Arkadaşım ne tür baskılar yapmak istiyor bilmiyorum aktif olduğunda sorucam cevap verdiğinde sana danışmak istiyorum çünkü bu konuda hiç bilgimiz yok arkadaşım sadece 3d model yapmasını biliyor keyif alıyor bir şey yapmaktan
Figürlerden kastığın böyle kocaman god of war karakteri falan yapıyorlar sonra boyuyorlar bunlar mı mesela diyelim ki ben kücük oyuncak yapmak istedim böyle raflara koymalık deadpool olsun bunlar için pahalı yazıcı ve fazla filement mi gerekiyor
Anladığım kadarıyla klasik gündelik şeyler ( Telefon tutucu, ekran kartı tutucu, kalemlik) bunlar çok maliyetli şeyler değil ama iş oyuncaklar yapmaya gelince maliyet artıyor galiba mesela karambit ve figür aynı şey mi
İkinci el yazıcı alımını tavsiye ediyor musun bide tek tek ayrı ayrı renk filementi mi almak gerekiyor hiç bilgim yok ve mesela ayda kaç baskı yapıp kaç filement harcıyorsun ne kadar masrafı oluyor bunların
Geçen sene sıfır almış ama kutu ve faturasını annesi atmış çöpe çocuk temiz biriymiş bana diyor ben kargolarım denersin beğenmezsen geri iade edersin diyor zaten çocuk çok kulanmamış bilgisayarıda ayrı ayrı satmış zaten 1 senede ne yapabilir ki sıvı soğutmaya bana geldiğinde temizse arızasıda...
İkinci el arkadaşım arkadaşından 2600TL'ye Corsair H150 RGB buldu temizmiş sadece kutusu ve faturası yok bir sorun yaşarsan iade edersin dedi sizce alınır mı kasamda Deepcool CH560 büyük kasa 3 fanlı takılıyor diye biliyorum bu modelin bir sorunu var mı kronik?
İşlemci 7500f veya 7600 olucak...
Arkadaşım 10 binlik 3D yazıcılara bakıyor kendine. Bir şeyler yapmak istiyor ve yazıcı iyiyse bir şeyler yapıp satabilirim diye düşünüyor. Bu paraya en mantıklısı Creality Ender 3 V3 SE hızlı 3D duruyor. Başlangıç için mantıklı mı? Filement fiyatları ne kadar? Yazıcıdan anlayanları bekliyorum...
Normalde küle tiplerine bakıyordum fakat biraz tasarım istedim kasamda deepcool ondan dolayı güzel yakışıcağını düşünüyorum bir kronik arızası var mı bu modelin
İşlemci - Ryzen 5 7500f olucak