Yusufx isimli üyenin son içerikleri

1. Yusufx

Yardım 3D Yazıcı almak mantıklı mı?

Arkadaşım ne tür baskılar yapmak istiyor bilmiyorum aktif olduğunda sorucam cevap verdiğinde sana danışmak istiyorum çünkü bu konuda hiç bilgimiz yok arkadaşım sadece 3d model yapmasını biliyor keyif alıyor bir şey yapmaktan
  2. Yusufx

Figürlerden kastığın böyle kocaman god of war karakteri falan yapıyorlar sonra boyuyorlar bunlar mı mesela diyelim ki ben kücük oyuncak yapmak istedim böyle raflara koymalık deadpool olsun bunlar için pahalı yazıcı ve fazla filement mi gerekiyor
  3. Yusufx

Anladığım kadarıyla klasik gündelik şeyler ( Telefon tutucu, ekran kartı tutucu, kalemlik) bunlar çok maliyetli şeyler değil ama iş oyuncaklar yapmaya gelince maliyet artıyor galiba mesela karambit ve figür aynı şey mi
  4. Yusufx

1 Kilo filement galiba 650tl falan çok yüksek kalitede bir şey basmıcaksan bu seni uzun süre götürür diyorlar
  5. Yusufx

İkinci el yazıcı alımını tavsiye ediyor musun bide tek tek ayrı ayrı renk filementi mi almak gerekiyor hiç bilgim yok ve mesela ayda kaç baskı yapıp kaç filement harcıyorsun ne kadar masrafı oluyor bunların
  6. Yusufx

Benim bu konuda sıfır bilgim var ya mesela dediğim model renkli değil mi renkli olması için bambumu almak gerekiyor falan
  7. Yusufx

Yardım İkinci el Corsair H150 RGB alınır mı?

RGB yazıyorda ARGB galiba bu anakartın ARGB girişine bağladığım da kontrol edebilir miyim renklerini bide ileride bir sorun yaşar mıyım sence?
  8. Yusufx

Geçen sene sıfır almış ama kutu ve faturasını annesi atmış çöpe çocuk temiz biriymiş bana diyor ben kargolarım denersin beğenmezsen geri iade edersin diyor zaten çocuk çok kulanmamış bilgisayarıda ayrı ayrı satmış zaten 1 senede ne yapabilir ki sıvı soğutmaya bana geldiğinde temizse arızasıda...
  9. Yusufx

@jombo @asko56 @thepublicman
  10. Yusufx

İkinci el arkadaşım arkadaşından 2600TL'ye Corsair H150 RGB buldu temizmiş sadece kutusu ve faturası yok bir sorun yaşarsan iade edersin dedi sizce alınır mı kasamda Deepcool CH560 büyük kasa 3 fanlı takılıyor diye biliyorum bu modelin bir sorunu var mı kronik? İşlemci 7500f veya 7600 olucak...
  11. Yusufx

@yusuf7878 @SimonGhost @beatsquar @Gilbert
  12. Yusufx

Arkadaşım 10 binlik 3D yazıcılara bakıyor kendine. Bir şeyler yapmak istiyor ve yazıcı iyiyse bir şeyler yapıp satabilirim diye düşünüyor. Bu paraya en mantıklısı Creality Ender 3 V3 SE hızlı 3D duruyor. Başlangıç için mantıklı mı? Filement fiyatları ne kadar? Yazıcıdan anlayanları bekliyorum...
  13. Yusufx

Yardım DeepCool LE520 ARGB 240 alınır mı?

Seslimi çalışıyor bide ramlere değiyor mu o konuda sorun yaşıyan görmüştüm de
  14. Yusufx

Yardım DeepCool LE520 ARGB 240 alınır mı?

Normalde küle tiplerine bakıyordum fakat biraz tasarım istedim kasamda deepcool ondan dolayı güzel yakışıcağını düşünüyorum bir kronik arızası var mı bu modelin İşlemci - Ryzen 5 7500f olucak
  15. Yusufx

10k₺ ye 7500f için Overclock yapabilecek AM5 anakart

Bende ryzen 5 7500fli sistem yapıcağım b650 tomahawk önerdiler diğerlerine göre daha iyi aldım daha kulanmak nasip olmadı
Geri