Bence de alınmalı ama 30K'ya değil 20K bandına benim burada demek istediğim zaten o
Bugün 8 9K ya güzel bir 2K İPS panel alabiliyoruz ve verdiği renkler gayet hoş
ben neden 20-22K daha fazla verip OLED Monitör alayım piyasada seri üretime geçsin ilk önce artık firmalar OLED e yönelsin öyle...
Selamlar öncelikle başlıkta belirttiğim gibi size deneyimlerimden bahsedeceğim Dell Alienware OLED AW2725D monitörümle 1 hafta gibi bir zaman geçerdim ondan önce kullandığım monitör Lenovo Legion R27QE 2K monitördü OLED'e geçmeden önce her yeri araştırdım çünkü 4K ya geçmeyi düşünüyordum 2K IPS...
yaklaşık 10 yıldır iPhone kullanıyorum ama 17 hariç hiç bir düz iPhone a o paralar verilmez rakiplerinin 20.000 TL lik telefonlarında 120 Hz bulunurken 60.000 TL verip 60 Hz Ekrana bakmanız üzücü olur alacaksan pro ve pro max modellerine bak yurt dışı konusunda da benim için problem olmaz...
İyi akşamlar başlıkta da belirttiğim gibi 30.000 TL bütçem var çevremde bir kişi https://www.akakce.com/monitor/en-u...-pivot-280-hz-oyuncu-u-fiyati,1176423238.html bunu kullanıyor ve memnun sizce bu bütçe bandında daha iyisini alabilir miyim?
Msi B850 Gaming Plus WİFİ Ana kartını kullanıyorum ana kartımın kendi wifi ile internete bağlandığım zaman çekim gücü ve hız çok zayıf wifi adaptörü takmam gerekiyor verim alabilmem için ondan daha da kötüsü bluetoothum tamamen sorun kulaklığım bağlıyken ses gidip geliyor bağlantısı çok zayıf...
Msi B850 Gaming Plus WİFİ Ana kartını kullanıyorum ana kartımın kendi wifi ile internete bağlandığım zaman çekim gücü ve hız çok zayıf wifi adaptörü takmam gerekiyor verim alabilmem için ondan daha da kötüsü bluetoothum tamamen sorun kulaklığım bağlıyken ses gidip geliyor bağlantısı çok zayıf...
Beyler sa çok çabuk daralan bunalan biriyim takı bile takamıyorum mevcut kulaklığım beni çok bunaltıyor terletiyor ona göre bir öneri lazım sadece hikayeli oyunlar oynuyorum herhangi bir rekabetçi oyun ve ya coopla işim yok o yüzden mikrofonu çok iyi olmasa da olur kulaklık pamuk gibi olsun...
Sepette 27K Oluyor Mantıklı mı 4050li Notebook arıyorum daha iyi önerileri olan varsa yazabilir
https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-intel-core-i5-13420h-16gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-a0bh2ea-p-HBCV00006CAGDB