Amazona bildirdim başka bir kargo firması ile göndermelerini söyledim değişim ürünü göndereceklerini söylediler ve şuandada değişim ürünü gözüküyor. Firma tarafından hala engelliyim şimdilik durum bu
Merhabalar
Size "Kolay Gelsin" kargo firması ile yaşadığım rezilliği anlatmak istiyorum olay benim çok beklediğim ve sonunda türkçe çevirisi yapılmış bir mangayı sipariş etmemle başladı, pazartesi günü amazon üzerinden siparişimi verdim. Çarşamba getireceğiz dendi, bekledim çarşamba geldi...
Kısacası yaklaşık hemen şuan bilgisayar kendi kendine gigabyte ekranına geçti şu eski televizyon ekranlarında bi dııııt sesi olur ya onun gibi aşırı yüksek bir ses çıkardı (hoparlör yok sadece kulaklık var) kulaklığa rağmen tüm evde ses yankılandı. Ve bilsayar açılmadan kapandı ardından ise...
ben evde yokken yeğenim gelmiş kurcalamaya çalışmış. neyseki şifre koymuşum ancak şuanda bilgisayar her açıldığında A1B2C3 yazmam isteniyor nasıl düzeltebilirim?
eyvallah hocam. ğeki mikrofon kalitesinden memnun musun? bazıları da maksimum seste sağ tarafın sesi azalıyor demiş. bir başka şikayette ise maksimum seste cızırtı olduğundan yakınmış bunlar doğru mudur?