yusufns isimli üyenin son etkinliği

• yusufns
    yusufns, Ethernet Bağlantısı Çalışmıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    bilgisayarınızın ağ ayarlarını kontrol edin ve ethernet bağlantısını seçin. belkide sorun fizikseldir bilemiyorum
  • yusufns
    yusufns, 120x60 mousepad önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Xrades Siyah 120x60 Cm Xxl Gamings Oyuncu Mousepad PORGE Gaming Mouse Pad 120x60 cm Masa boyu dikişli kenarları ve kaymaz tabanı ile bilinir. Oyun...
  • yusufns
    yusufns, RTX 4060 laptop için monitör tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    2K (QHD) bir monitör tercih etmeniz iyi olacaktır. Sisteminiz bu çözünürlüğü destekleyebilecek kapasitededir ve genel kullanım ve oyun deneyiminizde fark...
  • yusufns
    yusufns, Çözüldü✓ Yeni Sistem Neden Yavaş Açılıyor? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    B650m-r anakartınızın BIOS'unun güncellenmesi gerekebilir. Eski BIOS sürümü, yeni CPU'nun tam uyumluluğunu sağlamayabilir. Yeni sistemde RAM hızı ve latansı...
  • yusufns
    yusufns, Modem-Router kategorisinde ZTE H298A V9 DNS ayarı nasıl yapılır ? başlıklı bir konu açtı.
    türk telekom zte modemin paneline girip dns ayarı yapmak istiyorum farklı farklı yollar denedim ama hiçbiri işe yaramadı belki siz bu konuda birşeyler...
Top Bottom