Yusufxxer isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Opel Corsa Sorun Önemli

video olarak koyamadım o yüzden 1751034930 video halinde dumanlar belli oluyor 1751035176 evet yanma riski var
  2. Y

Opel Corsa Sorun Önemli

Belki tozdur bilmiyorum ama daha önceden tekerleklerden duman çıkıyordu servis disklerin yanlış sıkıldığını söyledi düzeltti aynı günün akşamı bu sorun çıkınca toz olduğunu düşünmedim.Yarın servise gidecek bakalım
  3. Y

Opel Corsa Sorun Önemli

koku bilmiyorum araçta ben olmadığım zamanlarda dumanlar çıkmış sorarım.Araçta da sıkıntı olarakda sanki tam hatırlamıyorum ama babam araç ya sağa ya sola çekiyor demişti ya da iki tarafa( her zaman değil şuana kadar bir kere oldu bir tık daha hızlıyken)tam bilmiyorum babamdayken olmuş.Belki...
  4. Y

Opel Corsa Sorun Önemli

resimde belli olmamış ama duman çıkıyor önden
  5. Y

Opel Corsa Sorun Önemli

Bu arada serviste check up yapıldığı söylendi sorunu düzelltiklerini söyledi bu arada araç sıfır
  6. Y

Opel Corsa Sorun Önemli

Arkadaşlar ben Opel Corsa ile Polo arasında kalmıştım Opel corsa'yı tercih ettim ama aldıktan sonra tekerlerinden duman çıkmaya başladı yetkili servise götürdüğümde disklerin çok sıkıldığını söyledi.Servisten aldığım gün şimdide farklı yerinden duman geliyor.Anlayanlar yardım edebilir mi...
  7. Y

Opel corsa mı Wolswagen polo mu

eyvallah çok sağol
  8. Y

Çok teşekkür ederim.Aslında corsa da nettik ama o motor konusu bizi şüpheye düşürmüştü.Bügün bayiye tekrar soracaktık normal triger mi yoksa yağlı kayış mı yada yağlı triger mi işte bilmiyorum tam onu soracaktık.Bu yağlı şey korkulacak bir şey mi
  9. Y

eyvallah
  10. Y

annem kullanıcak o yüzden ufak arabalara bakıyoruz 1750017314 teşekkürler
  11. Y

arabadan anlamam ama corsa da anahtarsız giriş çalıştırma,cam tavan birde el freni çekmeli değil o aklımı çeldi ama bilmiyorum
  12. Y

Arkadaşlar acil bir şekilde sizden bilgi almak istedim.Biz sıfır bir araba alacağız.Sizce polo life mı corsa gs ekstra olarak ultimate paket güvenlik paketi artı cam tavan paket mi alınır?
Geri