hocam kardeşimin orjinal şarjında çalışıyordu ve benim yedek orjinal olmayan şarjda çalışıyor acaba şarjdan mıdır? çünkü sıvı aldığında telefon şarjdaydı
tadlandırıcı ile gelen nem emici birtane paket cardı onun üstüne koydum telefonu dik olacak şekilde şarj soketinin altına koydum pirinca yatırabilirimde kaç saat kalması lazım?
Merhaba,
2 gün önce akşam telefonumu masada bırakıp yanında da buzlu şişeyi bırakıp uyuya kalmışım uyandığımda kılıf falan ıslanmıştı şarja taktığımda sıvı tespit edildi dedi temizledim sonra tekrar taktım yine sıvı uyarısı verdi acile bastım sonra şarja taktığımda şarj yiyor ama çıkardığımda...
İyi Forumlar arkadaşlar,
Bir süredir Razer BlackShark v2X kulaklığını kullanıyorum ama 1-2 saat civarında oynadıktan sonra baş ağrısı yapıyor Logitech görüyorum çoğu yayıncıda sürekli adamlar sabahtan akşama saatlerce oynuyor örneğin hellian genellikle CS oynarım.
Şimdi arada kaldım iade edip...
sağlam duruyor hocam 2 tane ekran kartı bağlantısı var hangisini taktığım önemli mi yani demek istediğim psudan gelen 8li ve 6lı 2 tane var direkt tek birtaneden ikisinide takabilirim yada 6 lıyı başka kablodan 8 liyi başka kablodan takabilirşm bunun önemi olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar bir süre önce 2.el sistem aldım sistem çalışıyor sorun yok tamamen ama ekran kartının kırmızı ışığı yanıyor neyden dolayı olabilir?
(tamamen yerleştirdim siz söylemeden söyliyeyim ondan değil)
-Temizlikten olabilir mi fanları temizlesem düzelir mi ve kendim temizleyebilir...