YusufTheBolt isimli üyenin son içerikleri

1. YusufTheBolt

Pc De Video İzlerken Mouse Oynatınca Anlık Siyah Ekran Gelip Gidiyor

Bende öyle oluyordu şöyle ki ilk format attığında windows kendisi bir driver yüklüyor ya otomatik ekran kartı için ondayken sorun olmuyordu ama sitesinden kendi driver indirince o videolardaki siyah ekran gelip gitmesi ve fareyi oynatınca youtubun durup siyah olup hızlıca geri gelmesi oluyordu...
  2. YusufTheBolt

Pc De Video İzlerken Mouse Oynatınca Anlık Siyah Ekran Gelip Gidiyor

rx570'te oluyordu bende mouseda çok hafif takılıyor mu? böyle o gelen siyah ekranla beraber
  3. YusufTheBolt

Sistemim Dishonored mi Kaldırır Fallout 3 Mü Batman mı Oynuyum

Hoca o senin oyun zevkine göre değişir nasıl diye sormak mantıklı değil indir dene
  4. YusufTheBolt

Gta 6 99€'dan Ön Siparişe Açıldı(Linkli)

Yok hocam bunlar cool insanlar çok değişikler ve özeller bunlar herkes gibi değil herşeyi beğenmezler. İnternet işte herkes kendi fikri önemli sanıyor.
  5. YusufTheBolt

KABLOLAMA DOĞRU OLMUŞ MU

her şey güzelleşti şu tükürdüğüm usb extension kabloları hala çok çirkin duruyor
  6. YusufTheBolt

Ders için hangi tablet alınmalı?

Asus Chromebook öneririm dokunmatik ekranlı olanı
  7. YusufTheBolt

30000mah Powerbank önerisi

Yorumları kötü hocam sıkıntılı üretim galiba
  8. YusufTheBolt

Bugün veya yarın bir sistem alacağım yardımcı olabilir misiniz

Gamging gene ve sinerjiye bakın özellikle carnage 5060 iyi bir seçenek ben sistemleri ikinci elden kendim toplamayı sevdiğim için ben bu tür sistemleri 20bin-25bin arası topluyorum ama sıfır 35bin iyi bence
  9. YusufTheBolt

Aşırı ram kullanımı.

Normal ama powershell ile gereksiz arkaplanda çalışan uygulamaları xbox gibi kişiler gibi onları kaldırabilirsin
  10. YusufTheBolt

Bu sene neden hiç indirim yok 700tl ya fln AJ159 apex fln almistik

Şuan piyasa satış fiyatı değerlendirme aşamasında en az 7-8 ay böyle devam edicek
  11. YusufTheBolt

Bugün veya yarın bir sistem alacağım yardımcı olabilir misiniz

Şuan çıkan oyunların sistem gereksinimlerini değerlendirirsek 4060lı 13400f yada 5600 veya 7500fli 35-37k bandında bir sistem almak daha mantıklı bütçeniz 50diye illa 50lik pc almanıza gerek yok
  12. YusufTheBolt

Valorant ani fps dropları sizce işlemci darboğazından mı ?

Zamanında bendede 3400g aou işlemci vardı bf1 de sürekli drop yapıyordu gidip düz 3600 işlemci ile değiştirmiştim düzelmişti. Bence sorun Apu işlemcide
  13. YusufTheBolt

PS 4 pro internet sorunu

Tek çözüm. diğer çözümler ekipman gerektirir.
  14. YusufTheBolt

akü nekadar süre çalışır

İnverter kaybını hesaba katarsak düz mantık 8-10 saate kadar aralıksız çalışması öngörülür. Bu süreyi çok genel olarak söylüyorum. Akünün kimyasal ömrünün %80 üzeri olduğunu ve lityum olmadığı varsayarak. Ampulleri 9w ampullerle değiştirip daha uzun süre kullanım alabilirsiniz. Aynı akünün hem...
  15. YusufTheBolt

Intel uyumlu hava soğutmanın ayakları kırıldı

https://www.trendyol.com/oem/intel-1150-1151-1200-1156-775-pin-universal-fan-braketi-fan-ayagi-p-353608602
Geri