yusufpolat25 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Cs2 De 82 Derece İşlemci

Hocam yardım çaban için çok teşekkür ederim belki bu sorunu yaşayan olur diye yazıyorum yeni kasa aldığım için sıvı soğutucuyu takıp göndermişler ben de macun sürdüler mi diye çıkarıp takmıştım fakat vidanın biri hafif bol kaldığı için tak oturmamış şimdi çıkarıp tekrar takınca düzeldi.
  2. Y

Cs2 De 82 Derece İşlemci

Turbo şeklinde ayarlamıştım hocam açıkçası biosa o kadar hakim değilim şimdi de god of warda 86 87 dereceleri görüyor anlamadım 1778608788 Hocam kasayı yeni topladım macunlu bir şekilde gelmişti itopyadan
  3. Y

Cs2 De 82 Derece İşlemci

İşlemci 9800x3d soğutucu kasa 4 fanı hariç msi 360 sıvı soğutucu üçlü fan içeri hava verirken diğerleri çıkış yapıyor
  4. Y

Cs2 De 82 Derece İşlemci

Cs2 ye girdiğimde işlemci sıcaklığı 70-83 arası geziyor ve ram kullanımı 16gb normal mi bu değerler
  5. Y

Kasa Fan Yönü Yanlış mı? İtopya'dan Gelen Kasa Sorunu

Fanların hepsi ya sanki içeriye ya dışarıya hava verecek şekilde takılmış gibi gözüküyor. Söktüm ilk geldiğinde ama macun sürülmüş ve jelatin sökülmüştü
  6. Y

Sorun saat yönü tersi değil galiba fanların hepsi içe hava üflüyor dışarı atan yok
  7. Y

Arkadaşlar bugün itopyadan kasam geldi fakat işlemci 84leri görüyor valorantta 360mm sıvı soğutucu olmasına rağmen ve drop yiyorum 800fps deyken fps de düşmüyor fan ayarları bu şekilde geldi acaba kasa fanları yanlış yönde mi takılmış?
Geri