şuanda hyperx earbuds2 kullanıyorum farklı bi kulaklıga geçmek istiyorum fiyat performans mikrofon kalitesi iyi olan bi kulaklık önerebilirseniz sevinirim. Genellikle fps tarzı oyunlar oynuyorum.
menüde falan bi sorun yok ama maça girince takılmalar oluyo fpsde bi sorun olmadıgı halde takılıyo saniye falan 20dkda bir oluyo videoları var ama hep nvidia üzerine amd hakkında bişey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim fpsde sabitlenmiyo.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BTLSBF6M/ref=asc_df_B0BTLSBF6M1675391400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0BTLSBF6M&linkCode=asn
yanında fan yok galiba ryzen 5 1600 var bende suan aynı sogutucuyu kullanabilir miiyim?
şuanda ryzen 5 1600 işlemcim var yükseltmek istiyorum ryzen 5 5600 yükseltmek oyunlarda fps için iyi olur mu ekran kartım rx 580 onada uyumlu bi işlemci önerebilir misiniz anakartımda b450m pro-vdh plus
Bütçe 1000tl anakarttan dolayı galiba kulaklıkların sesi az oluyo o yüzden ses kartlı bi kulaklık almayı düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz?
anakartım msi b450m pro-vdh plus