yusvfyavuz isimli üyenin son içerikleri

1. Y

OLED monitör deneyimim

Bence de alınmalı ama 30K'ya değil 20K bandına benim burada demek istediğim zaten o Bugün 8 9K ya güzel bir 2K İPS panel alabiliyoruz ve verdiği renkler gayet hoş ben neden 20-22K daha fazla verip OLED Monitör alayım piyasada seri üretime geçsin ilk önce artık firmalar OLED e yönelsin öyle...
  2. Y

OLED monitör deneyimim

Evet, çok iyi zaten ama fiyatlar şu anda korkunç
  3. Y

OLED monitör deneyimim

Selamlar öncelikle başlıkta belirttiğim gibi size deneyimlerimden bahsedeceğim Dell Alienware OLED AW2725D monitörümle 1 hafta gibi bir zaman geçerdim ondan önce kullandığım monitör Lenovo Legion R27QE 2K monitördü OLED'e geçmeden önce her yeri araştırdım çünkü 4K ya geçmeyi düşünüyordum 2K IPS...
  4. Y

Yurt dışı iPhone almak sıkıntı mı?

yaklaşık 10 yıldır iPhone kullanıyorum ama 17 hariç hiç bir düz iPhone a o paralar verilmez rakiplerinin 20.000 TL lik telefonlarında 120 Hz bulunurken 60.000 TL verip 60 Hz Ekrana bakmanız üzücü olur alacaksan pro ve pro max modellerine bak yurt dışı konusunda da benim için problem olmaz...
  5. Y

2K OLED monitör önerisi

İyi akşamlar başlıkta da belirttiğim gibi 30.000 TL bütçem var çevremde bir kişi https://www.akakce.com/monitor/en-u...-pivot-280-hz-oyuncu-u-fiyati,1176423238.html bunu kullanıyor ve memnun sizce bu bütçe bandında daha iyisini alabilir miyim?
  6. Y

Wifi adaptör önerisi

Modemin Wifi 6 ve 1000 Mpbs internet kullanıyorum ana kartımın kendi wifi sorunlu güzel çekmiyor 1.500 tl ye kadar güzel bir adaptör öneriniz var mı
  7. Y

Anakartımda Wifi ve Bluetooth Sorunlu

Msi B850 Gaming Plus WİFİ Ana kartını kullanıyorum ana kartımın kendi wifi ile internete bağlandığım zaman çekim gücü ve hız çok zayıf wifi adaptörü takmam gerekiyor verim alabilmem için ondan daha da kötüsü bluetoothum tamamen sorun kulaklığım bağlıyken ses gidip geliyor bağlantısı çok zayıf...
  8. Y

Anakartımda Wifi ve Bluetooth Sorunlu

Msi B850 Gaming Plus WİFİ Ana kartını kullanıyorum ana kartımın kendi wifi ile internete bağlandığım zaman çekim gücü ve hız çok zayıf wifi adaptörü takmam gerekiyor verim alabilmem için ondan daha da kötüsü bluetoothum tamamen sorun kulaklığım bağlıyken ses gidip geliyor bağlantısı çok zayıf...
  9. Y

6000TL ye Kadar Oyun İçin Kablosuz Kulaklık Önerisi

sanırım bunu alacağım açıklaman için teşekkürler
  10. Y

6000TL ye Kadar Oyun İçin Kablosuz Kulaklık Önerisi

Beyler sa çok çabuk daralan bunalan biriyim takı bile takamıyorum mevcut kulaklığım beni çok bunaltıyor terletiyor ona göre bir öneri lazım sadece hikayeli oyunlar oynuyorum herhangi bir rekabetçi oyun ve ya coopla işim yok o yüzden mikrofonu çok iyi olmasa da olur kulaklık pamuk gibi olsun...
  11. Y

27.000'e Nasıl Laptop

Sepette 27K Oluyor Mantıklı mı 4050li Notebook arıyorum daha iyi önerileri olan varsa yazabilir https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-intel-core-i5-13420h-16gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-a0bh2ea-p-HBCV00006CAGDB
  12. Y

Bu ekran kartını ne kadar satarım

Şubat Gibi düz 2060'ı 5000 TL'ye satmıştım
  13. Y

25K'ya F/P Laptop Önerisi

Beyler Başlıkta Belirttiğim Gibi
  14. Y

AliExpress den alınan ürüne gümrük vergisi ödeniyor mu

AliExpress'den 2 adet kol siparişi verdim gümrük için tc istendi geldiği zaman ekstra ücret alıyorlar mı
  15. Y

PS5 CFİ 1200 1216 1218 fark var mı ?

Eyw Bra
Geri