yusufodd isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Ryzen 7 7800X3D ısınma problemi

Oyunlarda bu derecelere cıkıyor mesela lolde işlemci tabanlı oyun olmasına rağmen 50lerde geziyordu fakat pubg'de 80lere cıkıyordu. Test vs yapmadım.
  2. Y

Hiçbir fikrim yok nasıl bakılıyor kolay şekilde ? 1747757078
  3. Y

Fps düşüşü yanlış anlaşılabilir 300 fps alıyorsam 290 alıyorum gibi düşünebilirsiniz.
  4. Y

Rızacım problemi zaten çözdüm şu an boşta 40 pubg lol vs gibi oyunlarda max 56yı görüyorum fanlarım dahi düşükte çalışıyor çok ısınmadığı için. Yukarıda da açıkladım işlemci boostu ‘Agresif’ seçeneğindeymiş onu devre dışı bıraktım çok az miktarda fps düşüşü yaşatıyor hissettirmeyecek şekilde ama...
  5. Y

Aslında işin gerçeği hem fiyat biraz düşük olsun hem sıvı soğutma açısından çok büyük fark olacağını düşünmediğim için üstünde çok durmadım ileride gerçekten büyük problem olursa ilk işim onu değiştirip işlemcinin macununu yenilemek olacak.
  6. Y

Konuyu açtığıma pişman oldum her şeyim mi dandik bu sistemde ya 1747756052 İşlemci boost agresifteymiş onu kapatınca düzeldi şu an 60ı bile görmüyor
  7. Y

Arkadaşlar yorumlarımız için çok teşekkürler. Biraz araştırma sonucu güç planlanmasında işlemci Boost ayarının agresif ayarlarında olduğunu gördüm hemen kapatıp devre dışı yaptım pek bi fps düşüşü yaşamadım fakat işlemci derecem 50lere kadar geriledi işlemcim kendini çok yoruyormuş gereksiz yere...
  8. Y

Herkese selamlar. Öncelikle işlemcim Ryzen 7 7800X3D bilgisayarımı incehesaptan hazır sistem olarak aldım. İşlemcim zamanla çok ısındığını farkettim fanlarım sürekli yüksek seste çalışıyor uygulama yükleyip derecesine baktığımda 80lere çıktığını gördüm. Sıvı soğutma olarak 360mm gayet yeterli...
  9. Y

İşlemcim çok ısınıyor

Herkese selamlar. Öncelikle işlemcim Ryzen 7 7800X3D bilgisayarımı incehesaptan hazır sistem olarak aldım. İşlemcim zamanla çok ısındığını farkettim fanlarım sürekli yüksek seste çalışıyor uygulama yükleyip derecesine baktığımda 80lere çıktığını gördüm. Sıvı soğutma olarak 360mm gayet yeterli...
Geri