Game Garaj markasını kullanan varmı
markanın ne gibi sıkıntıları var ve güvenilir mi ?
alan kişiler varsa eğer artılarını ve eksilerini yazarlarsa sevinirim.
ERAZER Defender 17 P1 MD600010 almak mantıklı bir seçenek mi
fiyatı , performansı ve kasası iyi mi
internette içerik olarak çok bir şey...
x de internetim geldi diyenler olmaya başladı ama benimki daha açılmadı.
bir anda haber vermeden bütün hatları kesmek nedir çok sinir oldum a.
(düzeltme)
bendede geldi şimdi
yarım saat önce gibirnet kullanan herkesin interneti gitti ne olduğunu bilmiyorum benimde internetim gitti.
sitesi kapanmış. google şirket ismini değiştirmiş. birisi ne olduğunu açıklayabilir mi hiçbiryerden ulaşamıyorum onlara.
birisine WhatsApp yoluyla geri dönüş yapmışlar
umarım kısa...
telefonun faturasını vermek genellikle garanti ve servis işlemleri için gereklidir.
ancak faturada kişisel bilgilerinizin bulunmasından endişe ediyorsanız bu bilgileri fatura üzerinde kapatabilirsiniz.
amacım televizyonda adguard dns kullanabilmek
televizyonda dns ayarlama bölümü var fakat bilgileri girip kaydetmeme rağmen bağlanmıyor. her türlü yolu denedim olmadı.
bende belki modem üzerinden yaparsam işe yarar diye düşünüyorum.
1734565653
maalesef hocam yinede teşekkür ederim...
Tek Kablonun Çift Baş
PCIe kartınızın güç ihtiyacını karşılayabilir ve genellikle yeterli olur. Bu yöntem, güç dağılımı konusunda sorun yaşamayabilir ve birçok kullanıcı tarafından kabul görmektedir
İki Ayrı Kablon
güç dağılımını daha iyi yapabilir ve daha güvenli olabilir. İki ayrı kablonun...
Kalite ve performans üreticiden üreticiye değişebilir. Bazı muadil ürünler orijinal ürünler kadar iyi olabilirken, bazıları sorun yaratabilir.
Muadil ürünler bazen tıkanma, sızdırma gibi problemler yaratabilir.
her iki tür üründe de iyi ve kötü sonuçlar duydum. Eğer yüksek kaliteli baskılar...
Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve açılış sırasında F8 tuşuna (veya bazen F4) basarak Güvenli Mod'a geç
Güvenli Mod'da oturum açmayı dene. Eğer başarılı olursan, sorunu çözmek için bilgisayarınızı yeniden başlatın ve normal modda tekrar oturum açmayı dene
Sorun Giderme menüsünde Komut...
Oyun içinde * tuşuna basarak veya backspace tuşuna basarak menüye girin.
"Timeless" istasyonundan sonra "Radio Off" seçeneğini bulun.
Ayarlardan mizik ses seviyesini 0 yapın.