Arkadaşlar başlıkta da yazdığı üzere kulaklık alcam ve aşağıda belirttiğim bu 3-4 kulaklık arasında kaldım siz olsanız hangisini tercih ederdiniz veya kulaklıklardan herhangi birini kullanan öneren tavsiye eden olumlu veya olumsuz yorumları olan varsa duymayı çok isterim ona göre hazır Kasım...
Haklısın kanka işte bu bütçe ile alınacak scooterlar belli kaliteside orta yani çok iyi değil Onvo mesela kronik sorunları çok oluyor diyorlar servisi var burdada ama sorun olcaksa bir o kadarda masrafı çıkacak değmez diyorum
Dediğin gibi Albaya gidip kitlere bakcam test bike ları varmış...
Anladim kanka teşekkür ederim yani hızı iyi 13 e 5-6 lira fazladan vermeye gerek yok gibi bide bununda 2025 modeli çıkmış zaten benim tek endişem servis sorunu bide şu lastik patlama olayı
Hmm anladım yani sıkıntı büyük ise o zaman vazgeçebilirim
Kanka ben ayağımı yerden kessin ara sıra hız yapmak için birşeyler bakıyorum o yüzden scooter baktım ama Onvo ya bakıyorum hızı gücü iyi fakat insanların çoğu sorun yaşamış serviside çok iyi değil diyorlar bende Bursa'da yaşıyorum burda...
Merhaba arkadaşlar bende şuan Carraro Flexi 121 model bisiklet var hafif bir bisiklet 12-13 kg. Normal sürüş yapmayı seviyorum ama birde dönüşüm kiti alıp takayım diyorum internette böyle bir şey buldum fiyatı da şuan için iyi gibi ön sipariş olduğu için...
teşekkürler hocam ben yapmaya çekiniyorum yani telefon falan olsa yaparım birşeyler ama laptopta hiç böyle işlemler yapmadım o yüzden bilgisayarcıya götürcem ama onlarda farklı işlemleri işin içine katıyorlar fiyat arttırmak için oda saçma geliyor ama neyse bakayım düzgün bir bilgisayarci...
Çok teşekkür ederim arkadaşlar yani bu model bisikletin videosunda adam bisikleti koyup götürüyordu ama işte her firma her insan aynı olmaz diye düşündüm o yüzden sorayım dedim.
Bisikletinde boyutu böyle yani fotoğraftan pek belli olmaz ama yinede koyayım;
Modeli Carraro Flexi 121
1739275602
O...