Yusufx isimli üyenin son içerikleri

1. Yusufx

DDR5 Sistem bir kere başlatınca açılıyor sonra bir daha açılmıyor

Onu bende okudum gevşetik hatta soğutucusuz bile denedik olmadı 1774294926 Ne saçma bir şey bu ya
  2. Yusufx

Güncelledik yine bir şey değişmedi
  3. Yusufx

Açtım denedim kapatıp denedim mhz, voltaj değiştirdim denedim olmadı
  4. Yusufx

Yanındada başka hdmi kablosu falan yok galiba nasıl deniceğiz bilmiyorum da ne saçma sorun bu ram arızası verip hdmidan dolayı yapması neymiş
  5. Yusufx

Son sürümden bir önceki olarak gözüküyor sürüm 2001 en son ki 2107 tarih olarak çok fark yok ekran kartı değiştiğinde sorunu gecici olarak çözülmüş ama sonra bir daha yapmış aynı şeyi
  6. Yusufx

Arkadaşımın Bilgisayarı direkt ilk açılışında sorunsuz şekilde açılıyor fakat yeniden başlatığımızda veya kapatıp açtığımızda açılmıyor ikinci denemede falan açılıyor genelde DRAM ışığı yakıyor Ramleri farklı slot da denedik tek slot denedik sıvı soğutucusuz denedik bios ayarlarını kurcaladım...
  7. Yusufx

Öneri 1500-2000TL arası mouse önerilerine ihtiyacım var

Ben kablosuz mouse seven biri değilim zaten de kablo takarak kulanılıyor demi bunlar bazılarında kablo girişi olmuyor da
  8. Yusufx

Değiliz de siyah setup da beyaz nasıl olur bilemedimde buda 2600tl falan 1774174134 Direkt sade hali alınır mı 1500tl olan
  9. Yusufx

Siyah modelin stoğu bitmiş galiba 1774173195 2400 çok değil mi biraz daha zorlarsam belki ikinci el asus rog aimlab den bulurum belki o parayada ne bileyim e-sporcu falan değilim uzun ömürlü güzel bir şey arıyorum bide bu model sadece beyaz galiba
  10. Yusufx

Lenovo legion m300s kulanıyorum memnundum fakat orta tekerleği aşağıya kaydırdığımda yukarı falan kaydırmasından dolayı artık yeni bir mouse almak istedim aslında çok para harcamak istemiyordum ama gördüğüm kadarıyla minimum 1500tl üstü harcamam gerekiyor diğer mouselar hep sağ ele göre...
  11. Yusufx

Çözüldü✓ M-Flasha girdim bilgisayar çalışıyor görüntü yok

Bide yanlış yapmışım galiba anakartın arkasında kirmizi flasha takmam gerekli bide rufus ile yazdırmak lazım galiba ben gidip normal içine atıp on USB’ye taktım bilgisayarı yeniden başlatmalı mıyım şuan 1766674554 işlemi yanlış yaptığım için direkt yeniden başlattım şimdi rufus ile yapicam
  12. Yusufx

Çözüldü✓ M-Flasha girdim bilgisayar çalışıyor görüntü yok

Yeni sistem kurdum anakartım b650 tomahawk bios güncellemesi için usbye biosu atmıştım bilgisayara taktım ondan sonra bios dan m flasha girdim yeniden başlattı galibada görüntü yok bilgisayar çalışıyor bios güncellemesi olsa bana sormaz mıydı başlat seç diye ne yapıcam bilmiyorum kaldım böyle...
  13. Yusufx

Yardım 3D Yazıcı almak mantıklı mı?

Arkadaşım ne tür baskılar yapmak istiyor bilmiyorum aktif olduğunda sorucam cevap verdiğinde sana danışmak istiyorum çünkü bu konuda hiç bilgimiz yok arkadaşım sadece 3d model yapmasını biliyor keyif alıyor bir şey yapmaktan
  14. Yusufx

Figürlerden kastığın böyle kocaman god of war karakteri falan yapıyorlar sonra boyuyorlar bunlar mı mesela diyelim ki ben kücük oyuncak yapmak istedim böyle raflara koymalık deadpool olsun bunlar için pahalı yazıcı ve fazla filement mi gerekiyor
  15. Yusufx

Anladığım kadarıyla klasik gündelik şeyler ( Telefon tutucu, ekran kartı tutucu, kalemlik) bunlar çok maliyetli şeyler değil ama iş oyuncaklar yapmaya gelince maliyet artıyor galiba mesela karambit ve figür aynı şey mi
Geri