler hocam ben yapmaya çekiniyorum yani telefon falan olsa yaparım birşeyler ama laptopta hiç böyle işlemler yapmadım o yüzden bilgisayarcıya götürcem ama onlarda farklı işlemleri işin içine katıyorlar fiyat arttırmak için oda saçma geliyor ama neyse bakayım düzgün bir bilgisayarci...
  13. yusufmc

KATLANIR BİSİKLETLE OTOBÜSE BİNMEK

Haklısınız hocam öyle yaparım o zaman teşekkür ederim.
  14. yusufmc

evet katılıyorum valiz işi sıkıntı artık rica edicem gitmeden önce de arar sorarım otobüs şirketini falan olursa olur eyvallah
  15. yusufmc

Çok teşekkür ederim arkadaşlar yani bu model bisikletin videosunda adam bisikleti koyup götürüyordu ama işte her firma her insan aynı olmaz diye düşündüm o yüzden sorayım dedim. Bisikletinde boyutu böyle yani fotoğraftan pek belli olmaz ama yinede koyayım; Modeli Carraro Flexi 121 1739275602 O...
Geri