Çok teşekkür ederim hocam gerçekten bana bir şey daha öğretmiş oldun fakat bu param güvendeli değil param güvendeye uygun laptoplar bulabilir misin veya bana şunlara bak de şunlara bakayim farketmez en azından param güvendeyle alalım 2 gün falan test etmiş oluruz (16GB rami olursa iyi olur)
Tipi güzelmiş hocam sen fiyat performans olsun diye attın galiba da böyle DDR5 sıfır bir laptop bulsan daha iyi olur kendime almıyacağım çünkü yeni laptoplar kötü mu olur şimdi macbook olsa ikinci el bir şekilde ikna ederdim de bunda niye ikinci el alıyoruz olur
Kibar bir laptop lazım thinkpad falan eski modeller değil mi yeni güncel olarak ne alabilirim link atarsan sevinirim 14 inç olması lazım kücük bir laptop
Laptoplarda sorunlu laptop satanları çok gördüm bazıları 1 hafta sonra falan patlıyordu gibi ikinci el biraz korkutuyorda bu macbooklarda falan ne durumda acaba sorunlu satmaya çalışanlar varmıdır veya bunlarında testi varmı param güvendeyle aldığımızda test imkanımız oluyor sonucta
Macbookla ilgili gerçekten bir şey bilmiyorum ikinci el temizler hangisidir veya param güvendeli olanları bulup bana dmden atman mümkün mu daha çok mutlu olurum.
Office programları falan ama güzel bir laptop lazım bataryası iyi olabilir uzun süre götürsün zaten iyi bir laptop basit oyunları açar diye düşünüyorum
Gündelik hayatta kulanılacak ince kasa 14 inch beyaz veya gri bir renk laptop lazım kibar durucak oyun falan oynanmıyacak bunla normal bir laptop düşünüyorum fakat macbookta düşünüyorum ikinci el de temiz bulabilirsem oda olabilir.