Son sürümden bir önceki olarak gözüküyor sürüm 2001 en son ki 2107 tarih olarak çok fark yok ekran kartı değiştiğinde sorunu gecici olarak çözülmüş ama sonra bir daha yapmış aynı şeyi
Arkadaşımın Bilgisayarı direkt ilk açılışında sorunsuz şekilde açılıyor fakat yeniden başlatığımızda veya kapatıp açtığımızda açılmıyor ikinci denemede falan açılıyor genelde DRAM ışığı yakıyor Ramleri farklı slot da denedik tek slot denedik sıvı soğutucusuz denedik bios ayarlarını kurcaladım...
Siyah modelin stoğu bitmiş galiba
1774173195
2400 çok değil mi biraz daha zorlarsam belki ikinci el asus rog aimlab den bulurum belki o parayada ne bileyim e-sporcu falan değilim uzun ömürlü güzel bir şey arıyorum bide bu model sadece beyaz galiba
Lenovo legion m300s kulanıyorum memnundum fakat orta tekerleği aşağıya kaydırdığımda yukarı falan kaydırmasından dolayı artık yeni bir mouse almak istedim aslında çok para harcamak istemiyordum ama gördüğüm kadarıyla minimum 1500tl üstü harcamam gerekiyor diğer mouselar hep sağ ele göre...
Bide yanlış yapmışım galiba anakartın arkasında kirmizi flasha takmam gerekli bide rufus ile yazdırmak lazım galiba ben gidip normal içine atıp on USB’ye taktım bilgisayarı yeniden başlatmalı mıyım şuan
1766674554
işlemi yanlış yaptığım için direkt yeniden başlattım şimdi rufus ile yapicam
Yeni sistem kurdum anakartım b650 tomahawk bios güncellemesi için usbye biosu atmıştım bilgisayara taktım ondan sonra bios dan m flasha girdim yeniden başlattı galibada görüntü yok bilgisayar çalışıyor bios güncellemesi olsa bana sormaz mıydı başlat seç diye ne yapıcam bilmiyorum kaldım böyle...
Arkadaşım ne tür baskılar yapmak istiyor bilmiyorum aktif olduğunda sorucam cevap verdiğinde sana danışmak istiyorum çünkü bu konuda hiç bilgimiz yok arkadaşım sadece 3d model yapmasını biliyor keyif alıyor bir şey yapmaktan
Figürlerden kastığın böyle kocaman god of war karakteri falan yapıyorlar sonra boyuyorlar bunlar mı mesela diyelim ki ben kücük oyuncak yapmak istedim böyle raflara koymalık deadpool olsun bunlar için pahalı yazıcı ve fazla filement mi gerekiyor
Anladığım kadarıyla klasik gündelik şeyler ( Telefon tutucu, ekran kartı tutucu, kalemlik) bunlar çok maliyetli şeyler değil ama iş oyuncaklar yapmaya gelince maliyet artıyor galiba mesela karambit ve figür aynı şey mi