Hayır yarın gelecek.
Tv ve tv kutusundan emin değilim ancak bilgisayardan eminim.
1730814496
Port kombinasyonlarını değiştire değiştire denedim ancak bir farklılık olmadı.
İstediğiniz ss bu galiba:
Merhaba öncelikle Speed duplex ayarlama işe yaramadı. Superonline kullanıyorum. Modemin modeli: ZTE H3600p. 100Mbps hızı sadece PC'den değil Samsung TV ve TV+ kutusunda da 100Mbps hız alıyorum. Kabloların çoğunluğu CAT5e ve kablolarda bir sıkıntı görünmüyor farklı portlarla farklı kombinasyonlar...
Merhaba arkadaşlar binaya altyapı gelmesiyle 1000 mbps internete geçtim. Wifi ile bir sıkıntı yok ancak superonlinenin gönderdiği tp-link ex530v modemde maksimum 100 mbps lan portları var. Bu sorunu nasıl aşabilirim?
Cevabın için çok teşekkür ederim aklıma bir tek klavyemde 100 tuş olması ancak piano switch için 135 tane tuş almak zorunda olmam takıldı. 35 tanesi boşa gidicek 😕
@freygasm Merhaba bende Glorious gmmk 2 %96 modeli var. Switchlerini değiştirmek istiyorum. 3 seçenek arasında kaldım. Akko piano v3 pro, graywood v4, gateron silver g pro 3.
Akkodan almak istersem 45x3 1200 TL'ye denk geliyor.
Gaterondan tam yetecek kadar alırsam 900tl oluyor.
Graywood tam...
merhaba işlemcimin termal macununu yeniledim. işlemciyi yuvasından hiçbir şekilde çıkarmadım. Ancak ilk açtığımda dram ışığı yandı. Sonrasında 1 tane rami tek tek takarak ram slotlarını dendim. ilk başta sadece 4. slot çalışıyordu. (normalde 2-4 şeklinde kullanıyordum). Sonrasında ramlarei...
Sistemimde NZXT’nin 120mmlik sıvı soğutmasını kullanıyorum acaba yeterli olur mu oc için? Birde oc yapmakla ilgili pek bir fikrim yok benle aynı sistemi kullanan arkadaş nasıl yaptığını anlatabilir misin acaba? Yanıt veren herkese çok teşekkür ederim.
Merhaba dediğiniz gibi bir video ile karşılaştırdım. Videodakiyle aradaki tek fark o 2k çözünürlükteyken ben 1920*1080 çözünürlükte oynuyorum.
Karşılaştırdığım video:
Benim testimin videosu:
Merhaba benim sistemimde asus dual 6750xt ekran kartı ile ryzen 5-5600x işlemci var. (Önemli mi bilmiyorum 700w supply var). İnternetten araştırdığımda bu gpu ve cpu ikilisinin darboğaz yapmayacağı yazıyor. Ancak test ettiğimde gpunun 100 olmadığı bazı oyunlarda 50-40-80 gibi farklı sayılar...