Yusufxr isimli üyenin son içerikleri

1. Yusufxr

Yardım Superlight 2 Bağlantı Problemi

hocam bendede aynisi var cozebildin mi?
  2. Yusufxr

İphone şarjdan çıkardıktan sonra tekrar şarj yemiyor

yarın bakacam hocam şuan pek mümkün değil 1742116734 şimdi aklıma geldi hocam pek mümkün değil çünkü kabloyu Pcye taktığımdada aynı şey oluyor
  3. Yusufxr

hocam kardeşimin orjinal şarjında çalışıyordu ve benim yedek orjinal olmayan şarjda çalışıyor acaba şarjdan mıdır? çünkü sıvı aldığında telefon şarjdaydı
  4. Yusufxr

yok fön tutmam zaten tanıdık servis var pazartesi götürürüm bakalım nolacak 1742113211 nem emici kab nasıl oluyor hocam bilmiyorum ben
  5. Yusufxr

tadlandırıcı ile gelen nem emici birtane paket cardı onun üstüne koydum telefonu dik olacak şekilde şarj soketinin altına koydum pirinca yatırabilirimde kaç saat kalması lazım?
  6. Yusufxr

Merhaba, 2 gün önce akşam telefonumu masada bırakıp yanında da buzlu şişeyi bırakıp uyuya kalmışım uyandığımda kılıf falan ıslanmıştı şarja taktığımda sıvı tespit edildi dedi temizledim sonra tekrar taktım yine sıvı uyarısı verdi acile bastım sonra şarja taktığımda şarj yiyor ama çıkardığımda...
  7. Yusufxr

Öneri Hangi kulaklık baş ağrısı yapmaz - Razer BlackShark V2 vs Logitech G PRO X SE

İyi Forumlar arkadaşlar, Bir süredir Razer BlackShark v2X kulaklığını kullanıyorum ama 1-2 saat civarında oynadıktan sonra baş ağrısı yapıyor Logitech görüyorum çoğu yayıncıda sürekli adamlar sabahtan akşama saatlerce oynuyor örneğin hellian genellikle CS oynarım. Şimdi arada kaldım iade edip...
  8. Yusufxr

Yardım Ekran kartı kırmızı yanıyor

denedim hocam değişen bir şey yok
  9. Yusufxr

sağlam duruyor hocam 2 tane ekran kartı bağlantısı var hangisini taktığım önemli mi yani demek istediğim psudan gelen 8li ve 6lı 2 tane var direkt tek birtaneden ikisinide takabilirim yada 6 lıyı başka kablodan 8 liyi başka kablodan takabilirşm bunun önemi olabilir mi?
  10. Yusufxr

pcsiz kalmak istemiyorum hocam daha önce denemiştim 3-4dklığına bayadır denemedim
  11. Yusufxr

pardon hocam biraz geç olduda
  12. Yusufxr

neyden olabilir hocam tam olarak? düzgün çalışıyor ama kırmızı işik yanıyor değiştirecek hiç bütçem yok şuan sıkışığım
  13. Yusufxr

teşekkürler içim rahatladı bildiğin video varsa link atma şansın varmı?
  14. Yusufxr

Merhaba arkadaşlar bir süre önce 2.el sistem aldım sistem çalışıyor sorun yok tamamen ama ekran kartının kırmızı ışığı yanıyor neyden dolayı olabilir? (tamamen yerleştirdim siz söylemeden söyliyeyim ondan değil) -Temizlikten olabilir mi fanları temizlesem düzelir mi ve kendim temizleyebilir...
  15. Yusufxr

Scyrox V8 8K VS Fantech helios 2 pro

merhaba arkadaşlar ikisi arasında kaldım bilgili birisi yazar mı lütfen çıft tıklama olsun istemiyorum ve uzun süreki kullanacam önür boyu yani
Geri