İnternette güvenebileceğim terea ve iqos satın alabileceğim bir site var mı dostlar ?
Ve kullananlar için en güzel terea hangileri ?
Heets ve Terea farkı nedir?
İPhone 17' mi
İPhone 16 Pro'mu
İPhone 16 'mı
aralarında ne gibi farklar var iphone 7 den geçicem telefondan asla oyun oynamıyorum. Bütçeden yana sıkıntı yok.
Öyle yapmayı düşünüyorum. Bunun için ekran kartından biraz kısmayı düşündüm. Biraz daha ucuza ekran kartı önerisi yapabilir misin ?
Dediğim gibi sadece valorant ve lol oynuyorum 230-240 fps bandı benim için yeterli olacaktır.
Hocam ekran kartını ben daha ucuza kaçmak istesem saçma mı olur şuanki kullandığım çok eski olmasına rağmen bence oldukça iş yapıyor ekran kartı önerebilir misiniz 5-6k bütçeye.
Tekrardan bi hazır sistem istemiyorum ama elimdekileri geliştirmek içinde kafadan 15-20k arası gider diye düşünüyorum. Bu yukarıda attığım sistem benim için yeterli olmaz mıdır acaba ?
Şu şekilde bi öneride bulundular yeterli olur mu ve bu sistemle çakışacak herhangi bir durum var mı pek bilgim yok bilgisayar hakkında.
Bu alacağım işlemciyi fanlı mı fansız mı almam gerekiyor bilmiyorum kasamdaki fanı bu işlemci üzerinde kullanabilir miyim ?